Dodaj do ulubionych

Info dla Taziuty > nie dopisuj się

06.05.10, 02:22
w wątku założycielskim II. Będziesz wycinany.
Wyraźnie jest napisane, kto się tam może dopisywać.
Zrozumiałeś?

:p
Obserwuj wątek
    • ave.duce Info dla Taziuty > radzę JESZCZE wnikliwiej 06.05.10, 02:31
      zapoznać się z OBWIESZCZENIEM.

• taziuta Re: Info dla Taziuty > radzę JESZCZE wnikliwi 06.05.10, 02:36
        ave.duce napisała:

> zapoznać się z OBWIESZCZENIEM.

We w związku z tym, radzę usunąć zakłamane wtręty.
        Mi tam nie wadzi, ale Tobie się nie godzi, jeśli chcesz się
        postrzegać tak, jak się postrzegasz, droga zakłamana istoto...
        • ave.duce Info dla Taziuty > radzę JESZCZE wnikliwiej 06.05.10, 02:40
          Zakłamane? ;)

Paradny jesteś.

• taziuta Re: Info dla Taziuty > radzę JESZCZE wnikliwi 06.05.10, 03:13
            ave.duce napisała:

> Zakłamane? ;)
            >
            > Paradny jesteś.

Wiem, do pięt Ci nie dorastam. Ale nieładnie tak się śmiać
            z mniej bystrych od siebie... :(
            • ave.duce Mniej bystrych, za to załganych 06.05.10, 03:20
              do szpiku kości.
              I nudnych jak flaki z olejem.

• taziuta Re: Mniej bystrych, za to załganych 06.05.10, 03:27
                ave.duce napisała:

> do szpiku kości.
                > I nudnych jak flaki z olejem.

Gubię się...
                Te załgane flaki z olejem to Ty, jeśli dobrze rozumiem? ;)
                • ave.duce Re: Mniej bystrych, za to załganych 06.05.10, 03:31
                  Rzeczywiście jesteś o wiele mniej bystry, bo to o Ciebie chodzi.

• taziuta Re: Info dla Taziuty > nie dopisuj się 06.05.10, 02:32
      ave.duce napisała:

> w wątku założycielskim II. Będziesz wycinany.
      > Wyraźnie jest napisane, kto się tam może dopisywać.
      > Zrozumiałeś?

Oczywiście, inaczej nie powstałby wątek 'Przyswoiłem' :)

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,111023741,111023741,Przyswoilem_.html

• ave.duce Najwyraźniej NIE przyswoiłeś. 06.05.10, 02:34
        • taziuta Jeśli ci rzeczywiście zależy, to proszę... 06.05.10, 03:29
          ave.duce napisała:
          Re: Najwyraźniej NIE przyswoiłeś.

Jeśli ci rzeczywiście zależy, to proszę wyjaśnij, o co chodzi.
          • ave.duce @ nie chce mi się @ 06.05.10, 03:31
            • taziuta No tak... 06.05.10, 03:40
              Czyli tak sobie tylko popierdalasz, w momentach natchnienia?
              OK., można i tak. :)
              • ave.duce Nie licz na to, że wytnę te Twoje "rynsztokowe" 06.05.10, 04:59
                posty.

"Spisane będą czyny i rozmowy".

• taziuta Re: Nie licz na to, że wytnę te Twoje "rynsztokow 06.05.10, 05:08
                  ave.duce napisała:

> posty.

Rozmawiasz ze mną! To dużo więcej niż 'rynsztok' mógł liczyć
                  w najśmielszych snach.

BTW, dlaczego Ty jeszcze nie śpisz? Złość Ci nie pozwala? :)
                  • ave.duce Ty mi nie pozwalasz, namolny awanturniku :( 06.05.10, 05:13
                    Idź na swoje forum albo idź spać.
                    Tu nie będziesz się panoszyć bezkarnie.
    • hienioooo Re: Info dla ave.duce 06.05.10, 06:31
      Wal sie na cyce stara babo.
      • blind_as_a_bat Info dla chama => nerwy puszczają? 06.05.10, 06:36
        • ave.duce Re: Info dla chama => nerwy puszczają? 06.05.10, 11:01
          Ciekawa koincydencja ;)
          Stare chwyty.
          TPG, pamiętasz?
          Historia miała/ma się powtórzyć :) Chorzy z zawiści. Chorzy psychole.

ps. thnX, my pal!

• marouder.eu Co za skunks? 06.05.10, 07:05
        Nie dosc, ze wal, to jeszcze bez stosownej oplaty okolicznosciowej podrabia moje
        wobec Hienka wyzwiska!
        I zwaz,Kikuto, ze wyzywam cie tylko od walow!

Za samo uzycie okreslenia zwiazanego z procederem uprawianym przez Hienia nalezy
        mi sie, mysle, pare zlotych!
        Mam tu robic za matkie Terese?
        To juz towarzystwu nie staje pomyslow, jak nalezycie nazwac i obsluzyc obslizglego?
    • yoma Re: Info dla Taziuty > nie dopisuj się 06.05.10, 10:44
      A w ogóle to osso chozzzi?
      • marouder.eu Stare dzieje, jak bylem jeszcze tu adminem.. 06.05.10, 10:53
        ..zazyczylem sobie, by Ziuta tu nie zachodzil, bo mialem zle doswiadczenia z
        kilku forow i by ta moja wola wyszczegolniona byla w zasadach forum.
        A teraz Ave cierpi.
        • ave.duce Dzięki, Marouderze, daję jakoś radę > 06.05.10, 10:57
          Cierpienie to słowo na DUUUŻYYY wyrost ;)

--
          Freedom >
          Forum ze Dworum
          • marouder.eu Nie ma za co. Tyle, ze Ziutka powzial.. 06.05.10, 11:39
            ..skads przeswiadczenie, ze pregiez, to Twoj pomysl co nie jest zgodne z prawda.
            Ziuto, komuchu, znasz mnie, nie klamie w takich razach, pomysl byl moj.
            • ave.duce Re: Nie ma za co. Tyle, ze Ziutka powzial.. 06.05.10, 11:43
              Masz rację, to był Twój pomysł. BARDZO DOBRY jak widać.

• marouder.eu To zbanuj Ziutke, jak sie go obawiasz.. 06.05.10, 11:55
                ..a ja obiecuje, ze nie bede w tym miejscu przeciwdzialal Hienkowi:)
                • ave.duce Marouderze, przecież mnie znasz. OBAWIAĆ się 06.05.10, 12:00
                  Taziuty? Nie rozśmieszaj mnie ;)

ps. miło, że pomyślałeś :)

• ave.duce Przepraszam, ale nieco zmęczona jestem > 06.05.10, 12:15
                  jaki ma związek jedno z drugim? Nie czumam.

• marouder.eu Prosty, jestes u siebie i to tobie.. 06.05.10, 12:25
                    ..ma byc tu przyjemnie.
                    • ave.duce Mnie jest "przyjemnie", nie narzekam! 06.05.10, 12:36
                      Gdyby było inaczej > FzD zostałoby zamknięte.

Nie dlatego, że jakaś klika, która sama nie potrafi najwyraźniej poprowadzić
                      forum (nawet anty-wilkowe musieli zlikwidować, stąd ich niechęć do dobrego forum
                      TPG Kwadrydurki) tak sobie wymyśliła i wykorzystała do tego tym razem (znowu?)
                      Taziutę.

• marouder.eu Obydwa fora, ktore poza FDD pozostaly.. 06.05.10, 12:48
                        ..byly i pozostaly forami antyswinskimi..poza tym nie wiem..od wczoraj
                        poklocilem sie z kazdym ze znajomych, niezaleznie, czy netowych, czy
                        realnych..jakies przeklenstwo?:)
                        • ave.duce Re: Obydwa fora, ktore poza FDD pozostaly.. 06.05.10, 12:52
                          FATUM.
                          Nie poradzisz nic, ale zadumać się można.

ps. może się przeproś, chociaż z niektórymi? Czasem warto.

• marouder.eu Re: Obydwa fora, ktore poza FDD pozostaly.. 06.05.10, 13:03
                            Z Hienkiem, nigdy w zyciu:) Swini tez nie uszanuje:) Wonanoff w kontekscie
                            potrzeb jej dziecka np. i codziennosci jaka jej ta pani gotuje..daj spokoj..
                            • ave.duce Miałam na myśli real, net to tylko net :) 06.05.10, 13:07
                              Pamiętam jednak i coś z netu > fajną paczkę tworzyliście kiedyś > Belgijska,
                              Pożarski, Absztyfikant i Ty.
                              Szkoda :(

• marouder.eu Wsio rosbilos', polomalos'.. 06.05.10, 13:16
                                ..w czsci chyba przeze mnie, przynajmniej jesli idzie o Pania Belgijska.
                                • ave.duce Re: Wsio rosbilos', polomalos'.. 06.05.10, 13:18
                                  Było, minęło, se ne vrati :(
                                  Żal i tyle.
                      • vargtimmen To świetnie 06.05.10, 14:22

Przykro mi to pisać, ale ponieważ powtarzasz to po wielekroć, mimo sprostowań,
                        to nie widzę innego wyjścia.

Jesteś oszczerczynią i intrygantką, Ave.

Sprawy wyglądały tak:

FKK było pełne awantur od początku, ale podkopał je Święta Świnia plując na
                        Pożarskiego, Paczulę, Taziutę ze swojego szańczyka, a zazdrosna OWB od środka.
                        Sytuacja pogorszyła się wydatnie, gdy przyszłaś Ty, ciągnąc za sobą chamskiego
                        Hienia. Sprawę dokończył pochlebiany przez Wilka i Wodę Promil, ze swoją fatalną
                        moderacją. Z FKK odeszliśmy zanim zgnoił to forum, dosłownie, Hienio, ścierający
                        się z Silem.

TPG1 się rozpękła po awanturach z udziałem Hummera i Nietoperza. No i,
                        oczywiście, z udziałem OWB. Drastyczne wątki były zupełnie bez naszego udziału.

TPG2 niszczyła cała masa nicków, systematycznie atakując głównie nas, dla samego
                        atakowania. Święty Świnia, 7 pacynkowy, napastliwy, ordynarny, raniący,
                        szczująca OWB, Woda podpuszczająca OWB, Promila i Świnię, chamski Hienio,
                        jadowity, dogryzający pacyniarz WiW alias nietoperz alias... alias... Był
                        jeszcze ktoś, kto się przyczynił, ale to zostało ładnie załatwione, więc nie
                        wspominam szczegółów.

Promil, obdarzony przez nas zaufaniem, grał na dwie strony, a raczej robił za
                        dywersję od środka i w końcu popisał się sieciowym świństwem wysokiej klasy. Z
                        TPG2 wycofywaliśmy się powoli, przekazując moderację innym. Szkoda było czasu
                        na prowadzenie tego forum, zwłaszcza, że ataki Hienia i Świni, były chamskie i
                        uciążliwe. Mimo to, atakowano nas dalej i dalej niszczono forum.

Nasi forumowi współpracownicy mieli dla nas jedną radę: nie odpowiadać na
                        obelgi, zniewagi, lżenie, ataki osobiste, w tym Twoich zauszników. Wytrzymywać,
                        dla dobra forum :)

Powstało dedykowane forum do niszczenia nas w sposób absolutnie barbarzyński, aż
                        do forumowego zabicia. Ten finał forumowego znęcania, został na tym forum
                        przyjęty z satysfakcją.

forum.gazeta.pl/forum/w,88572,93389240,93623472,_.html
                        Podłość w postaci czystej:

forum.gazeta.pl/forum/w,88572,95110058,95134452,Re_Paczula8_2005_2009_RIP_.html

Ty, która dowartościowywałaś Hienia po każdej serii chamskich wpisów w TPG, nie
                        masz żadnego prawa robić uwaga o niszczeniu, czy prowadzeniu forum. Intrygujesz
                        przez mail, rozpowszechniasz tą drogę fałszywe informacje o ludziach i ploty, a
                        swojego forum używasz do szerzenia oszczerstw, nie masz żadnego tytułu do
                        oceniania naszej TPG i nas.

Na tym forum, którego treści są dla mnie często odrażające, piszę teraz tylko z
                        jednego powodu.

Pozwoliłaś sobie na prowokacje wobec mnie, oszczerstwa, obmowę i na obrażanie
                        mnie tutaj. Nie interesuje mnie to forum, jako takie, ani jego los. Po prostu,
                        nie daję przyzwolenia na oszczerstwa, obmowę i intrygi przeciw mnie. Dopóki mam
                        klawiaturę, nie będziesz tego robić bezkarnie.

I jeszcze Twój żałosny "kwit" z Wygadywalni dostarczony przez jakiegoś żałosnego
                        anonimowego donosiciela. Po tych wszystkich zdarzeniach, po tym szczuciu Hienia
                        i innych podłościach oraz Twoich mailowych intrygach, napisałem tam o Tobie raz,
                        wyjaśniając komuś okoliczności forumowej awantury tutaj, że lubisz źle pisać o
                        ludziach i że Ci się należy za to odpłata. I to jest prawda, Ave, lubisz
                        szczerość, to ją masz.

I teraz mała prośba: pisanie na tym forum mnie brzydzi. Zrób mi, proszę, tę
                        łaskę i po prostu przestań się nas czepiać. Moja noga tu nie postanie, a Ty
                        będziesz mogła spokojnie wyprawiać tu dowolne antypisie obrzydliwstwa, jak do
                        tej pory.

I to by było na tyle.
                        • ave.duce Krzyż na drogę, Prawy i Sprawiedliwy Panie VT. 06.05.10, 14:34
                        • yoma Re: To świetnie 06.05.10, 14:41
                          Lubię Promila. Cóż za wysokiej klasy świństwo zrobił?
                          • ave.duce Re: To świetnie 06.05.10, 14:48
                            Słyszałaś o złodzieju, który pierwszy krzyczy "łapać!"?
                            Wg mnie, Promil mniejszym "złem" zaradzał większemu. Ale to tylko moje
                            przypuszczenia.

ps. też go lubię.

• vargtimmen Re: To świetnie 06.05.10, 14:51
                              ave.duce napisała:

> Słyszałaś o złodzieju, który pierwszy krzyczy "łapać!"?
                              > Wg mnie, Promil mniejszym "złem" zaradzał większemu. Ale to tylko moje
                              > przypuszczenia.
                              >
                              > ps. też go lubię.
                              >

Intrygi i insynuacje. Fuj.
                              • ave.duce Pisz sobie, co chesz O MNIE, wisi mi to. 06.05.10, 14:56
                                Niszczycie fora, ale tego nie uda się wam zniszczyć. Wszędzie, gdzie piszecie
                                zaczynają się swary i rozróby, nawet na forach gazetowych (vide: Feminizm, Kraj).

Szkoda mojego czasu na prostowanie Twoich łgarstw.

• vargtimmen Re: Pisz sobie, co chesz O MNIE, wisi mi to. 06.05.10, 15:11
                                  ave.duce napisała:

> Niszczycie fora, ale tego nie uda się wam zniszczyć. Wszędzie, gdzie piszecie
                                  > zaczynają się swary i rozróby, nawet na forach gazetowych (vide: Feminizm, Kraj
                                  > ).

Nadajemy forom dynamikę i ostro stawiamy trudne sprawy, odpowiedzią miernot są
                                  wściekłe ataki personalne.
                                  • taziuta Awanturnik! :) 06.05.10, 15:23
                                    vargtimmen napisał:

> Nadajemy forom dynamikę i ostro stawiamy trudne sprawy,
                                    > odpowiedzią miernot są wściekłe ataki personalne.

Ano, taka jest prawda, dobrze to ująłeś. Tak przecież miło, gdy
                                    wszyscy się z nami zgadzają, no i gdy nie odszczekują, oczywiście...

Jeśli zaczepiającemu odpowiesz pięknym za nadobne, toś awanturnik.
                                    Ty, nie ten, kto Cię zaczepi. W każdym razie tak się dzieje, jeśli
                                    to któryś z 'przydupasów'. Ci są pod ochroną.
                                    Taka gmina, taki lokalny koloryt... ;)
                                    • vargtimmen Re: Awanturnik! :) 06.05.10, 15:28
                                      taziuta napisał:

> vargtimmen napisał:
                                      >
                                      > > Nadajemy forom dynamikę i ostro stawiamy trudne sprawy,
                                      > > odpowiedzią miernot są wściekłe ataki personalne.
                                      >
                                      > Ano, taka jest prawda, dobrze to ująłeś. Tak przecież miło, gdy
                                      > wszyscy się z nami zgadzają, no i gdy nie odszczekują, oczywiście...
                                      >

Tak właśnie jest. I dobrze, gdy w sytuacji towarzyskiej, ale kiepsko na
                                      tematycznym forum dyskusyjnym.

> Jeśli zaczepiającemu odpowiesz pięknym za nadobne, toś awanturnik.

Tak, zwłaszcza w sytuacji mniejszościowych poglądów, to niemal pewne.

> Ty, nie ten, kto Cię zaczepi. W każdym razie tak się dzieje, jeśli
                                      > to któryś z 'przydupasów'. Ci są pod ochroną.
                                      > Taka gmina, taki lokalny koloryt... ;)
                                      >

tak.
                                      • tw_wielgus Re: Dobrze się bawicie 06.05.10, 15:48
                                        dziewczynki?
                                        • marouder.eu Wielgus, odtenteguj sie 06.05.10, 15:55
                                          Konflikt istnieje miedzy Ziuta a Ave. W sumie sam go sprowokowalem, wiec opusc
                                          nas:) Prosze.
                              • olga_w_ogrodzie Re: To świetnie 06.05.10, 15:56

vargtimmen napisał:

> Intrygi i insynuacje. Fuj.

To świetnie
                                vargtimmen 06.05.10, 14:22

"pisanie na tym forum mnie brzydzi. Zrób mi, proszę, tę
                                łaskę i po prostu przestań się nas czepiać. Moja noga tu nie
                                postanie"
                                • vargtimmen Re: To świetnie 06.05.10, 16:00
                                  olga_w_ogrodzie napisała:

>
                                  > vargtimmen napisał:
                                  >
                                  > > Intrygi i insynuacje. Fuj.
                                  >
                                  >
                                  > To świetnie
                                  > vargtimmen 06.05.10, 14:22
                                  >
                                  > "pisanie na tym forum mnie brzydzi. Zrób mi, proszę, tę
                                  > łaskę i po prostu przestań się nas czepiać. Moja noga tu nie
                                  > postanie"

Niestety, nie skończyła.
                          • vargtimmen Re: To świetnie 06.05.10, 14:49
                            yoma napisała:

> Lubię Promila. Cóż za wysokiej klasy świństwo zrobił?

Świnia gnoił Tawernę i Paczulę, Promil, jako moderator, dostarczył mu cichaczem
                            bardzo pomocne w tym dziele kwity z ukrytego forum moderatorów, na którym
                            rozmawialiśmy, jak sobie radzić z atakami.

Kwity zostały przez Świnię zmanipulowane i opublikowane, forum i kilka nicków
                            padło w wyniku tego.
                          • marouder.eu dal sie zmanipulowac swini i wyniosl.. 06.05.10, 14:56
                            ..liste dialogowa z zamknitego forum, po czym swinia opoublkowal ja kreslac
                            promillowi pogrzeb:)
                            W ciagu nastepnego dnia(bodaj) zakonczylem zywot kolejnego forum swini.
                            • ave.duce Zauważyłeś, że Prawy i Sprawiedliwy Pan VT 06.05.10, 15:00
                              w końcu przyznał, że w Wygadywalni "plotkowało się" na mój temat?
                              Cud!

• vargtimmen Re: Zauważyłeś, że Prawy i Sprawiedliwy Pan VT 06.05.10, 15:06
                                ave.duce napisała:

> w końcu przyznał, że w Wygadywalni "plotkowało się" na mój temat?

Nie, żadne plotki na Twój temat, ktoś miał problem bo go zaatakowano w realu i
                                wyjaśnieniu tego służyła ta krótka rozmowa.
                                • ave.duce Re: Zauważyłeś, że Prawy i Sprawiedliwy Pan VT 06.05.10, 15:09
                                  Jasne, jasne.

• vargtimmen Re: Zauważyłeś, że Prawy i Sprawiedliwy Pan VT 06.05.10, 15:15

Są liczni świadkowie na potwierdzenie moich słów, a Ty masz tylko jakieś kwity
                                    od anonimowego donosiciela i swoje pomówienia, jak zwykle.
                                    • ave.duce Re: Zauważyłeś, że Prawy i Sprawiedliwy Pan VT 06.05.10, 15:38
                                      Zabawny jesteś ;)
                                      Innych forumowiczów nazywasz "pacynkami", a sam kim jesteś?
                                      NIKIM. Posłuchaj rady Tw_Wielgusa.

• vargtimmen Re: Zauważyłeś, że Prawy i Sprawiedliwy Pan VT 06.05.10, 15:42
                                        ave.duce napisała:

> Zabawny jesteś ;)
                                        > Innych forumowiczów nazywasz "pacynkami"

pacyniarzami, to różnica.
                                        • ave.duce Czytać troszkę umiem, Panie VT > 06.05.10, 15:57
                                          Zapewne nie tak biegle jak Pan, ale >>>

... myślisz, że tu nie pisuje kilka jego pacynek? ...

• vargtimmen Re: Czytać troszkę umiem, Panie VT > 06.05.10, 15:58
                                            ave.duce napisała:

> Zapewne nie tak biegle jak Pan, ale >>>
                                            >
                                            ... myślisz, że tu nie pisuje kilka jego pacynek
                                            >
                                            ?
                                            >

To nie o człowieku, tylko o formie forumowej aktywności.
                                            • ave.duce Modelowa odpowiedź kaczysty, odwracającego kota 06.05.10, 16:00
                                              ogonem! Brawo!

• vargtimmen Re: Modelowa odpowiedź kaczysty, odwracającego ko 06.05.10, 16:05
                                                ave.duce napisała:

> ogonem! Brawo!

po prostu przyznaj, że zrozumiałaś tak, jak chciałaś, a nie próbuj mnie kopać po
                                                kostkach, bo tego nie lubię.
                                                • ave.duce Re: Modelowa odpowiedź kaczysty, odwracającego kot 06.05.10, 16:13
                                                  Jasne, jasne ;)

• tw_wielgus Re: Zauważyłeś, że Prawy i Sprawiedliwy Pan VT 06.05.10, 16:01
                                          I to spora....
                                          Pozwolicie, że się włączę w tą miłą wymianę poglądów?
                                          Volti pisze na forach, jak zauwazyłem, jedynie po to aby podbudować
                                          swoje ego. Ten jego instrument wymaga ciągłej pielęgnacji i
                                          niegłskany parę razy dziennie więdnie w obłędnym tempie. Coś tam
                                          palnie i czeka jak przybiegnie paczula i napisze:
                                          - Jak Ty to wspaniale ująłeś Vargtimmenie, nikt nie potrafiłby ubrać
                                          tego w lepsze słowa. Ta głębokosć myśli jaka bije z Twojej
                                          wypowiedzi wywołała we mnie rozkoszne mrowienie...
                                          I tak oto napompowane ego VT pozwala mu na nazywanie
                                          innych "pacynkarzami", co akurat w tym wypadku jest jak najbardziej
                                          usprawiedliwione gdyż z wysokości swojego nosa nie jest w stanie
                                          dostrzec nic mniejszego niż Mount Everest.
                                          Gdyby VT udał się na rocznicowe obchody do Smoleńska zasadna byłaby
                                          teoria, że prezydencki TU rozbił się po zahaczeniu o czubek jego
                                          zadartego nosa.
                                      • taziuta Re: Zauważyłeś, że Prawy i Sprawiedliwy Pan VT 06.05.10, 15:47
                                        ave.duce napisała:

> Zabawny jesteś ;)
                                        > Innych forumowiczów nazywasz "pacynkami", a sam kim jesteś?
                                        > NIKIM. Posłuchaj rady Tw_Wielgusa.

"Nikim"? Oj, musiało Cię dotknąć to wytknięcie Tima. ;)
                                • marouder.eu Dziwne,ale wierze Timmowi.. 06.05.10, 15:16
                                  .a co jest swinia i jak nudzac sie probuje manipulowac ludzmi przez dziesiatki
                                  swoich nickow moge wykazac. To psychopata, choc rzecz jasna innego rzedu niz
                                  Hieniek.
                                  • ave.duce Bym się zdziwiła, gdybyś NIE wierzył ;) 06.05.10, 15:20
                                    Pamiętasz może, czy jak Manny'emu pamięć Ci szwankuje, że wyszłam pierwsza z
                                    FŚŚ, kiedy Wilk zapowiedział "oflagowywanie" forumowiczów > o ironio! > m.in.
                                    Paczuli i Taziuty?

• marouder.eu Re: Bym się zdziwiła, gdybyś NIE wierzył ;) 06.05.10, 15:26
                                      Owszem, ale zdaj tez sobie sprawe, ze ja np niszczylem m.in po to jego fora, by
                                      zaistnialo to, co obecnie funkcjonuje czyli trzy fora ale bez swini
                                      • vargtimmen Re: Bym się zdziwiła, gdybyś NIE wierzył ;) 06.05.10, 15:29
                                        marouder.eu napisał:

> Owszem, ale zdaj tez sobie sprawe, ze ja np niszczylem m.in po to jego fora, by
                                        > zaistnialo to, co obecnie funkcjonuje czyli trzy fora ale bez swini

myślisz, że tu nie pisuje kilka jego pacynek?
                                        • marouder.eu Tu go nie ma, ale probowal.. 06.05.10, 15:38
                                          ..u Ziutki i stale probuje na FK..nawet mi sie czasem nie chce reagowac na zmrola
                                          • vargtimmen Re: Tu go nie ma, ale probowal.. 06.05.10, 15:41
                                            marouder.eu napisał:

> ..u Ziutki i stale probuje na FK..nawet mi sie czasem nie chce reagowac na zmrola

a ja jestem przekonany, że był i jest.

w TPG miał c.a. 7 nicków, niektóre nieźle zakamuflowane, wyekwipowane nawet w
                                            fora :)
                                      • ave.duce Re: Bym się zdziwiła, gdybyś NIE wierzył ;) 06.05.10, 15:30
                                        Czy ja pisałam o Tobie? Nie przypominam sobie.
                                        Po FŚŚ nikt by mnie nie namówił, żeby wejść z Wilkiem w jakieś "kontakty" na
                                        forach prywatnych. A na FK > raz tak, raz nie > normalka.

• marouder.eu Tez Tim nie klam, bo w Wygadywalni.. 06.05.10, 15:29
                                  .rozmawiano o kazdym znas.
                                  • vargtimmen Re: Tez Tim nie klam, bo w Wygadywalni.. 06.05.10, 15:39
                                    marouder.eu napisał:

> .rozmawiano o kazdym znas.

