blueelvic 06.03.12, 01:18 www.youtube.com/watch?v=ZawXJANkL-A Ps. autorem tegoz linku jest lechu112 - BW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blueelvic Re: W imie Allaha ... 06.03.12, 01:20 "W Bengazi, na brytyjskim cmentarzu wojskowym, doszło do profanacji grobów poległych tam w II wojnie światowej 1000 brytyjskich żołnierzy. Wklejam ten godny uwagi film, gdyż przypuszczam, że mainstreemowe media z pewnością przemilczą te wstrząsające sceny,które mówią same za siebie". Odpowiedz Link Zgłoś
zec Re: W imie Allaha ... 06.03.12, 01:44 Ten film niestety "nie mówi sam za siebie". To są przecież nasi sojusznicy w Libii, świeżo wyzwoleni francuskimi bombami. Własnie się się w nich demokracja rozwija. Uciemiężeni przez Kadafiego nie mogli się tak demokratycznie rozwijać i nadrabiają teraz. Więcej tolerancji wykazać musisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Poczucie dobra i zla towarzyszy czlowiekowi ... 06.03.12, 01:52 niemal od urodzenia. To nie jest wytlumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Re: Poczucie dobra i zla towarzyszy czlowiekowi . 06.03.12, 03:30 blueelvic napisał: > niemal od urodzenia. To nie jest wytlumaczenie. bla, bla,bla ... To ci rebelianci tak dziekuja nam (chrzescianom) za wyzwolenie ich od Kadaffiego uscisku ?? Toz to skandal do kwadratu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Czy mozesz blizej wyjasnic, ... 06.03.12, 04:01 co oznacza to twoje bla bla bla? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Re: Czy mozesz blizej wyjasnic, ... 06.03.12, 04:59 blueelvic napisał: > co oznacza to twoje bla bla bla? Ok. Wiec to moje bla bla bla to reakcja na two komentarz : Poczucie dobra i zla towarzyszy czlowiekowi niemal od urodzenia. To nie jest wytlumaczenie na te akcje na llibijskim cmentarzu. Nie widze zadnego zwiazku miedzy tym twoim komentarzem a ta cmentarna scenka. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Gdybys jeszcze zechcial czytac bardziej ... 06.03.12, 12:50 ze zrozumieniem czytanego tekstu, to zauwazylbys do kogo kieruje te slowa i w jakim kontekscie. Wowczas zauwazylbys tez i zwiazek jednego z drugim, a tak te twoje bla bla bla .... jest tylko swiadectwem pewnych umiejetnosci, ktorych przez grzecznosc nie bede nazywal. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Re: Gdybys jeszcze zechcial czytac bardziej ... 06.03.12, 15:56 blueelvic napisał: > ze zrozumieniem czytanego tekstu, to zauwazylbys do kogo kieruje te slowa i w j > akim kontekscie. Niektorzy maja zdolnosc i wole mowienia/pisania "wprost" o meritum spraw tak,ze sluchasz/czytelnik nie ma watpliwosci o co im chodzi. Inni robia to inaczej. Kraza dookola meritum i tylko insynuuja o co im chodzi. Mam wrazenie, ze ty blueelvic nalezysz do tych drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Masz wrazenie? 06.03.12, 16:26 Przeciez to wybitnie subiektywne odczucie ! Malo. Twoje wrazenie jest bardzo odlegle od "obiektywnej" prawdy, co potwierdza miedzy innymi zalozony watek, jednoznaczna odpowiedz do "zec", jak rowniez odpowiedz do mary571. Przestan. Logika jest potega, a twoje wrazenia przy niej, to jak pryszcz na d.... normalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Re: Masz wrazenie? 06.03.12, 16:48 blueelvic napisał: > Przeciez to wybitnie subiektywne odczucie ! Zgoda 100% > Malo. Twoje wrazenie jest bardzo odlegle od "obiektywnej" prawdy Jesli uwazasz, ze moje wrazenie jest bardzo odlegle od "obiektywnej" prawdy (jesli cos takiego w ogole istnieje) to tez jest tylko twoj subiektywny odbior. > co potwierdza miedzy innymi zalozony watek, jednoznaczna odpowiedz do "zec", jak > rowniez odpowiedz do mary571. Nie interesuje mne twoj dialog z "zec" i mary571. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Nie interesuje? 06.03.12, 22:00 Czyli wskoczyles tak ad hoc w srodek mojego dialogu ze stwierdzeniem, ze nie widzisz zwiazku pomiedzy wydarzeniami na cmentrzu a moja odowiedzia do "zec" ... Hahahaha, .... ot, tak bezinteresownie? To wyjasnia wlasciwie wszystko Gosciu 88. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Re: Nie interesuje? 07.03.12, 04:21 blueelvic napisał: > ... ze nie widzisz zwiazku pomiedzy wydarzeniami na cmentrzu a moja odowiedzia > do "zec" ... Tak jest. Przeczytalem twoja odpowiedz do "zec" i ciagle nie widze zwiazku miedzy tym co napisal "zec" a twoja odpowiedzia do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 oczywiscie, ze wszysca zwolennicy multi-kulti 06.03.12, 06:47 i poprawnosci politycznej beda udawac, ze nic sie nie stalo. A nietrudno sobie wyobrazic, co by sie dzialo, gdyby "niewierni" zbeszczescili muzaulmanski cmentarz. Wszyscy musieliby sie kajac i potepiac od czlonkow parlamentu do premierow i prezydentow, od proboszcza do papieza. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic Prymitywizm i okrucienstwo. 06.03.12, 12:56 Tak wyglada w praktyce ten kochany i pokojowo nastawiony Islam. Dlaczego Swiat nie chce zrozumiec, ze ich cywilizacja jest w stanie wojny z nasza? Odpowiedz Link Zgłoś
stdye Re: W imie Allaha ... 18.03.12, 18:41 "W sumie zniszczyli około 150 nagrobków. W tym jeden należący do żołnierza żydowskiego (wyryta na kamieniu gwiazda Dawida wywołała szczególną agresję islamistów) oraz jeden należący do żołnierza polskiego. Na zdjęciu opublikowanym przez brytyjski "Guardian" można zobaczyć zdruzgotany nagrobek z Orłem Białym. Należał on do kaprala Józefa Władysława Jaroszewicza. Żołnierz urodził się w 1917 roku w Suchowoli, a poległ 25 stycznia 1942 na terenie obecnej Libii." Odpowiedz Link Zgłoś
stdye i nie tylko w Libii swieta dla chrzescijan 18.03.12, 18:44 przeczytaj radykalna forma religii pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: W imie Allaha ... 31.03.12, 09:06 Arabstwo kultura, mordoj gwalcij kradnij Odpowiedz Link Zgłoś