castfanclub 12.11.11, 23:32 Kto go zna?, był w Opolu, u nas na razie pozytyw w porównaniu do panczenisty G.R., ale może coś więcej o nim, czy tak naprawde jest git? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hektor-achilles Re: Dyr Heniu Michaluk 18.02.12, 12:44 Dyrektor zamkniety w swoim gabinecie, ze stadem wypuszczonych amatorow, nie znajacych sie na niczym oprocz zastraszanie. Jezeli jestes zwyklym pracownikiem to nawet do niego nie podchodz, bo nic nie zalatwisz a nawet jak sie nawali to kaze ci spuscic wpier... Odpowiedz Link
castoo Re: Dyr Heniu Michaluk 20.02.12, 23:38 Nie wiem, kto Ci takich głupot nagadał! Dyro Henio jest w porządku! To fakt, często siedzi w gabinecie, często gada przez telefon, ale nie musicie się go bać, załatwimy też prawie wszystko. Odpowiedz Link
dzeriko_t Re: Dyr Heniu Michaluk 26.02.12, 20:06 Jeśli mogę cokolwiek powiedzieć o Michaluku to same dobre rzeczy. Człowiek rzeczowy i pełen szacunku do swoich pracowników. Dzięki Heniowi pracuje dalej w casto. Odpowiedz Link
milusiamilusia Re: Dyr Heniu Michaluk 24.02.12, 22:53 git, git, ale ja cos chce. bezinteresowny to nie jest Odpowiedz Link