milva_barring 21.07.11, 10:49 Gdzieś czytałam, że dyplomujesz się. Jesteś już po czy czekasz? Ja mam "rozmowę" jutro i sram po nogach z nerwów. Na starość stres jest coraz większy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoreska Re: grave_digger!! 21.07.11, 11:25 Strach ma wielkie oczy, nie przejmuj się Będzie dobrze Ja dyplomowałam się pół roku temu - więc wiem co mówię Odpowiedz Link
milva_barring Re: grave_digger!! 21.07.11, 11:34 Niby wiem, że to rozmowa, ale najbardziej boję się zbłaźnić przed dyrektorką... Wczoraj kolega miał tę rozmowę i nie był zadowolony, zdał, ale mówił, że stres go zjadł, że nie był w stanie poprawnie zdania powiedzieć. A jak w tych nerwach nie zrozumiem o co chodzi pytającemu?? W moim przypadku stres egzaminacyjny powoduje dziwne reakcje: od histerii do stoickiego spokoju (chociaż w środku się gotuję). W każdym razie wspierajcie mnie duchowo o 10.00 Odpowiedz Link
grave_digger Re: grave_digger!! 21.07.11, 12:30 ooo, to ja trzymam kciuki!!!! ja mam 26go o 13:45. musze dojechac 60km do kuratorium i chyba dyr musze wziac. podwojny stres!! milva, koniecznie mi jutro powiedz jak bylo i o co pytali?!? 3mam kciuki chociaz sama mam ochote spierdolic. i nie wiedzialam, ze tak duzo nas tu Odpowiedz Link
amoreska Re: grave_digger!! 21.07.11, 13:16 Dyrektor twojej szkoły musi być - jest członkiem komisji. Odpowiedz Link
grave_digger Re: grave_digger!! 21.07.11, 14:04 ja wiem, że musi - mnie chodzi o to, że muszę ją do swego auta wziąć i zawieźć. co jest bardzo niewygodne dla mnie. Odpowiedz Link
alajna2 Re: grave_digger!! 21.07.11, 16:59 ależ tu ciała pedagogicznego!!!!!! moja mama dyplomowała się w wieku 45lat, ale wtedy to weszło to cudo i też pamiętam ten nerwowy czas... trzymam kciuki Odpowiedz Link
milva_barring Re: grave_digger!! 22.07.11, 14:16 No i już po jestem Do przodu. 4 x 10 punktów Pytania miałam banalnie proste, każdemu życzę takich: 1. Co mi sprawiło największą satysfakcję, a co najwięcej kłopotów przysporzyło w trakcie stażu. 2. Jakimi metodami aktywizującymi prowadziłam lekcję otwartą. 3. Jakie kompetencje powinien posiadać bibliotekarz. Sama rozmowa trwała z 5 minut. Było bardzo przyjemnie. Natomiast komisja przeglądała moją teczkę ponad 40 minut. Moja dyrektorka była pod wrażeniem dokładności i skrupulatności pań ekspertek. Pierwszy raz z taką komisją miała przyjemność pracować. Dziękuję za wsparcie i dobre fluidy. Trzymam kciuki za Grave Ja już mam wakacje Odpowiedz Link
grave_digger Re: grave_digger!! 22.07.11, 15:14 o ja pierdziu, ale super!! ale ci zazdroszczę! ja muszę poprawić coś tam w teczce - już poprawiłam, w pon jadę zawieźć z rana, bo inaczej nie zdam, czy nie zaliczę czy jak to się tam zwie. no zobaczymy. jeszcze raz - gratulacje!!! Odpowiedz Link
amoreska Re: grave_digger!! 22.07.11, 15:54 Gratulacje Aleś się szybko uwinęła, moja rozmowa trwała dokładnie pół godziny, jeden z ekspertów był bardzo dociekliwy (czytaj: upierdliwy), ale się obroniłam. Suma summarum maksymalna ilość punktów i dobrze Odpowiedz Link