dziewczyna_bosmana 28.08.12, 16:24 śmietanowcem, dzisiaj zrobiłam Okazji brak, dzielę się ot, tak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kfiatuszkowa Re: częstuję 28.08.12, 16:37 O, jaki ładny Ale śmietanowiec? Ze śmietany jakiej go robisz? Ja robię bardzo podobnie wyglądające, tylko z kefiru Odpowiedz Link
kwintesencja_patologii Re: częstuję 28.08.12, 17:04 Z kefiru? Ciekawe, jakaś wersja light? Podzieliłabyś się przepisem? Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: częstuję 29.08.12, 08:40 Na już nie pamiętam dokładnie proporcji, musiałabym odkopać przepis, ale to się robi mniej więcej tak, że łączy się żelatynę (rozpuszczoną wcześniej) z kefirem, słodzi się, do tego wrzuca się zastygnięte wcześniej i pokrojone w kostkę różnokolorowe galaretki, wlewa się do keksówki i do lodówki aby tężało Muszę pokopać w tych przepisach, jak chcesz to Ci podam dokładny przepis Odpowiedz Link
kwintesencja_patologii Re: częstuję 29.08.12, 18:20 O super, dziękuję Gdyby Ci się udało odkopać przepis, byłabym bardzo dźwięczna! Odpowiedz Link
valla-maldoran Re: częstuję 28.08.12, 18:49 Fajny Ja robię z jogurtu, bez spodu i z dużą ilością owoców Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: częstuję 28.08.12, 20:51 Kolejny zrobię z owocami, dziś nie chciało mi się bawić bo miałam rano gości. Spód to tylko biszkopty położone na dnie niezbyt starannie Odpowiedz Link
ez-aw Re: częstuję 28.08.12, 20:57 Ja dziś częstuję szarlotką. Smacznego. Zdjęcie nie moje, ale wygląda podobnie. Tylko na górze nic nie ma Odpowiedz Link