Dodaj do ulubionych

Tak patrzę

26.05.18, 20:29

W niebo i patrzę czy pierdyknie. Ale nie...Wszędzie pierdyka, ale u nad nie. Chciałabym by pierdykło. By polalo,umyło, spłukało, napoiło. Ech....
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Tak patrzę 27.05.18, 15:06
      Polać może, ale niekoniecznie z pierdykaniem w parze wink
      ot, zwykły majowy deszczyk wink
      • tropem_misia1 Re: Tak patrzę 28.05.18, 09:47
        Dalej cisza. Sucho. Tylko truskawki wygrane w słońcu pyszne. Żrem i żrem.
        • zegor Re: Tak patrzę 28.05.18, 09:59
          Nam wczoraj pogoda dopisała,nie można narzekać 😀
        • super.halusia Re: Tak patrzę 28.05.18, 10:36
          tropem_misia1 28.05.18, 09:47
          Dalej cisza. Sucho. Tylko truskawki wygrane w słońcu pyszne. Żrem i żrem.

Same witaminki,dziś po 7 zł.
          • tropem_misia1 Re: Tak patrzę 28.05.18, 21:07
            Po prostu mniam mniam.
            • wirujacypunkt Re: Tak patrzę 31.05.18, 14:55
              Truskawki mniam mnim, ale niech popada i napoi truskawki i inne zielsko, to potrzebne.
    • kreska_z Re: Tak patrzę 11.08.18, 23:36
      ...zawsze może jeszcze pizdnąć....co by się nawet zgadzało przy takich różnicach temperatur..
      • super.halusia Re: Tak patrzę 12.08.18, 13:09
        U mnie w nocy zagrzmiałosmile
        • tropem_misia1 Re: Tak patrzę 13.08.18, 07:21
          W sobotę polalo nieźle. Od niedzieli słońce. Znowu czeka nas grill. Ciężko mi w roli karkówki.
          • zegor Re: Tak patrzę 13.08.18, 11:51
            Jak mnie jest deszcz potrzebny to go nie ma !
            Tropcia, marynowana czy...zmarnowana ? 😁
            • tropem_misia1 Re: Tak patrzę 13.08.18, 19:33
              Nooo....bez leżakowania. Czasu na to nie mam. A przeca marynata to na wiele godzin.
              • zegor Re: Tak patrzę 13.08.18, 21:06
                Ja to się znam,ale tylko na konsumpcji wink
                • tropem_misia1 Re: Tak patrzę 14.08.18, 05:08
                  Azali to nie mężczyźni grilują?
                  Widziałam w TV 😜....ogród grill facet.
                  • zegor Re: Tak patrzę 14.08.18, 13:49
                    Proces grillowania nie jest tożsamy z procesem przygotowania go grillowania wink
                    • zegor Re: Tak patrzę 14.08.18, 13:51
                      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/v1QIgSzHBfzOPrg5SB.jpg
                      • tropem_misia1 Re: Tak patrzę 15.08.18, 05:11
                        O! Jakie fajne i nietypowe.
                        Czyli faza czuwania jest dla panów.
                        To kobiety i odprawiają czary mary.
                        • zegor Re: Tak patrzę 15.08.18, 12:11
                          https://media.istockphoto.com/vectors/witch-stirring-bubbling-cauldron-vector-id511320349
                          • tropem_misia1 Re: Tak patrzę 15.08.18, 22:24
                            Wszystko się zgadza . Całą ja ...wypisz wymaluj. Tylko jedno się nie zgadza. Ten kolor. Nie należę do zielonej rasy.
                            • wirujacypunkt Re: Tak patrzę 15.08.18, 23:03
                              No nie !!!
                              Tropcia gulasz z oczek i ogonów jaszczurzych gotuje ?
                              • tropem_misia1 Re: Tak patrzę 16.08.18, 07:07
                                wirujacypunkt napisała:

> No nie !!!
                                > Tropcia gulasz z oczek i ogonów jaszczurzych gotuje ?
                                >

Szykuję marynatę dla Zegora. 😁
                                • wirujacypunkt Re: Tak patrzę 16.08.18, 22:26
                                  tropem_misia1 napisała:

> wirujacypunkt napisała:
                                  >
                                  > > No nie !!!
                                  > > Tropcia gulasz z oczek i ogonów jaszczurzych gotuje ?
                                  > >
                                  >
                                  >
                                  > Szykuję marynatę dla Zegora. 😁
                                  >

Zegor powinien czuć się w związku z powyższym wyróżniony wink
                                  0
                                  • zegor Re: Tak patrzę 16.08.18, 23:30
                                    To nie widać,że się czuję ????????

wink
                            • rudka-a Re: Tak patrzę 15.08.18, 23:37
                              ..bo to w takim kolorze miało być wink misiowatym...
                              zdjęcie z niedzieli...z Małopolskiego Festiwalu Smaku smile)

https://s22.postimg.cc/4l5kjdfe9/DSC09163.jpg
                              • rudka-a Re: Tak patrzę 15.08.18, 23:42
                                ...a gdyby za mało było miodku, to jest..zapasik wink

