Dodaj do ulubionych

awanse lubin

25.01.13, 18:44
no i .....
jak zwykle awansuja tylko ci ktorzy dobrze robia kierownikom
asystentka na z-ce tylko nie wiadomo za co
z-ca budowlanki odrebna historia !!!
tak naprawde duzo awansów nie wiadomo jak?!!
w tej firmie nic sie niezmienia i nic sie nie zmieni poki nie bedzie zmian u gory czyli u kierownikow, pracuje w tej fimie naszczescie nie odpoczatku ale wzyscy mowia ze kiedys bylo lepiej
Obserwuj wątek
    • lubin_casto Re: awanse lubin 28.01.13, 19:46
      Widocznie jesteś za cienki Bolek skoro nie awansowałeś.

W tym sklepie nie widziałam jeszcze szczerych gratulacji od pracowników, dla osoby, która awansowała. Wnioskuję, że wszyscy po kolei to zazdrośnicy. Zajmij się swoją pracą, a na Ciebie przyjdzie też kolej smile

• talib_pl Re: awanse lubin 02.02.13, 08:01
        Pracuj pracuj a garb ci sam wyrośnie , i ktoś ci wskoczy na garba i dostanie awans.
        Bo w tej firmie tak jest , dostają tylko ci co liżą 4 litery kierownikowi i siedzą cicho.
        W innych marketach też tak jest nie ma podwyżek , ale ciche awanse są !?
        Paranoja !!!!!
    • castolord Re: awanse lubin 02.02.13, 15:46
      A co to się stało z kierownikiem dekoracji i za co???
      • lubin_casto Re: awanse lubin 02.02.13, 21:42
        Słyszałam, że za fajki i długi w Casto.
        • regionalny-casto-pl Re: awanse lubin 03.02.13, 18:12
          lubin_casto napisał(a):

> Słyszałam, że za fajki i długi w Casto.

to znaczy ze za powyzsze na wylocie sa też inne kierasy jak r60 i kdsbe? smile))
        • miszcz_zmiany Re: awanse lubin 03.02.13, 18:29
          lubin_casto napisał(a):

> Słyszałam, że za fajki i długi w Casto.

Za fajki bo handlował nimi w 21 alejce, ale zapomniał zilotować a za długi bo brał farby "na zeszyt" wink Pozdrawiam ziomków i czekam na imprezę tongue_out
    • szeryfcasto2013 Re: awanse lubin 05.02.13, 17:07
      Kiedyś było lepiej , bo rządzili Francuzi i potrafili docenić dobrego fachowca !
      A teraz na awans możesz tylko liczyć jak dobrze się podlizujesz i donosisz na swoich kolegów z pracy.
      U mnie jest sporo takich karierowiczów , co by nie jednego sprzedali aby awansować a nie wspomnę jak kablują.
      Najgorsze że o tym wiemy i wszyscy boją się to na głos powiedzieć .
      • castomrowa8000 Re: awanse lubin 06.02.13, 18:37
        kolego szeryfcasto! pamietasz czasy francuzów, czyli pracujesz ponad 10 lat w cato, a na to forum wbiłeś się od paru dni na pełnym chaosie szarpiąc wiele oczywistych tematów jednocześnie! coś nie chalo z tobą na maksa, coś ściemniasz albo nie jesteś tym za kogo chcesz żeby cię odbierali inni...
        • szeryfcasto2013 Re: awanse lubin 06.02.13, 22:13
          Nawet jak byś myślał przez 50 lat , to mnie nie rozpracujesz !!!!
          Podpowiem ci jedno
        • papar-azzi Re: awanse lubin 08.02.13, 00:18
          szeryfcasto2013 pracuje dwa lat a mądrzy i wtrąca we wszystko jakby pracował dwadzieścia lat
          castomrowa8000 napisał(a):

> kolego szeryfcasto! pamietasz czasy francuzów, czyli pracujesz ponad 10 lat w c
          > ato, a na to forum wbiłeś się od paru dni na pełnym chaosie szarpiąc wiele oczy
          > wistych tematów jednocześnie! coś nie chalo z tobą na maksa, coś ściemniasz alb
          > o nie jesteś tym za kogo chcesz żeby cię odbierali inni...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka