ave.duce 28.09.10, 18:05 prezydenta Bronisława Komorowskiego? Pani Romaszewska tego nie ujawniła. Czuję się niedoinformowana. Można zgadywać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gat45 Aż strach powiedzieć 28.09.10, 18:10 ale chyba JP2 i Kmicic. I to tak panią Romaszewską obrzydziło ? No to ja już nic nie rozumiem. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Aż strach powiedzieć 28.09.10, 18:43 JP2 ma więcej pomników niż... Kmicic zaś wysadził kolubrynę... Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Aż strach powiedzieć 28.09.10, 18:46 Kmicic to w ogóle szemrana postać była. I ci jego kompanii fuj. Co innego taki Mały Rycerz..... Bynajmniej nie o Wołodyjowskim mówię. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: -tum 28.09.10, 19:11 Odnośnie pluralis i singularis, czy tak w ogóle? Bo nie zauważyłam tego czepialstwa. Zresztą jakby policzyć tych kompanów to może by wyszła errata? :) Odpowiedz Link
ploniekocica Re: KTO wie, jakie są "wzorce osobowe i obywatels 28.09.10, 18:12 też sie o toż samo pytałam na FK, ale bez konkretów jak zwykle. :(((( Musi być Komorowski szatanistą jakimś, czy cuś? Odpowiedz Link
sclavus Re: KTO wie, jakie są "wzorce osobowe i obywatels 28.09.10, 19:28 ... a są też i szachiści... Odpowiedz Link
kanciasta Re: KTO wie, jakie są "wzorce osobowe i obywatels 28.09.10, 19:22 Przeczytałam to, co pod linkiem i stwierdzam, że nie trza zgadywać: Pani Romaszewska nie mówiła nic o wzorcach prezydenta B.K. a jedynie o podglądaniu tych wzorców. Znaczy, że i jego i jej podglądy na wzorce są rozbiegane. W takim wypadku oczywiste jest, że trudno coś dojrzeć, więc słusznie całkiem postanowiła swoje podglądy zabrać, coby i jedne i drugie przestały biegać. Wszystko będzie dobrze :-) Odpowiedz Link
damakier1 Re: KTO wie, jakie są "wzorce osobowe i obywatels 28.09.10, 19:40 > Wszystko będzie dobrze :-) Kamień spadł mi z serca...! Odpowiedz Link
kanciasta Re: KTO wie, jakie są "wzorce osobowe i obywatels 28.09.10, 20:13 damakier1 napisała: > Kamień spadł mi z serca...! Mam nadzieję, że nie na nogę? ;-) Odpowiedz Link
gat45 Wiecie co ??? Niesamowite !!!! 28.09.10, 20:09 Zaczęłam się zastanawiać, jakie są moje wzorce osobowe i obywatelskie. A tak sobie obiecywałam, że już nigdy nad niczym się zastanawiać nie będę ! Mnie to szkodzi. Szczególnie we wtorki. I czuję się podle, bo sobie samej danego słowa nie potrafię dotrzymać :((( Odpowiedz Link
kanciasta Re: Wiecie co ??? Niesamowite !!!! 28.09.10, 20:23 gat45 napisała: > I czuję się podle, bo sobie samej danego słowa nie potrafię dotrzymać :((( Samej dla siebie być stale wzorcem jest okrutnie trudno :-)) Odpowiedz Link
gat45 Re: Wiecie co ??? Niesamowite !!!! 28.09.10, 20:28 ... no striemit'sa nada :(((( Odpowiedz Link
ave.duce Chyba nie doczytałeś ;) 28.09.10, 21:54 Romaszewski jest wzorcem dla Komorowskiego? Odpowiedz Link