Dodaj do ulubionych

kolejny raz mobbing w 8072

30.05.13, 21:23
Witam mam pytanie czy wy ludzie nie widzicie że dyrekcja stosuje mobbing znecają się psychicznie i niema dla nich znaczenia nic nawet ludzkie uczucia. Ja mam już tego dość jak się nic nie zmieni to zwracam się do ludzi wyżej i do prokuratury. Tak dłużej być nie może, żeby wstać i iść do pracy to trzeba brać leki uspokajające.
Obserwuj wątek
    • prawda997 Re: kolejny raz mobbing w 8072 31.05.13, 20:37
      Słuchaj poczytaj sobie wcześniejsze posty na ten temat , ja ci wrzucę ciekawy artykuł na temat mobbingu i napiszę że znam osobę , która pozwała casto o mobbing!!
      Będzie to sprawa nagłośniona w mediach publiczmych , żeby pokazać co się dzieje !!!
      www.regiopraca.pl/portal/porady/prawa-pracownika/mobbing-w-pracy-co-jest-i-jak-sie-bronic
      • cast-oja Re: kolejny raz mobbing w 8072 31.05.13, 21:04
        Dzięki za info już to kiedyś czytałem mam nadzieję że nagłośnienie całej sytuacji coś pomoże
      • 98mala Re: kolejny raz mobbing w 8072 20.06.13, 11:37
        Hej mam pytanie i jak się sprawa zakonczyła ,bo my mamy podobna sytuacje i nie wiemy co robić ,czy góra coś zrobiła w tym kierunku i chca zwolnic osobę ,która chciała się przeciwstawić znęcaniu się
        • prawda997 Re: kolejny raz mobbing w 8072 20.06.13, 11:52
          Witam , wszystko jest na dobrej drodze , ta osoba została zwolniona z pracy właśnie za postawienie się temu mobbingowi !
          Jak zakończą się 3 sprawy w Sadzie poinformuję wszystkich na tym forum !
          Czytajcie uważnie to forum , tutaj jedynie można się dowiedzieć prawdy !
          Nigdy jeszcze kłamstwo nie wygrało z prawdą , a jeśli u was jest podobna sytuacja chętnie się dowiem czegoś więcej i pomogę w tym temacie!
          Mam dobrego Prawnika , którego specjalnością są tego typu sprawy i ma duże sukcesy!!
          • 98mala Re: kolejny raz mobbing w 8072 20.06.13, 12:17
            Potrzebuję się poradzić prawnika co lepiej zrobić czy pisać do samej góry czy zachować drogę słuzbową
    • prawda997 Re: kolejny raz mobbing w 8072 11.06.13, 15:03
      gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90445,13384229,Konflikt_z_szefem_i_co_dalej.html
      Taka sytuacja dla przypomnienia!
      • prawda997 Re: kolejny raz mobbing w 8072 11.06.13, 15:05
        gazetapraca.pl/gazetapraca/56,90445,13427530,Podupadasz_na_zdrowiu,,3.html
        • prawda997 Re: kolejny raz mobbing w 8072 11.06.13, 15:06
          gazetapraca.pl/gazetapraca/56,90445,13427530,Nie_rozwijasz_sie,,4.html
          • prawda997 Re: kolejny raz mobbing w 8072 11.06.13, 15:08
            gazetapraca.pl/gazetapraca/56,90445,13427530,Jestes_zle_traktowany,,6.html
            • cast-oja Re: kolejny raz mobbing w 8072 18.06.13, 22:15
              Witam widzę że się bardzo angazujesz w ten temat. Bardzo dobrze mam nadzieję że coś się zmieni. Za Cloda było inaczej. Najlepsi byli nagradzani a teraz są karani naganami albo zwalniani bo po co dac im coś na zachętę i tylko jeszcze większe wymagania. Ją słyszę tekst że nam się wydajność zwiększyła a nam pot po dupie leci i nie dajemy rady z obsługą i dokładaniem bi nas za mało to mnie mdli. Pozdrawiam dyrekcję i zapraszam na sklep pozapier...
              • prawda997 Re: kolejny raz mobbing w 8072 18.06.13, 23:09
                Dzięki za te miłe słowa !!
                Żeby więcej takich osób by tu pisało , to napewno by się poprawiło a tak wszyscy zawijają kitę i udają że nic złego się nie dzieje !
                Ja postanowiłem że będę zawsze na bieżąco odpowiadał na każdy temat , bo wiem że komuna się skończyła ponad 20 lat temu i mamy wolne media , teraz można pisać prawdę i nikt nikomu za to nie zrobi krzywdy!
                Oni nadal myślą że panuje komuna i każdego można usidlić a nawet zniszczyć , ale wkrótce zobaczą co oznaczają bezpodstawne zwolnienia i inne rzeczy!
                Napiszę ci tak w OBI jest całkiem inaczej , tam doradca handlowy jest od tego aby doradzać klientowi i robić obrót a nie zapierniczać z towarem po pólkach w akordzie!
                Kiedy potrzreba pmocy na sklepie w OBI , bo jest ogromny ruch , potarafi zejść na dół Dyrektor i obsługiwać klientów a tutaj z moich obserwacji wynika jedno że oni potrafią patrzeć tylko na słupki , szukać kozłów ofiarnych za swoje niepowodzenia i udawać że wszystko jest spoko!
                Te ich spoko pokazała premia turbo i podwyżki jedna wielka ściema!
                Jak ktoś coś obiecuje nam kokosy za naszą pracę a my wkładamy w to wszystkie nasze siły a potem nic nie dostajemy to jest oszustwo!!!!
                Na koniec napiszę ci tak , warto czytać to forum . nie dzwoń i nie pisz nigdy na ich anonimową linię bo to jedna wielka ściema !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka