Dodaj do ulubionych

dzien dziecka

03.06.11, 22:28
co się stało z tą firma gdzie nasz dzień dziecka to jedyna impreza na którą mogliśmy zabrać nasza rodzinę lub druga połówkę coraz gorzej się dzieje jak myślicie . Panie dyrektorze troszkę zrozumienia to przecież nasz fundusz .
Obserwuj wątek
    • cdifpl Re: dzien dziecka 04.06.11, 00:15
      U nas to można na"grilla sklepowego" do 3 rano zabierać dwuletnie dzieci. Na zebrania działowe tzw działówki zawsze zabieram sąsiadkę. Dziwie sie, że u Was taki terror i tylko ten dzień dziecka. Dyrektor też zły człowiek nie rozumie, że to przecież fundusz.
      Bez urazy Pewex ale normalnie CASTODRAMAT
      • castoo Re: dzien dziecka 10.06.11, 21:29
        Nie wiem o czyw Wy piszecie! Jak macie cieci w tej radzie, co dysponują funduszem, to macie pecha - sami ich wybraliście!
        U nas (8024) było fantastycznie! A niebawem też szykuje się impra na urodziny i przypuszczam, że też będzie czad!!! Ela, Magda i Tomasz - dajcie czadu!!! wink
    • batista0000 Re: dzien dziecka 04.06.11, 11:51
      jest impra na 10 lecie sklepu i sporo kasy wpompowali dlatego nie ma pikniku rodzinnego
      • ancasto Re: dzien dziecka 23.06.11, 10:38
        U nas w Gnieźnie dzień dziecka rewelacja!!! jeszcze nie spotkałem się z firmą, która by tak dbała o pracownika... Nie jestem kierownikiem... To co sugerujemy radzie pracowniczej zawsze jest rozpatrywane. Basen, siłownia, sala, bilety do kina, karnet na żużel, wigilia, imprezy w zeszłym roku i w tym również, mikołaj dla dzieci z dużymi prezentami wybieranymi przez nas. Panowie! w Gnieźnie nie ma takiej firmy, która dbała by tak o pracownika...
        Pozdrawiam
        • negr_worker Re: dzien dziecka 23.06.11, 12:46
          Szkoda, że nie w każdej Castoramie tak jest. Pozazdrościć.
        • castolife2 Re: dzien dziecka 14.03.12, 23:19
          Popularne to co powiem nie będzie i dostane baty. Uważam ze fundusz jest dla pracowników a nie dla dzieci (fundusz pracowniczy).Są sklepy gdzie sa bogate mikolaje i dni dziecka,a dla pracowikow kasy nie ma bo dzieci jest dużo.
    • mixmastermike Re: dzien dziecka 14.03.12, 19:24
      test

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka