Dodaj do ulubionych

pasożyty a tiki nerwowe

24.03.11, 14:04
Jakie pasożyty sa odpowiedzialne za tik nerwowe?
Gdzie można zarazić się takimi pasożytami i gdzie występują?
Czy możliwe jest zarażenie się pasożytami od roczneog kotka który jest zaszzepiony i cały czas siedzi w domu?
Pewna osoba, która ma dziecko i ma psa ma pretensje że jej dziecko zaraziło się pasożytami od mojego czyściutkiego zaszczepionego kotka
Obserwuj wątek
    • anireg Re: pasożyty a tiki nerwowe 24.03.11, 14:15
      o jakie dokłądnie tiki Ci chodzi? Moje dziecko pochrząkiwało -czasami nawet co kilka sekund, długi okres czasu. Mały włos wylądowalibyśmy u psychologa, choć nie było żadnych problemów z zachowaniem dzieckawink po lekach na pasożyty od razu przestał tak robić. Podobno glista daje takie objawy. O innych tikach nie słyszałam...
      • meggi_p Re: pasożyty a tiki nerwowe 24.03.11, 15:30
        obecnie jest to mruganie oczami. Dziecko jest alergikiem. Wcześniej było pochrząkiwanie i jego mama przypisywała to alergia teraz wyczytałam i Ty to potwierdzasz że to również tik nerwowy.
        Pytam o pasożyty ponieważ mama dziecka obwinia moje kotki za tik nerwowy. Moje kotki mają rok nie wychodzą wogóle na dwór i są zaszczepione. Sama ma psa więc uważam, że jeżeli już istneije możliwość zarażenia się pasożytami to od psa a nie od moich kotów
        • sba1 Re: pasożyty a tiki nerwowe 29.03.11, 14:21
          To że twój kot jest zaszczepiony i nie wychodzi z domu, to nie znaczy, że nie ma pasożytów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka