Dodaj do ulubionych

castorama 8008

18.10.13, 22:50
chyba czas aby zacząć o tym pisać w tym sklepie pracowników ma się za nic i nie mówię tu o relacji pracownik - kierownik a pracownik dyrektor
pracuje w casto już parę lat i po zmianie kolejnego dyrektora własnie uświadomiono mi że jestem gamoniem,człowiekiem który cokolwiek robi robi to żle
obecny dyrektor nie widzi naszej ciężkiej pracy ale tylko urojone przez niego problemy
nie jeden z nas oddaje 200% zaangażowania w to co robi ale on potrafi tylko gnoić człowieka
ile osób ma się jeszcze zwolnić aby dotarło to do niego że pracuje z ludzmi a nie z bydłem.
JUŻ NIE DAJE RADY jestem wypompowany czy te pieniądze kture zarabiam są tego warte??????
Obserwuj wątek
    • prawda997 Re: castorama 8008 19.10.13, 10:58
      Nie tylko u Was tak się dzieje , wystarczy poczytać to forum !!
      Teraz to nawet pracownika potrafią zwolnić za to , że sobie przerwę śniadaniową o 5 minut wydłużył , już do tego dochodzi!
      Dyrektorzy to najwięksi karierowicze , wielu z nich bez wykształcenia w tym kierunku a zajmują stanowiska dzięki znajomościom , tak samo jest z kierasami to ich za sobą ciągną !
      Wiesz aby sprawować takie stanowisko trzeba się z tym urodzić i mieć do tego predyspozycje a nie potem za brak swojej wiedzy zwalać całą winę na podwładnych a nawet ich zwalniać!
      Dla nich nie liczy się praca a to co mają na pasku , ale ich też dopadnie kiedyś ręka sprawiedliwośći i poczują ten ból na swoich plecach!
      Nie przejmuj się tak bardzo , jeżeli uważasz , że dochodzi do takich sytuacji to oznacza to już zapoczątkowany MOBBING i musicie zacząć działać !
      Nie mów o tym za głośno ale działaj po cichu , a zobaczysz efekty dadzą pozytywny rezultat!
      Na koniec napiszę ci tak nie czytaj opini na mój temat , bo piszą to głównie osoby podstawione z gniazda os aby tu namieszać i bronić swojej pozycji na rynku!
      Do zobaczenia !!!
      • zmeczonyedek Re: castorama 8008 21.10.13, 02:34
        buda kozi bobku twoje rady may w dupie ...chłopaki dajcie namiar na pw na nowe forum.....
        • odyseusza Re: castorama 8008 11.12.14, 16:08
          może czas na małe podsumowanie na koniec 2014 roku.
          ile osób zwolniło się lub zostało zwolnionych w tym czasie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka