anus-hka Re: Ktoś cierpi 04.12.13, 06:23 He he no właśnie czytałam to przed chwila No nie ukrywam, ze czasem fakt że muszę sie przespać kilka godzin mnie że tak powiem ogranicza czasowo a tu masz...kolejna oszczędność hahaha Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ktoś cierpi 04.12.13, 07:01 anus-hka napisała: > He he no właśnie czytałam to przed chwila > No nie ukrywam, ze czasem fakt że muszę sie przespać kilka godzin mnie że tak p > owiem ogranicza czasowo a tu masz...kolejna oszczędność hahaha a ja lubię swoją puchową kołderkę. i lubię tę odrobinkę nicości Odpowiedz Link
anus-hka Re: Ktoś cierpi 04.12.13, 07:16 No ja też lubię ale lubie też inne rzeczy robić i tu powstaje konflikt bo musze wybierać a nie lubie bardzo Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ktoś cierpi 04.12.13, 07:25 zwykle wybiera się to co bardziej zanęca no chyba......że obowiązek wzywa Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ktoś cierpi 04.12.13, 14:50 Też uwielbiam swoje łóżeczko i nie nęci mnie ten "wynalazek". Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ktoś cierpi 04.12.13, 06:55 Fajnie ,będziemy mogli mniej spać , za to więcej ,więcej... pracować. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ktoś cierpi 04.12.13, 07:00 No niekoniecznie pracować........ Można te godziny przeznaczyć na coś innego. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Ktoś cierpi 04.12.13, 07:24 Aaa, dziekuje...chyba nie skorzystam..tez lubie pospac... w koncu nie tylko praca i inne zajecia, jakies przyjemnosci w zyciu trzeba miec zadnych polepszaczy, przyspieszaczy..wszystko w swoim czasie ) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ktoś cierpi 04.12.13, 07:26 ja też co opisałam powyżej) Moja kołderka jest boska. Mięciutka. Leciutka. Odpowiedz Link
leziox Re: Ktoś cierpi 04.12.13, 14:52 Naturalna konsekwencja tego wynalazku beda tego rodzaju teksty polskich pracodawcow: -No jak to nie moze Pani zostac po godzinach?Wszak wylegiwala sie Pani wczoraj cale 3 godziny po zaledwie 21 godzinach pracy!Niech Pani nie bedzie bezczelna,bo pojedziem po premii... Odpowiedz Link