Dodaj do ulubionych

Cena za m2 malowania mieszk.Warszawa

05.10.14, 21:35
Znacie ? Pojęcia nie mam jakie stawki są teraz aktualne.
Potrzebuje malarza, no i jak zwykle taniego a dobrego wink
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: Cena za m2 malowania mieszk.Warszawa 05.10.14, 22:35
      Dam Ci sąsiada, solidny, przystojny, niepijący, chcesz? Aaa, no i malować umie.
      • saga55-5 Re: Cena za m2 malowania mieszk.Warszawa 05.10.14, 22:40
        Przystojny powiadasz.....hmmm......a wolny ? wink
        Zapytaj go ile bierze.
        • wadera3 Re: Cena za m2 malowania mieszk.Warszawa 05.10.14, 22:48
          W zasadzie zajęty, ale ma gadanewink
          Zapytam jutro z pracy, bo teraz to on śpi.
          • zielistka00 Re: Cena za m2 malowania mieszk.Warszawa 06.10.14, 11:18
            Czy sąsiad oprócz malowania potrafiłby zrobić drobne roboty dodatkowe np. załatanie dziury w ścianie, poprawienie rogu gdzie się tynk posypał, poprowadzenie kabla w ścianie?
            • wadera3 Re: Cena za m2 malowania mieszk.Warszawa 06.10.14, 14:08
              Tak, juz do niego dzwonię
              • wadera3 Re: Cena za m2 malowania mieszk.Warszawa 06.10.14, 15:49
                Odpowiadam hurtowo, sąsiad jest chętny, mówi, że za malowanie się należy 5 zł.za metr2, o cenę za latanie dziur nie pytalam, ale z sąsiadem nie jest trudno się dogadać.
                Myślę, że najsensowniej będzie jak podam Wam mailowo jego numer i się dogadacie.
                • aankaa Re: Cena za m2 malowania mieszk.Warszawa 06.10.14, 19:52
                  jak Dziewczyny się zdecydują i ocenią (co nie oznacza, że nie wierzę Waderze) jak w dym do niego uderzę smile Pracy u mnie na niecały weekend
                  • saga55-5 Re: Cena za m2 malowania mieszk.Warszawa 07.10.14, 11:36
                    aankaa napisała:

> jak Dziewczyny się zdecydują i ocenią.....

No to ja na pierwszy ogień idę, bo dziś jestem z Panem umówiona smile
                    • wadera3 Re: Cena za m2 malowania mieszk.Warszawa 07.10.14, 11:53
                      Nono, nie chwalił mi się wink
                      Opowiesz wrażenia?
                    • wadera3 Re: Cena za m2 malowania mieszk.Warszawa 08.10.14, 00:04
                      Halo, pochwal się co tam ustaliliście.
                      • saga55-5 Re: Cena za m2 malowania mieszk.Warszawa 08.10.14, 11:21
                        Sympatyczny i fajny gość, w czwartek zaczyna smile
                        • wadera3 Re: Cena za m2 malowania mieszk.Warszawa 08.10.14, 11:58
                          Ufff, żadne się nie odzywało, więc się zabałam, że coś nie wypaliłosmile
            • wadera3 Re: Cena za m2 malowania mieszk.Warszawa 06.10.14, 20:16
              Zielistko! Podaj mi @ lub nr. tel. to wyślę Ci jego numer.
    • saga55-5 Tak więc........ 21.10.14, 23:09
      ............ mogę Pana polecić smile
      Przy malowaniu porządeczek, nic nie upieprzone, umalowane dobrze ( lada chwila będzie koniec )
      ale......... jak się z Panem spotykacie a nie macie czasu, to załatwiajcie szybko sprawę i uciekajcie wink
      Ja dziś na chwilę weszłam, a wyszłam po ponad godzinie smile tak się nam temat rozwinął smile
      Poza tym Pan sympatyczny, wesoły, dokładny.
      Ale poważnie. Dzięki Wadera, jestem zadowolona. Może trochę długo to trwało, ale wiem jaka jest jego sytuacja a mnie się kompletnie nie spieszyło.
      • wadera3 Re: Tak więc........ 21.10.14, 23:15
        Ufffff....wreszcie to wykrztusiłaśwink Bo już się bałam, że poleciłam a Pan Cię nie zadowolił wink
        • saga55-5 Re: Tak więc........ 21.10.14, 23:26
          Czekałam aż będziemy finiszować wink
          • aankaa matkobuskascurkom ! 21.10.14, 23:29
            zadowolił, finiszowanie, jakieś niedomówienia, trzeba uciekać w trakcie

a miało być malowanie...
            • saga55-5 aankaa 21.10.14, 23:32
              Opowiesz co tam u Ciebie będzie się działo...........zobaczysz wink
              Ty, jak dobrze pamiętam ( mogę się mylic ) jakieś gniazdka masz do naprawy wink
              • aankaa Re: aankaa 22.10.14, 10:19
                nie wiem czy opowiem skoro Ty taka tajemnicza tongue_out
          • wadera3 Re: Tak więc........ 21.10.14, 23:30
            No, Kuba chwali się, że finisze ma niezłewink
            • saga55-5 Re: Tak więc........ 21.10.14, 23:33
              No ! ja też zadowolona wink
              Czego można chcieć więcej ? smile
              • wadera3 Re: Tak więc........ 21.10.14, 23:34
                No, tylko gratulowaćwink
                • yvi1 Re: Tak więc........ 22.10.14, 11:29
                  Och,taki pan tez by mi sie przydal smile.
                  Tylko sie obawiam,ze nie starczy mu silysmile. To tyle km jest smile.
                  A na powaznie to zazdraszczam ,fajnie miec solidnych i zaufanych fachowcow pod reka!
                  • dorcia1234 Re: Tak więc........ 22.10.14, 19:26
                    no nie wiem, nie wiem
                    może pan by chciał nad morzem finiszować? bo na mojego męża w tej kwestii liczyć nie ma co.

oczywiście w kwestii finiszowania remontu smile

świntuchy
                    • yvi1 Re: Tak więc........ 23.10.14, 07:40
                      Ale my przeciez caly czas o remontach mowimy smile,smile,smile, 😚😜😉
                    • aankaa Re: Tak więc........ 23.10.14, 09:25
                      głodnemu chleb na myśli...
                      • dorcia1234 Re: Tak więc........ 23.10.14, 09:33
                        nooo
                        taki specjalista od remontów to ważna osoba
                        nasz magik parę lat temu wybrał norweskie domy do remontu a drugiego takiego nie znaleźliśmy.
    • saga55-5 No i jeszcze ........ 24.10.14, 21:21
      ........... wchodząc dziś, zastałam taki porządek jakby nie było malowania smile
      Jutro musze zadzwonić do Pana i podziękować bo nie miałam czasu wczoraj ani dziś na osobisty odbiór sad
      Poza tym moja córka ma też do Pana biznes wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka