igor-z-uk 11.01.14, 13:54 Zmarl Ariel Szaron .Czlowiek mocno kontrowersyjny nawet wsrod Zydow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brat_ramzesa [...] 11.01.14, 14:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk O zmarlych lub dobre,lub wcale. 11.01.14, 14:09 Dla tego w poscie, otwierajacym watek, nie napisalem nic o zmarlym. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: O zmarlych lub dobre,lub wcale. 11.01.14, 14:21 igor_uk napisał: > Dla tego w poscie, otwierajacym watek, nie napisalem nic o zmarlym. > Popieram 100 % ! Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: panie kochanku+ 11.01.14, 15:11 brat_ramzesa napisał: > Izraelicie maja zadanie stulecia, jak pozbyc sie Syjonistow ze swojego kraju <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< a czy pan jest Izraelita? Zes podjal takie zadanie? Pies mu morde lizac nie moze,bo juz nie zyje. Ja panu natomiast pozycze-liz pan pieskie jaja. Pan jeszcze jest zyjacy. A i psina biedna jakas sie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa nie jestem homos 11.01.14, 15:45 a Izraelita ze mnie wiekszy niz z ciebie Posmiertnie mozesz mu umyc jak widac lubisz dziwne rytualy Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: nie jestem homos?+ 11.01.14, 16:24 Pan zaczal o mordzie,psie i lizaniu. nie wiedzialem,ze psom jaja lizac wolno tylko homos. To z powyzszego by logicznie wynikalo,ze pies,ktory morde by lizal,ma byc homos? A gdzie one zyja? To pan,jako Izraelita,podjal sie zobowiazania wykarczowania w Izraelu syjonizmu? A na co pan jeszcze wiecej zdolny? Dziwne rytualy? Lubie jeden. Podnasze dlon na skos do lba i mowie: "Za dielo Lenina-Stalina bud` gotow!" i odpowiadam: "Wsiegda Gotow"! Odpowiedz Link Zgłoś
3.ndd Re: Odszedl. 11.01.14, 15:21 igor-z-uk napisał(a): > Zmarl Ariel Szaron .Czlowiek mocno kontrowersyjny nawet wsrod Zydow.< Dzięki , igor-z-uk www.youtube.com/watch?v=1WWpCSXYsm4#t=136 Odpowiedz Link Zgłoś
3.ndd Re: 3.ndd, 11.01.14, 15:33 igor_uk napisał: > a za co mnie dziekujesz? > Za proste przedstawienie sytuacji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: 3.ndd, 11.01.14, 15:52 Nu bo co to komplikowac? Zmarl czlowiek,ktorego rozne ludzi oceniali po roznemu.Dla jednych on byl rzeznikiem,dla innych patriota swojego kraju.Teraz jest nieboszczykiem. Dla mnie jest waznym to,ze na starosc sam Szaron o swoich wczesniejszych dzialaniach wypowiadal sie dosc krytycznie. On zrozumial,ze potrzebny jest dialog,a nie gruba sila. Ciekawo,kiedy to Benia zrozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk fuj++++ 11.01.14, 16:40 I tu czosnek.Czy ta paskuda potrafi powstrzymac sie ,chociaz by w tym watku? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: fuj+ 11.01.14, 16:47 g.wno! Postepuje wg.panskich regul,ktore pan stosuje w moich watkach. Uwielbiam czosnek,szczegolnie w swinskich nozkach w galaretce-po naszemu cholodiec. А чеcнoк в кoтлеткaх-пaльчики лизaть. А ты,твaрь,неземcкaя жрешь чеcнoк без меры и без вкyca. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:panie ajgor+ 11.01.14, 16:52 pan,jak ostatnia blad`prodazna. Gdzie indziej pan napisal,ze On przed smiercia juz jest warzywem i niema po co o Nim pisac. Dlatego nazwalem pana nawozem A teraz robi pan z siebie "Блaгoрoднyю К.рвy "? Odpowiedz Link Zgłoś