marysienka44 11.09.09, 22:01 rzucili w Biedronie, cena coś koło 39zł, wzory - rewelacja, kalosze damskie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0galia Re: doral !!! Kalosze 12.09.09, 00:27 Że się tak wtrącę: kupilam dzisiaj żólte w czarne grochy. Genialne! Jutro idę polować na różowe. W mojej Biedronie rozmiaru mego nie bylo ;/ Nabralam szacunku dla Biedronki Odpowiedz Link
0galia Re: doral !!! Kalosze 12.09.09, 00:28 BTW Doral, mam już na skladzie takie w panterkę i różową kratę, chcesz zdjęcia na bloga? Odpowiedz Link
doral2 Re: doral !!! Kalosze 12.09.09, 20:04 o rany!! no pewnie że chcę zdjęcia!!! z góry pięknie dziękuję i od razu uprzedzam, że zdjęcia będą musiały nieco poczekać na publikację, albowiem jestem ostatnio zarobiona po pachy i czasu mi nie styka. ale na pewno umieszczę i postaram się o jakiś sympatyczny komętasz do nich Odpowiedz Link
0galia Re: doral !!! Kalosze 12.09.09, 23:29 Ok, w poniedzialek - wtorek, jak w domu wyląduję postaram się je uwiecznić . Mnie się nie spieszy, ja po prostu podzielam Twoją kaloszomanię. Dla zainteresowanych: różne wzory: kropki, dzikie kolorki, w wersjach dziecięcych również zwierzaki, są dostępne w Realu w cenie ok. 40 zl za sztukę. Odpowiedz Link
ez-aw Kalosze w Lidlu 26.10.09, 10:41 Od dziś są kalosze w Lidlu. Widziałam w kratkę i serduszka Odpowiedz Link