tropem_misia1 29.07.15, 19:34 miał rację ordynując potrójną lewatywę......? ha! to dlatego Szwejk był tak pozytywnie nastawiony do świata .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith70 Re: Doktor Grünstein 30.07.15, 12:17 Nie mogę wejść w artykuł czyli że co depresja jest uzależniona od bakterii? A skąd akurat te a nie inne bakterie, może wystarczy nie jeść niektórych produktów i robić oczyszczanie organizmu. A to wszystko się wiąże, bo ludzie którzy spożywają ciężkie potrawy, maja zawalone jelita, to ma wpływ na naszą aktywność a brak aktywności z kolei tez wpływa na stany depresyjne, natomiast ruch adrenalina im zapobiegają, podczas biegania wydzielają sie endorfiny itd itd.... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Doktor Grünstein 31.07.15, 04:51 Zawsze mię się wydawało ,że melancholię mam w głowie , a smutek w sercu a nie w głębi jelit. Nie wiem jakie bakterie są tak podłe) Odpowiedz Link
lilith70 Re: Doktor Grünstein 31.07.15, 11:36 bo te bakterie same pewnie depresje mają i stąd to wszystko....o! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Doktor Grünstein 31.07.15, 15:44 no tak zamknięte w ciasnym ciemnym zakątku wnętrzności - stąd depresja Odpowiedz Link
zegor Re: Doktor Grünstein 31.07.15, 15:52 Depresja wiąże się z ciemnością......czarny nastrój,czarne myśli,czarno widzę a bakteriom jest ciemno.........jak w dupie ! Odpowiedz Link
lilith70 Re: Doktor Grünstein 31.07.15, 16:19 Dlatego trzeba je zwyczajnie wyss...ć "Ratujmy bakterie przed depresją!" Odpowiedz Link