Dodaj do ulubionych

ZwolnieniaBydgoszcz

05.01.11, 01:15
Czy w innych castoramach tez sa zwolnienia bo to co robi nasz szanowny pan dyrektor to chyba lekka przesada !!!Zaczynamy sie czuc jak w obozie koncentracyjnym a przy zwolnieniach jestesmy zastraszani paragrafami ktore moze nam dorzucic jesli nie podpiszemy zwolnienia za porozumieniem stron niech pan lepiej sam sie zwolni panie dyrektorze
Obserwuj wątek
    • nikt_znany Re: ZwolnieniaBydgoszcz 05.01.11, 21:46
      Witaj,

widocznie macie pecha. W naszej casto nikt nikogo nie straszy smile, jest normalnie czyli ok.
    • qqryqqqryqqqryq Re: ZwolnieniaBydgoszcz 05.01.11, 23:52
      Z tego co wiem to nasz Dyrektor jeszcze nikogo za przysłowiowy damski huj nie zwolnił.
      • batista0000 Re: ZwolnieniaBydgoszcz 11.01.11, 10:08
        qqryqqqryqqqryq napisał:

> Z tego co wiem to nasz Dyrektor jeszcze nikogo za przysłowiowy damski huj nie z
        > wolnił.

Nie mieszajcie w to Romka smile
    • mefisto1.4 Re: ZwolnieniaBydgoszcz 08.01.11, 16:21
      Zaczynając od końca - drogi qrqqqqqu....czy jak Cię tam zwą - piszesz, że nasz dyro nie zwalnia za damski chuj.... tak - wystarczy wspomnieć niejakiego Diabła - koleś się wypalił, wpadł w depresję przez tę pracę a ponieważ nie umiał, nie lubił i o zgrozo! głośno mówił o tym kto komu w dupie palec prosto trzyma, kiedy nadarzył się dogodny moment (czytaj okazja) grzecznie mu podziękowano......albo z ostatnich dni - Jarek i Bartek z Drewna.... ciach, pach i do widzenia panom, powody - śmieszne tak, że aż nie do uwierzenia, że kwalifikują się do zwolnienia a jak nie chcą panowie podpisać to i paragrafik się znajdzie .....ja mam pomysł taki..... może wystarczy zwolnić wszystkich kierowników - jakie oszczędności dla firmy z ich skromnymi pensyjkami a poza tym taki jeden kierownik to w przeliczeniu na pensje z 4 szaraki, zastępców zostawić zastępcami bo przecież i tak to oni odwalają całą robotę za swoich szanownych przełożonych, jeszcze bardziej zastępców zastraszyć i oczywiście pensje niech im zostaną takie jak mają - przecież i tak zarabiają w Bydgoszczy najwięcej na swoich stanowiskach, w końcu elita - i będzie super..... później jeszcze tylko trzeba będzie na Metalowym zamówić replikę napisu z pewnego obozu II wojny światowej i będzie git.....a skoro jest taki straszny kryzys, którego jakoś już nie widać to może w ogóle zamknąć cały ten nasz biznes i czekać na lepsze czasy.........?
    • jarrasdrewno JarrasDrewno 10.01.11, 01:35
      Siemanko!!!!!!
      Widzę, że o mnie też ktoś wspomniał ale pamiętajcie Dam Radę!!!!!!!!!!
      Kot na 4 łapy spada!!!!!!!!
      Bedzie napewno brakowało tego składu i tych naszych ładnych koleżanek z pracy ale zawsze do Casto można wjechać na bajerę.
      3.5 roku w Casto i tak dobry wynik ze względu na to Świecie nad Wisłą które jest wszystkim serwowane!
      Pozdrawiam kazdy dział bo wszędzie z kimś miałem dobrą bayerę. Wiadomo z osobna pozdrowień nie będzie bo jeszcze sie posypią przypadkowe upomnienia hahaha
      Zyczę Wam Wszystkiego Najlepszego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka