qwerasdfzxcv 06.06.19, 18:47 Dzień dobry. Czy Waszym zdaniem to "badanie" ma jakikolwiek sens? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
casto Re: Badanie glint... 07.06.19, 12:04 no ma! Przecież pracodawca chce poznać Twoje zdanie a że dyrektor na MSI mówi jedno a potem kierownik mówi co innego to tylko pokazuje jaki to ma sens. Dyrek mówi że sieć jest ciekawa naszego zdania a kierownik mówi żeby nie oceniać za nisko bo będą się czepiać i szukać potem tych "wypalonych" i niezadowolonych więc po co samemu sobie robić pod górkę. To badanie jest po to żeby nie pokazać jak jest źle. Tak to widzę. Najpierw wszyscy pracownicy zadowoleni i szczęśliwi a potem 30 osób się zwalnia i podwyżki nie pomagają. Odpowiedz Link
8050sucks Re: Badanie glint... 07.06.19, 22:48 A do tego WSZYSCY dobrowolnie mają zrobić i wielkie aj waj jak wychodzi na podsumowaniu, że ktoś nie zrobił. Pomijam już bzdurnosc niektórych pytań. Jak takie "zapewniamy wspaniałe doświadczenie klienta". Znaczy co? Laske mu robimy na wejściu? Jednak najbardziej mnie rozbawilo pytanie o płeć i odpowiedzi mezczyzna kobieta inna ... Znaczy już casto idzie w stronę poprawności politycznej. To może ja stwierdze, że jestem trans gejem z homofobia to może wtedy kasy dadzą normalnej? Odpowiedz Link
castosolidarnosc Re: Badanie glint... 16.06.19, 22:32 Sens by miało gdyby pracownikom pozwolono pisać prawdę. A tak jak niektórzy mieli to wpisane w Challeng i generalnie pytania są tendencyjne to ma na celu pokazanie jak to nie jest fantastycznie zakłamując rzeczywistość. Warto zastanowić się dlaczego zlikwidowano z badania Galup ? Tam nie było możliwości manipulacji i wyniki były dostępne dla wielu ludzi. I proszę sobie wyobrazić jaki wpływ na wartość np. akcji spoko mógł mieć negatywny wynik takiej ankiety. Odpowiedz Link
qwerasdfzxcv Re: Badanie glint... 17.06.19, 10:55 Wasz profil na FB miałby sens, gdybyście nie blokowali użytkowników i nie kasowali nieprzychylnych, niewygodnych komentarzy. Fajnie jakbyście pozwoli ludziom pisać prawdę, do której tak zachęcacie - nawet trudną, a z kłamstwem czy pomówieniem łatwo jest polemizować.... No tak, ale te podwójne standardy... Oni to Ci źli, my jesteśmy cacy... Cytat "Sens by miało gdyby pracownikom pozwolono pisać prawdę."... Brawo Wy! Odpowiedz Link