Dodaj do ulubionych

Centrala słyszy...

13.03.12, 17:30
Czy słyszeliście o spotkaniu jakie niby J.Lo zorganizował by przedyskutować sprawę postów jakie znajdują się na tym forum??
Obserwuj wątek
    • castolife2 Re: Centrala słyszy... 13.03.12, 22:23
      lukskajlokerr napisał:

> Czy słyszeliście o spotkaniu jakie niby J.Lo zorganizował by przedyskutować spr
      > awę postów jakie znajdują się na tym forum??
      >1tenessy napisal:
      Witam, proszę o wyrażenie swojej opinie na temat wymienionej w tytule Castoramy.
      Moje pytania biorą się stad, iż chce wybrać najlepszą Castoramę w Polsce i na świecie, złożyć Swoje podanie na Dyrektora sklepu i pokazać innym jak się zarabia duże pieniądze na artykułach budowlanych, bo Wy tego nie Potraficie.

Moim zdaniem dajecie się wypuścić.Teraz będzie wiadomo kto jest z jakiego sklepu.Łatwiej jest szukać w 100 niż w 5000...W marcu w Wawiei tak pokaza jak to jestesmy super zadowoleni
      • lukskajlokerr Re: Centrala słyszy... 14.03.12, 05:21
        ale ty kolego bądź koleżanko chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem bo ja o czym innym napisałem.
        • castolife2 Re: Centrala słyszy... 14.03.12, 18:06
          lukskajlokerr napisał:

> ale ty kolego bądź koleżanko chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem bo ja o
          > czym innym napisałem.
          Nie zrozumiałeś mnie dobrze.Chodzi o to że zgodnie z twoim postem o monitorowaniu prawdopodobnie pojawiła się podpucha.
          • xelectric Re: Centrala słyszy... 14.03.12, 19:24
            no tak spotkanie 19go z przedstawicielami sklepów sie odbedzie...można zglaszac własne pytania do obecnej sytuacji i tego co sie dzieje w firmie i te pytania,w miarę mozliwości czasu i powtórek pytan, maja byc zadane i maja byc tez dane jakieś odpowiedzi...wszyscy wiedzą ze odpowiedzi beda zapewne uspokojeniem naszych sumień i obaw, ale tez podobno j.l nie bardzo wiedział co sie dzieje na tym forum i jak bardzo morale spadły...+/- z tą wiedza jl, ale wszyscy trzesa dupami i nikt nie mowi o porazkach i niedociagnięciach w swoim regionie, przez co sytuacja doszła aż do punktu gdzie przedstawiciele sklepów sami poprosili o takie spotkanie! ku zaskoczeniu najwyższego...ale co ma zrobić? musi chyba ich podjąć i przyjąć, od tego jest zeby zarabiać kosmiczna kasę i zbierać baty i żale! bo kiedyś czara sie przeleje i dopiero bedą tlumacznia i to nie przed Polską Castoramąsmile
            • castolife2 Re: Centrala słyszy... 14.03.12, 23:28
              Morale spadlo i ludzie uciekaja-czesto specjalisci.Mozemy wylozyc sie sami,bo nikt nie jest pewny niczego.W sumie 3/4 zamiast calosci z dnia na dzien-z czego sie cieszyc.Zredukowac 15 osob ze sklepu na 15lecie uncertainNiby lepsze niż wywalić 5. Konkurencja nie spi,a my tak.Dobre ceny i sprzedaż internetowa mogą nas chyba teraz uratowac,no i JAKOSC marek własnych.Bo z nimi nam ostatnio nie wychodzi.
    • oootttooo1 Re: Centrala słyszy... 19.03.12, 15:39
      Prędzej czy później to się musiało wydać.. a wy oczywiście jesteście pewnie obrażeni na cały świat.. a nie bierzecie pod uwagę, ze on trochę na waszą korzyść to robi, bo ci rozumniejsi skumają, ze mogą sobie narobić kłopotów takim ciągłym opluwaniem pewnych osób.. przecież jakby ktoś to pokopiował i poszedł do sądu o oczernianie, to gazeta udostępni wszystkie dane zarejestrowanych na forum ludzi, tym bardziej, ze każdy wpis zostawia w internecie ślad..
      • zubrow Re: Centrala słyszy... 19.03.12, 23:45
        chyba lubisz forumowiczu filmy o szpiegach, myślisz, że kogokolwiek obchodzi co tu wypisują?, po to jest forum żeby malkontenci mieli przeświadczenie, iż ktoś ich rozumie i podziela niektóre opinie, a nie do "walki z systemem". jak poszukasz to się okaże że każda firma ma takie forum. nie było by to dziwne gdyby szefowie sami zakładali takie fora sprytnie przenosząc dyskusję ze stołówki zakładowej do "szamba" jakim w tym przypadku jest internet. A więc piszcie do woli bez obawy, nikt do więzienia za takie pisanie nie trafi. (dopiero by można było rozkręcić aferęsmile)
        PS. oczywiście w ferworze pisania nie zapominajcie, że nie powinno się nikogo bezpodstawnie oskarżać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka