Dodaj do ulubionych

Prawdziwy facet

05.10.12, 08:31
Kiedyś się mówiło, że prawdziwy facet to nieogolony, niedomyty i lekko podpity. Myślę, że ideał prawdziwego faceta uległ zmianie, ale jakieś wyjątki pozostały.
interia360.pl/on-i-ona/artykul/perfuma-gnoju-nie-pokonasz-dlaczego-mezczyzni-smierdza,57273
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: Prawdziwy facet 05.10.12, 08:55
      wymieszanych ze sobą: potu, moczu, kału, czasem również nasienia. Tak już jest, jak się zmienia majtki dopiero wtedy, gdy rozpościera się na nich brązowy pas startowy.

Barwny opis powalił mię na kolana.

prawdziwy czy sztuczny - nic nie tłumaczy leniwego śmierdziela..i tu ukłon w stronę mamusi,która wprowadziła nawyki takie a nie inne
      bo gdyby były nawyki, normalny facet , umyłby się bo sam ze sobą by nie wytrzymał
      • hilang Re: Prawdziwy facet 05.10.12, 09:07
        Masz rację, czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąca.
        Tutaj akuratnie został opisany przypadek faceta, ale ja miałam w pracy koleżankę, równie flejowatą i nie dało się jej zmusić zadbania o higienę. Była bardzo koleżeńska, miała dużą wiedzę, ale te walory przyćmił brak higieny.
        • tropem_misia1 Re: Prawdziwy facet 05.10.12, 10:37
          To,że panie cuchną równie treściwie wiem choćby z pracy...gdyż pracuję z ludźmi.

I tu powstaje problem jak przekazać osobie śmierdzącej by się umyła :delykatnie , by jej nie urazić.
          Myśmyśmy kartkę wywiesiliśmysmile
          • leziox Re: Prawdziwy facet 05.10.12, 11:20
            Mnie,jako facetowi nie chce sie wierzyc w tego rodzaju opisy.Przeciez mamy rzekomo XXI wiek i ogólnodostepne srodki czystosci,a gacie nie sa tak drogie aby nie móc sobie na nie pozwolic.
            Czy to rzeczywiscie prawda?
            A jesli tak,to nie mozna tego wsadzic w kodeks karny i karac grzywna za bycie smierdzielem?
            • hilang Re: Prawdziwy facet 05.10.12, 12:25
              Problem jest w tym, że okazuje się, że różna grupy społeczne i zawodowe potrafią capić. U mnie rozwiązano w ten sposób, że przeniesiono panią do osobnego pokoju, ale to też nie było wyjście, ponieważ musiała mieć kontakt z ludźmi. A co do XXI wieku, nie wiem, czy oglądacie czasami programy, jaki bajzel mają w domach, musi przyjść ktoś w rodzaju naszej perfekcyjnej pani domu, żeby im wyrzucić śmieci, czy umyć sanitariaty.
              • leziox Re: Prawdziwy facet 05.10.12, 12:27
                Ale to podchodzi bardziej juz pod chorobe psychiczná,bo czlowiek w miare normalny sprzata wokól siebie.Nie myslisz chyba,ze po odejsciu perfekcyjnej pani domu cos sie w takiej budzie zmieni na dluzej.
                • hilang Re: Prawdziwy facet 05.10.12, 12:55
                  Nie myślę, że coś się u nich zmieni, chociaż oglądając takie programy, oczy przecieram z wrażenia i nie chce mi się wierzyć, że tak można żyć. W każdym razie fleje potrafią skutecznie obrzydzić nam życie. Z drugiej strony osoby czyste i zadbane, które używają w nadmiarze perfum, też potrafią uprzykrzyć innym życie.
              • darima_ka Re: Prawdziwy facet 05.10.12, 19:04
                Też czasem oglądając te programy zastanawiam się gdzie się ci ludzie
                chowali ?czy to choroba taki syf?
    • rena-ta49 Re: Prawdziwy facet 05.10.12, 14:21
      Ja bym tu nie rozgraniczała mężczyzn i kobiet ,
      jedni i drudzy potrafią śmierdzieć okrutnie!
      Codzienne korzystanie z komunikacji daje nam najlepszy ogląd problemu
      ludzi z woda i mydłem!
    • rena-ta49 Re: Prawdziwy facet 05.10.12, 14:22
      Zauważam też ,że starsi ludzie śmierdzą,
      nie wiem dlaczego ,ale chyba z oszczędności się nie myją?
      • hilang Re: Prawdziwy facet 05.10.12, 14:27
        Kiedyś przeczytałam ogłoszenie matrymonialne, które zamieścił pan, najpierw opisał siebie, swoje oczekiwania, a na koniec dodał "wiem do czego służy mydło i woda i się ich nie boję". Gdybym poszukiwała męża, czy kochanka, pewnie wybrała bym tego pana.
        • tropem_misia1 Re: Prawdziwy facet 05.10.12, 17:55
          Ja teżsmile

pewnikiem tenże pan zawoalowanie zasygnalizował,że tego samego oczekuje od niewiastysmile)
        • darima_ka Re: Prawdziwy facet 05.10.12, 19:05
          Większośc ludzi dba o higienę ,
          ale wystarczy jeden śmierdziel i zasmrodzi wszystko w koło siebie.
          • leziox Re: Prawdziwy facet 05.10.12, 21:05
            Najlepiej nosic ze soba oswojonego skunksa i szczuc nim takie smierdziele.
            Jak go skunks oznaczy,to pól roku nikt nie zniesie jego smrodu i z kazdego srodka komunikacji wyleci na pysk,a ludzie beda miec spokoj.
            • tropem_misia1 Re: Prawdziwy facet 05.10.12, 21:10
              a czy aby smród takiego ludzia nie ubije skunksa?
              • leziox Re: Prawdziwy facet 05.10.12, 21:28
                Hmmm...No wlasnie,to trzeba by bylo zwierzatko nosic w porecznej masce p-gaz.
                • tropem_misia1 Re: :)))))))))) 05.10.12, 21:43
                  TOZ Ci będzie wdzięczne.

a fakt nadziania maski na skunksika poruszył mój brzuch salwą śmiechu

przeca to zgryźliwie cudne
                  • hilang Re: :)))))))))) 05.10.12, 23:16
                    Skunksiki też są cudne smile tylko mają swoją tajną broń, ciuchy do wyrzucenia, zapach z włosów zmywa tylko sok pomidorowy, jak usłyszałam o tym pierwszy raz, wyobraziłam sobie damę, ociekającą sokiem pomidorowym, prawie jak wampirzyca smile
                    • tropem_misia1 Re: :)))))))))) 06.10.12, 04:38
                      coś jest w soku pomidorkowym, bo Ruda też polecała na skunksika.
                      • tropem_misia1 Re: można by zanęcić 06.10.12, 04:40
                        krwawą Mery takiego ludzkiego skunksa i chlup,ale nie w dziób
                        • debi_bebi Re: można by zanęcić 06.10.12, 08:30
                          Ale czy on od tego będzie mniej śmierdział?
                          • tropem_misia1 Re: można by zanęcić 06.10.12, 09:17
                            Jeśli sok pomidorowy zabija zapach skunksa?
                            To czemu nie ludzia?
                            Inne perfuma?
              • rena-ta49 Re: Prawdziwy facet 06.10.12, 08:29
                tropem_misia1 napisała:

> a czy aby smród takiego ludzia nie ubije skunksa?

To może się zdarzyć smile
                >
                >
                • tropem_misia1 Re: Prawdziwy facet 06.10.12, 09:18
                  Bo tak jest ,że człek jest najbardziej fuj śmierdziuszkiem w naturze.
                  Tylko higiena zrzuca go z tego "piedestału"wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka