Dodaj do ulubionych

dzień misia w poniedziałek

20.11.13, 21:34
miastodzieci.pl/dla_rodzicow/75:/1612:swiatowy-dzien-pluszowego-misia
w związku z powyższym szyję z dzieciakami ( a właściwie dzieciaki szyją ja im tylko powycinałam ) misie. Mam nadzieję, że w piątek lub poniedziałek wystawa naszych miśków będzie gotowa i uda mi się zrobić zdjecie
Obserwuj wątek
    • noirdesir2 Re: dzień misia w poniedziałek 21.11.13, 18:37
      w ten dzień misia, to ja i mój misiu mamy swoją rocznicę smile i fajnie będzie jak nasz synuś Stasiu zechce się urodzić w ten poniedziałek, byłoby extra!
      • dorcia1234 Re: dzień misia w poniedziałek 21.11.13, 19:08
        oj nie byłoby, uwierz
        chreśniak mojego męża ma urodziny w rocznicę śłubu rodziców. Nigdy nie ma swojej imprezy tylko zawsze na doczepkę. Gdy będzie starszy, będzie musiał wybierać czy świętować swoje urodziny czy może lecieć złożyć życzenia rodzicom.
        • saga55-5 Wadera 21.11.13, 21:12
          Dziś byłam u Ciebie a nie wiedziałam że to też święto Twojego Misia.
          Wszystkiego NAJ dla "Pana Misia " wink
        • noirdesir2 Re: dzień misia w poniedziałek 21.11.13, 22:04
          dorcia1234 napisała:

> oj nie byłoby, uwierz
          > chreśniak mojego męża ma urodziny w rocznicę śłubu rodziców. Nigdy nie ma swoje
          > j imprezy tylko zawsze na doczepkę. Gdy będzie starszy, będzie musiał wybierać
          > czy świętować swoje urodziny czy może lecieć złożyć życzenia rodzicom.

ale tu chodzi o rocznicę naszego związku, ślubu nie mamy. i tę rocznicę świętujemy bardziej intymnie. myślę, że do ślubu prędzej czy później dojdzie (ekhm,, liczę na to, zaręczeni od ponad 2lat....) a wtedy raczej wybierzemy inną datę.
          natomiast wiem coś o dylematach w takich dniach, gdy święta się nakładają. ja i moja "teściowa" mamy urodziny w ten sam dzień... od 7 lat nie miałam w dniu urodzin mojego Misia tylko dla siebie, zawsze jest obiadek u mamusi... zawsze.
          • dorcia1234 misiowe fotki 29.11.13, 09:19
            https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/99/56/09/014ffc7e3f.jpg
            https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/98/56/09/0136cbcda7.jpg

jestem dumna. Misiaków na wystawie znalazło się 15- niektóre dzieci szyły po raz pierwszy smile. Furorę zrobiły także u pani wizytator, która była nawiedzić naszą szkołę- powiedziała, że pierwszy raz spotyka się z szyciem w szkolnej świetlicy.
            • olinka20 Re: misiowe fotki 29.11.13, 09:52
              Sliczne! Mozesz byc dumna z uczniow, ja bym lepiej nie uszyła wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka