Dodaj do ulubionych

casto_nysa

16.12.11, 15:57
hej, wiecie coś o kierownikach i dyrekcji w nysie?
Obserwuj wątek
    • narzedziownik Re: casto_nysa 16.12.11, 17:43
      Jesteśmy wysoce wykwalifikowaną Kadrą Kierowniczą, no może poza kierownikiem działu elektrycznego i ogrodu (choć sukcesy na pewno są jeszcze przed nimi). Nasze doświadczenie zawodowe to efekt pracy w najlepszym sklepie w regionie (Opolu, i nie chodzi o obrót, marże, słupki ale o klimat i profesjonalizm, który tam do niedawna panował).
      Dlatego, zatrudnieni na 3/4 etatu Koledzy i Koleżanki nie musicie się nas bać. Zapamiętajcie - jesteśmy srodzy ale i sprawiedliwi, można się z nami dogadać i na otwarciu piwo wypić. I obiecuję Wam, że w miarę szybko uporamy się z jednostkami, które nie wykazały się w trakcie implantacji (a jest ich sporo). Tak byście nie "musieli je**ć za innych". Reszta, niech doceni to z kim pracuje, bo TAKA EKIPA Kierowników + TAKI Dyrektor Sklepu trafia się teraz bardzo, bardzo rzadko.

I nie sugerujcie się moim nickiem, bo do narzędzi na sklepie mam sporo alejek smile
      • casto_nowy Re: casto_nysa 16.12.11, 17:58
        ależ Panie Dyrektorze ja tylko żartowałem smile))))
      • black_and_white_fighter Re: casto_nysa 17.12.11, 18:23
        brzmi jak marzenie smile
    • superlogopeda Re: casto_nysa 18.12.11, 22:35
      Masz racje, kolego z Nysy, klimat i profesjonalizm, który do niedawna w Opolu panował... To już czas przeszły...
      • the_drew_carey_show Re: casto_nysa 19.12.11, 22:23
        moje kondolencje z powodu Dyrektora całym sercem współczuję ........
        (_*_)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka