ceres9 20.10.09, 21:54 cwiczy ktoras? dupa od tego to to nie chudnie hm? kurde,dosc juz mam tych durnych podskokow i wymachow nog na aerobiku rzyg rzyg rzyg rzyg. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma2ma Re: PILATES 20.10.09, 22:37 ja cwicze, czy chudnie..hmmm mi sie raczej miesnie brzucha poprawiaja i podobno mozna urosnac o 2-3 cm, bo to raczej na kregoslup rozciagajaco dziala ale mi sie podoba, po 2 miesiecznej przerwie brzuchol i nogi bola do dzis, po tygodniu od powrotu do ciwczen... w porownaniu do aero jest lepsze, jak dla mnie, bo wiecej wlasnie na brzuch i nogi niz tak ogolnie..machac i machac i moze cos odpadnie ))) Odpowiedz Link
aga9001 ma2ma 21.10.09, 08:35 Sa cwiczysz?? znaczy z jakaś płytką czy chodzisz gdzies na zajecia?? Odpowiedz Link
bswm Re: PILATES 21.10.09, 09:24 Ćwiczyłam kilka dobrych lat, dupa chudnie jak najbardziej, człowiek robi się smukły, pięknie wyprostowany, do dzisiaj chodzę ponoć jak modelka... Przez cały okres jak ćwiczyłam utrzymywałam wagę 56-57kg przy 173cm. Według mnie warto. Odpowiedz Link
romashka Re: PILATES 21.10.09, 10:34 Ja ćwiczyłam przed jogą. Bardzo mi się podobało. Jeden z fajniejszych rodzajów ćwiczeń Odpowiedz Link
leluchow1 Re: PILATES 21.10.09, 11:10 A da się z płyty czy koniecznie trzeba na zajęcia? Odpowiedz Link
bswm Re: PILATES 21.10.09, 11:16 leluchow1 napisała: > A da się z płyty czy koniecznie trzeba na zajęcia? Na początku na pewno z instruktorem, można popełnić masę błędów, to są ćwiczenia zupełnie inne niż zwykły aerobik, inne partie mięśni są uruchamiane i trzeba się tego nauczyć pod okiem dobrego fachowca. Odpowiedz Link
leluchow1 Re: PILATES 21.10.09, 11:21 Tego się obawiałam a ja taka leniwa na wyjścia do klubów jestem..... Odpowiedz Link
romashka Re: PILATES 21.10.09, 11:42 Ale to jest właśnie fajnie, mi się podobało, idziesz na zajęcia, a tam totalny luzik, relaks, ćwiczenia lajcikowe, nikt Cię nie pogania i nie przeszkadza ten kurz pod szafką, który tylko z pozycji leżącej w domu można dostrzec. Naprawdę, nie pożałujesz Odpowiedz Link
ceres9 leluchow:D 21.10.09, 13:23 zajebista masz ta sygnaturne no normalnie zajebistaDDD moge se na gg ustawic taka sama? Odpowiedz Link
princy-mincy Re: PILATES 21.10.09, 15:02 na temat pilatesu moge piac peany pochwalne fajne cwiczenia, pieknie wysmuklaja sylwetke ale nie ma takiego efektu napakowania na poczatku najlepiej pod okiem instruktora, bo tu wazne jest oddychanie i uruchamianie miesni, ktore normalnie na aerobiku nie pracuja albo rzadko sa uzywane aa, i jeszcze jak mowila moja ulubiona instruktorka- skoro ci sie wydaje, ze jakies cwiczenie jest latwe to na bank je zle wykonujesz Odpowiedz Link
bswm Re: PILATES 21.10.09, 15:07 princy-mincy napisała: > aa, i jeszcze jak mowila moja ulubiona instruktorka- skoro ci sie > wydaje, ze jakies cwiczenie jest latwe to na bank je zle > wykonujesz Podpisuję się ręcami i nogyma Odpowiedz Link