https://s22.postimg.cc/rhmzt0pcx/DSC09171.jpg
                                • tropem_misia1 Re: Tak patrzę 16.08.18, 07:06
                                  Przyda się...Przyda. Żeberka z miodem dobre.
                                  • zegor Re: Tak patrzę 16.08.18, 12:14
                                    Mimo że to już nie czasy kupowania mięsa spod lady lubię mieć znajome panie w sklepie 😁
                                    Na hasło "żeberka" pani na następny dzień przygotowuje mi piękny paseczek,no chyba że ma akurat ekstra towar pod ręką 😁
                                    • rudka-a Re: Tak patrzę 16.08.18, 12:59
                                      Widzisz???!! co potrafi zdziałać..urok osobisty? smile
                                      albo...dobra bajera wink albooo i jedno i drugie wink
                                      • zegor Re: Tak patrzę 16.08.18, 13:38
                                        Bezwzględnie i jedno i drugie 😁
                                        • rudka-a Re: Tak patrzę 16.08.18, 14:37
                                          Aaaa, gdy któregoś dnia zmieni się personel, to bedziesz musiał 'urabiac' od nowa wink big_grinD
                                          • zegor Re: Tak patrzę 16.08.18, 21:43
                                            A ileż to roboty 😁
                                            • rudka-a Re: Tak patrzę 16.08.18, 22:13
                                              Jak trafisz na..niepodatny grunt, to nie pomoże cmokanie po łapkach wink)
                                              • zegor Re: Tak patrzę 16.08.18, 23:26
                                                To się opracuje inną strategię wink
                                                • rudka-a Re: Tak patrzę 16.08.18, 23:36
                                                  Na czekoladę, jak wędkarze? wink))
                                                  • zegor Re: Tak patrzę 16.08.18, 23:43
                                                    Czekolada to już koszty wink wink wink
                                                  • rudka-a Re: Tak patrzę 16.08.18, 23:47
                                                    Wolałbyś..rozdawać uśmiech za darmo wink))
                                                    ahaaa....rozumiem wink wink)
                                                  • zegor Re: Tak patrzę 16.08.18, 23:48
                                                    Finezja......z tym,że nie kawa wink
                                                  • rudka-a Re: Tak patrzę 16.08.18, 23:53
                                                    Hm....to coś subtelnego musi być wink)
                                                    jaka szkoda, ze nie da się czytać w Twoich myslach....byłaby fajna lektura wink)
                                                  • zegor Re: Tak patrzę 17.08.18, 10:33
                                                    Ja tam w cudze myśli wolałbym nie wchodzić 😁
                                                  • rudka-a Re: Tak patrzę 17.08.18, 15:19
                                                    ..że za bardzo moga być..kosmate? wink))
                                                  • zegor Re: Tak patrzę 17.08.18, 15:38
                                                    Jak średniej wielkości niedźwiadek 😁
                                                  • rudka-a Re: Tak patrzę 17.08.18, 21:12
                                                    To chyba będzie tak ze 180 kg wink)
                                                    bo wiesz, że misie duże są wink)
                                                  • zegor Re: Tak patrzę 18.08.18, 21:27
                                                    To tych kosmyków będzie od groma wink
                                                  • rudka-a Re: Tak patrzę 18.08.18, 22:11
                                                    Chyba nie będziesz...zaplatał wink)
                                                  • zegor Re: Tak patrzę 18.08.18, 23:23
                                                    Ja nie.....To Ty chciałaś zajrzeć wink
                                                  • rudka-a Re: Tak patrzę 19.08.18, 09:44
                                                    Chciałam, chciałam...wink
                                                    kosmate, to pikuś, ale te...czarne myśli najgorsze...
                                                    wink
                                                  • zegor Re: Tak patrzę 19.08.18, 10:07
                                                    Chyba tak...i mają przewagę nad różowymi 🤔
                                                  • rudka-a Re: Tak patrzę 19.08.18, 11:32
                                                    Czasem muszą się tak... po/kłębić wink)
                                                  • zegor Re: Tak patrzę 19.08.18, 15:34
                                                    Widzę że na forum też się coś....pokłębiło
                                                  • rudka-a Re: Tak patrzę 19.08.18, 15:38
                                                    Nie tylko na tym się kłębi...
                                                  • zegor Re: Tak patrzę 19.08.18, 21:29
                                                    Zaczynam się bać.......
                                                  • rudka-a Re: Tak patrzę 19.08.18, 22:42
                                                    Misiowa ma problem...bo to trzeba będzie posprzątać...
                                                    a wątki będą się mnożyć...noc długa...
                                                  • zegor Re: Tak patrzę 19.08.18, 22:48
                                                    U Lezia bardzo szybko się zatrzymały.
                                                  • rudka-a Re: Tak patrzę 19.08.18, 23:00
                                                    Może wystarczyło zamknąć forum, jak inni to zrobili...
                                                    ale Misiowa nie zaglądała...
                                                    to z automatu leci....
                                                  • zegor Re: Tak patrzę 20.08.18, 11:59
                                                    Zablokuje nas na amen.....
                                                  • rudka-a Re: Tak patrzę 20.08.18, 12:03
                                                    Wszystko możliwe...
                                                    czy to już czas na..rachunek sumienia?? smile
                                                  • super.222 Re: Tak patrzę 20.08.18, 14:19

Jest komunikat na forum O forum.
                                                    Nie panikujcie, uzbroić się trzeba w cierpliwość. big_grin
                                                  • rudka-a Re: Tak patrzę 20.08.18, 14:31
                                                    To znowu ty?!
                                                    weź se na wstrzymanie z tym zaczepianiem, bo przeważnie wychodzisz na tym kiepsko...
                                                  • super.222 Re: Tak patrzę 20.08.18, 14:43

Cóż ja pocznę, że zachorowałaś na *superkę* big_grin big_grin
                                                    Weź się i powieś jak nie możesz mnie zdzierżyć.

Masz możliwość żeby mnie zbanować? Nie ...
                                                    A więc buzia w kubeł ... Nie do ciebie pisałam.
                                                    Żal innych, ale do takiej pustogłowy nic nie dociera.
                                                  • rudka-a Re: Tak patrzę 20.08.18, 14:56
                                                    Odwal się raz na zawsze, głąbie ode mnie!
                                                    znajdź sobie inny obiekt do zaczepiania.
                                                    Nie umiesz normalnie rozmawiać, to spadaj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka