tropem_misia1 11.06.14, 05:55 Lotopałanka / Sugar glider - Lutek przekasza mączniaki / Lutek eatings mealworms Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Śniadanko: 12.06.14, 05:22 farma.iluzji napisała: > Zgłodniałam Bo ony tak słodko chrupie i ciamka. Odpowiedz Link
farma.iluzji Re: Śniadanko: 12.06.14, 08:18 Rany jestem taka głodna! Zaśliniłam się na to zdjęcie... Odpowiedz Link
leziox Re: Śniadanko: 12.06.14, 09:26 A Tobie Farma to nie daja jedzenia? Glodzi Cie ktos czy co? Odpowiedz Link
zegor Re: Śniadanko: 12.06.14, 19:31 I jak dobrze wychowane Nie pcha się z ryjem do wszystkiego..... Odpowiedz Link
zegor Kolacja :D 12.06.14, 19:33 A ja popijam piwo z kufla i koktail truskawki w maślance Ciekawe,czy mnie sraczka nie złapie ???????? Odpowiedz Link
super.222 Re: Kolacja :D 12.06.14, 19:43 zegor napisał: > A ja popijam piwo z kufla > i koktail truskawki w maślance > Ciekawe,czy mnie sraczka nie złapie ???????? --------------- Złapie, masz to jak banku. Ale ... czy jesteś aż takim łakomczuchem? Musisz tę maślankę? A truskawki najlepiej smakują z szampanem, o czym wie każdy elegancki men . Nigdy z piwem. Odpowiedz Link
zegor Re: Kolacja :D 12.06.14, 19:46 Niestety ...po truskawkach w szampanie jest możliwe rzyganie... wolę sraczkę,zawsze to czyszczenie jelit,bez zbędnych wydatków na środki odchudzające ! Odpowiedz Link
zegor Re: Kolacja :D 12.06.14, 19:48 Koktail z truskawek to tylko na maślance lub kefirze W Lewiatanie była maślanka..... Odpowiedz Link
super.222 Re: Kolacja :D 12.06.14, 19:57 Truskawki popijane szampanem, a później seks. Żadnego rzygania - sprawdzone Odpowiedz Link
zegor Re: Kolacja :D 12.06.14, 20:03 Pewnie masz rację...... Powiedzmy,nie mam szampana Odpowiedz Link
leziox Re: Kolacja :D 12.06.14, 22:49 Osobiscie jestem amatorem szampana i zagryzania go truskawkami, ewentualnie- co smakuje jeszcze lepiej- kawiorem. Nie dostaje sie od tego sraczki, a co najwyzej zwiekszonego libido, co cieszy kazda kobiete bedaca wtedy w poblizu. Odpowiedz Link
super.222 Re: Kolacja :D 13.06.14, 20:44 . . ... i to ostatni wpis w tym temacie. Za chwilę mecz Hiszpania-Holandia Odpowiedz Link
super.222 Re: Kolacja :D 20.06.14, 19:02 Nie mogłam się powstrzymać magazyn-kuchnia.pl/magazyn-kuchnia/56,121954,14057411,Truskawki_z_alkoholem__7_niewinnych_przepisow_ktore.html#BoxLSTxt Odpowiedz Link
leziox Re: Kolacja :D 22.06.14, 22:27 Sowietskoje Igristoje to nie jest szampan. To nie jest nawet wino musujace. To jest swinstwo. Odpowiedz Link
chomisiu_nowy Re: Kolacja :D 23.06.14, 00:02 nie zgodzę się z przedmówcą. Kiedyś bywało to to w wersji wytrawnej i było niezłe. Poza tym zdarzało mi się pić inne wina musujące z Rosji... najlepsze jakie piłam Odpowiedz Link
chomisiu_nowy Re: Kolacja :D 23.06.14, 00:14 Jeśli chodzi o wytrawne Sowietskoje - jakieś 10 lat temu. A wtrawne musujące ze wschodu - jakieś 5 lat temu.... pyszne było Odpowiedz Link
leziox Re: Kolacja :D 23.06.14, 15:18 Mialem przez lata wiele okazji, aby porownac trunki przede wszystkim szampany oraz wina musujace/sekt produkowane w Europie i stwierdzam autorytatywnie ze Sowietskoje Igristoje jest w porownaniu z czymkolwiek potwornym swinstwem pedzonym zapewne na przepracowanym autovidolu z dodatkiem plynu Borygo i zaprawianym dla aromatu odchodami plynnymi z pobliskiej toalety miejskiej, a przynajmniej wszystko to tak smakuje i nie jest to tylko moja opinia. Naturalnie nikt nikomu nie zabrania raczyc sie tym czym chce. W koncu panowie pijacy koniak De´natourat tez uroczyscie zapewniaja o wyjatkowym smaku ich napoju, jego delikatnej cierpkosci pieszczacej podniebienie i niesamowitych walorach aromatycznych wybijajacych przelatujace w poblizu muchy do piatego pokolenia naprzód, w wyniku czego nie trzeba sie opédzac. Odpowiedz Link