Nie byłem tam zbyt aktywny, raczej przeciwnie, bo to było bardzo osobiste forum,
                                    o ile pamiętam, słowa o Tobie nie napisałem.
                                    • vargtimmen Re: Tez Tim nie klam, bo w Wygadywalni.. 06.05.10, 15:47
                                      vargtimmen napisał:

> marouder.eu napisał:
                                      >
                                      > > .rozmawiano o kazdym znas.
                                      >
                                      > Nie byłem tam zbyt aktywny, raczej przeciwnie, bo to było bardzo osobiste forum
                                      > ,
                                      > o ile pamiętam, słowa o Tobie nie napisałem.
                                      >

a gdybym miał pisać o Tobie, to pisałbym dobrze, bo dobrze o Tobie myślę i
                                      jestem Ci wdzięczny, bo jako jeden z nielicznych, próbowałeś nam pomóc w potrzebie.

natomiast, gdy w sporze są dwie osoby, które lubię i szanuję, to staram się,
                                      przede wszystkim, nie szkodzić.
                              • marouder.eu Re: Zauważyłeś, że Prawy i Sprawiedliwy Pan VT 06.05.10, 15:12
                                Pewnie i na moj,Zdolasz sie odprezyc?
                            • taziuta Gwoli sprawiedliwości potrza dodać, że... 06.05.10, 15:15
                              marouder.eu napisał:
                              Re: dal sie zmanipulowac swini i wyniosl..

> ..liste dialogowa z zamknitego forum,

Promil zaprzeczył. Nie mamy dowodów, że to on, a jedynie podejrzenia
                              i słowa Wilka, że otrzymał je z Promila skrzynki. Dobry haker mógł
                              to zrobić, bez wiedzy właściciela adresu, jak słyszałem.

A więc sprawa nie jest 100-procentowa, a wątpliwości należy
                              rozstrzygać na korzyść podejrzanego/oskarżonego. Ja tak robię,
                              w każdym razie. :)
                              • marouder.eu mnie to wisi, promille funkcjonuje na Kraju.. 06.05.10, 15:58
                                i na Aqua, zrobi co zechce
                              • vargtimmen Re: Gwoli sprawiedliwości potrza dodać, że... 06.05.10, 16:12

Masz rację, ale przesłanki są bardzo silne. Szkoda, bo go lubiłem, ale to było
                                bardzo nie teges.
                        • tw_wielgus Re: Siemka Timuś, mordo Ty moja... 06.05.10, 15:11
                          Ale żeś sobie pozwolił na wywód! Twój bożyszcze wyjęczał dzisiaj
                          jedynie dwa zdania.
                          I jeżeli pozwolisz, to jedynie dwa słowa tak ulubione przez pisuary
                          i nieżyjącego już króla moheru, słowa szczere i pełne szacunku -
                          "spieprzaj dziadu"
    • gat45 Wszystko dobre, ale w miarę. A ta się przebrała 06.05.10, 15:51
      BARDZO proszę wszystkich o spokój i zaprzestanie tej dyskusji. Mamy
      to wielokrotnie przećwiczone i wiemy, że prowadzi prościutko
      donikąd. Jeszcze nikt na żadnym forum nie przekonał nieprzekonanego.

Moje BARDZO było powiedziane podniesionym głosem. Ja - podniesionym
      głosem. Nie poznaję sama siebie.
      • marouder.eu Ok, to zadam tylko jedno, za to w miare sensowne.. 06.05.10, 16:01
        ..i podstawowe pytanie: CO TU ROBI HIENIEK?
      • tw_wielgus Re: Wszystko dobre, ale w miarę. A ta się przebra 06.05.10, 16:05
        Oj niedobrze, niedobrze.
        Szefowa zdenerwowała się nie na żarty..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka