aankaa 05.03.16, 22:25 złote serduszko, grawerowane: z jednej strony imię, z drugiej data chrztu zawiesiłabym na łańcuszku na jakimś fajnym pluszaku i jestem ciemna jak tabaka w rogu - jako babcia nie "wykpię się" ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: chrzest wnuczek 06.03.16, 16:00 chodzi ci o to, żeby cię upewnić, że najfajniejszy pluszak ma kształt kota? Odpowiedz Link
panna_beata Re: chrzest wnuczek 06.03.16, 17:03 jottka napisała: > chodzi ci o to, żeby cię upewnić, że najfajniejszy pluszak ma kształt kota? Odpowiedz Link
arim28 Re: chrzest wnuczek 06.03.16, 21:37 Nie wiem jak u Was, u nas jest tradycja, ze to ktorys z chrzestnych kupuje pamiatkowe lanczuszki. Moze spytaj sie aby nie mial kilku podobnych. Moja corka dostala piekna srebrna lyzeczke z wygrawerowanymi imionami i nazwiskiem. Odpowiedz Link
jottka Re: chrzest wnuczek 06.03.16, 21:48 z punktu widzenia wnuczki wolałabym lanczuszek niż łańcuszek... ale o co ty właściwie pytasz - czy łańcuszek byłby stosownym prezentem? a dlaczego nie? Odpowiedz Link
arim28 Re: chrzest wnuczek 06.03.16, 22:08 Slowo pisane mozna roznie zrozumiec. I nie wiem jak mam Ciebie rozumiec Odpowiedz Link
jottka tkoboska 06.03.16, 23:03 arim, przecież ja nie ciebie pytam! ankaa sformułowała dziwny post wstępny, z którego można zgadywać, czego naprawdę dotyczy pytanie - stosowności prezentu czy może tego, czy w ogóle ma coś dać, a może jeszcze innego? na wszelki wypadek zaznaczam, że pojęcia nie mam, co etykieta przewiduje na chrzest, ale zasadniczo propozycja wygląda zachęcająco Odpowiedz Link
arim28 Re: tkoboska 07.03.16, 07:38 No i wyszlo szydlo z worka, ze nie mam drzewka, tylko od najnowszego postu Odpowiedz Link
aankaa Re: tkoboska 07.03.16, 19:45 faktycznie, napisałam w tak telegraficznym skrócie, że trudno się było zorientować o co mi biega zawieszka + grawer zamówione, pluszaki-pozytywki przyjdą jutro. Odpowiedz Link