tropem_misia1 03.08.10, 13:04 Posiedzenie Sądu Najwyższego, orzekającego o ważności wyborów prezydenckich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wei.wu.wei Re: Awanturki: 03.08.10, 14:10 Trzebało zrobić porządki z obsługą swego czasu Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: Awanturki: 03.08.10, 14:18 forum.gazeta.pl/forum/w,92621,113603071,113603071,Tak_sobie.html Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Awanturki: 03.08.10, 14:44 Ojej..znowu awanturki. ps. a ja bardzo lubię Pulp Fiction. Wtedy po raz pierwszy spojrzałam łaskawym wzrokiem na Travoltę( wcześniej go nie znosiłam) Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: Awanturki: 03.08.10, 14:52 Mnie się podobał w I kto to mówi czy jakoś tak. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Awanturki: 03.08.10, 18:26 Rzadko trawię komedie. Poza tym nieważne kto, ale jak... Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: Awanturki: 03.08.10, 21:18 A ja rzadko trawię "zabili go ale uciekł". A z tym poza tym to nie wiem o co cho. Odpowiedz Link
sootball Re: Awanturki: 03.08.10, 21:42 z dzisiejszej relacji: 12.40 Jak donosi reporter TOK FM, jeden z mężczyzn zgromadzonych w tłumie pod pałacem zapowiada, że pewien góral z Podhala jedzie tirem i wiezie pod Pałac wielki krzyż górali. 12.45 Poziom abstrakcji sięga zenitu. W tłum wmieszała się kontrmanifestacja, która skanduje "Gdzie jest Mariusz" i "Plankton". Jaki Mariusz? - Chyba sami nie wiedzą - donosi nasz reporter. Młodzi ludzie wyglądają na anarchistów". Jak skecz KMN czy innego Ani Mru Mru. Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: Awanturki: 03.08.10, 22:08 A lud modlący się za opamiętanie księży to co jest? Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: Awanturki: 04.08.10, 20:58 tropem_misia1 napisała: > Ojej..znowu awanturki. No, długo nie trzeba było czekać. Skocze po wiaderko na wypadek gdybym sobie chciała rzygnąć. Ja dziękuję za wypoczynek w takim otoczeniu Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Awanturki: 04.08.10, 21:36 Nie wiem , nie pamiętam, nie rozumiem, nie pojmuję! Musiałabym przestać się włóczyć. Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: Awanturki: 04.08.10, 21:40 E nie, to za mną tęsknią, Ty się włócz gdzie chcesz Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: Awanturki: 06.08.10, 19:43 Ktoś mnie zawołał tam. I tam pokazał, co myśli. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Awanturki: 06.08.10, 20:40 O! Wybacz , nie czytam wszystkiego. Już dawno powinnam zrobić jedną rzecz , a mianowicie przestać wędrować , a skupić się na paru forach. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Awanturki: 06.08.10, 21:11 Santa! Ja myślę ,że po domu nie paradujesz w różowym. Żarty. Proszę mnie nie brać na poważnie. Poza tym nie robię osobistych wycieczek, bo primo- tak naprawdę nie znam prawie nikogo osobiście, czyli nie znam tak naprawdę, bo to co ktoś pisze w necie niekoniecznie zgadza się z rzeczywistością ( oprócz jednego forum - gdzie zorganizowano spotkania) secundo - to ,że tropię nie znaczy , że tropię kogoś.Tropię coś.Śledzenie kogokolwiek po forach i zbieranie informacji jest dla mnie bezcelowe i sory, ale nudne. tercjo - ja naprawdę chcę tylko wypocząć i dobrze sie bawić. Jesli kogoś uraziłam to bez złych intencji z woli słowa pisanego li tylko, które nie oddaje moich zamierzeń. no nie....robię to czego nie lubię. Nie dość ,że tłumacze to jeszcze na powaznie. KONIEC DYSPUTY. Odpowiedz Link
wei.wu.wei Re: Awanturki: 06.08.10, 21:21 Nie mowa o różowym ani tropieniu. Mowa o tym, co podano wcześniej. Więc rzeczywiście KONIEC. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Awanturki: 06.08.10, 22:01 myślała ,że to o to sie rozchodzi ale co mi tam , i tak nikt mnie nie rozumie, nikt....itd. Odpowiedz Link