blind_as_a_bat Jutro :) Trudno. Muszę dzisiaj :-) 14.12.10, 23:54 Nieustającego szczęścia i animuszu! Odpowiedz Link
gat45 Re: Jutro :) 15.12.10, 00:20 Dzisiaj ??? 15 grudnia Imieniny - Celiny i Niny Znak Zodiaku - Strzelec Kamień - błękitny topaz Kolor - czerwień Wibracje dnia - 5 Dziś urodzony jest człowiekiem niezwykle emocjonalnym, łatwo się zakochuje, wpada w zależność i bardzo cierpi z powodu często urojonych podejrzeń. Jest bardzo impulsywnym człowiekiem, demonstrującym wszystkie swoje uczucia, zarówno miłości, jak i nienawiści. Związek małżeński powinien zawrzeć z Lwem lub Baranem, gdyż te znaki zapewnią mu w miarę uregulowane życie. Charakterystycznymi cechami jego charakteru to: aktywność, energiczność i ruchliwość. Wszędzie go pełno, zmienia szybko miejsce swojego pobytu, wydaje się, że ma wszędzie za mało powietrza i przestrzeni. Jego ruchliwość i aktywny sposób życia wpływają na jego długowieczność i dobre zdrowie do późnych lat. Musi dbać o to. aby realizować te plany i idee, które mają szansę powodzenia, gdyż to zapewni mu satysfakcję życiową a nie rozgoryczenie i zazdrość, które mogą go opanować w razie niepowodzenia. Jego partner życiowy powinien być spod Znaku Lwa. Odpowiedz Link
ave.duce Dzisiaj :) 15.12.10, 13:52 bardzo cierpi z powodu często urojonych podejrzeń. Jest bardzo impulsywnym człowiekiem > faktycznie, cała ja ;))) Odpowiedz Link
gat45 Re: Dzisiaj :) 15.12.10, 16:31 Tać wisz, że ja - choćbym chciała - nie mogiem w astrolgię zodiakalnom wierzyć, bo mi 18 czerwca na drode staje :)))) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dzisiaj :) 15.12.10, 16:43 Jesteś pewna, że to 18 czerwca Ci na drodze, etc.? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Jutro :) 15.12.10, 08:14 O matkokochana, jam nieprzytomna chiba... raz jeszcze się uzewnętrzniam! forum.gazeta.pl/forum/w,89075,119885280,119885965,Re_15_grudnia_Miedzynarodowy_Dzien_Urodzin.html Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jutro :) 15.12.10, 13:55 Hop dziś dziś! =>Wielkie święto na WSI =>Niech się święci => (bim bam bom) =>Dzionek cudny Ci. =>Śnieg niech się skrzy =>Żywina miauczy (mruczy, szczeka, piska, kląska, ćwierka) Ci =>W piecu niech sam diabeł pali =>A papieros (nad szklaneczką) Piękne! I takie ożywcze i odżywcze :) Odpowiedz Link
dupetek 15 grudnia roku pamiętnego 15.12.10, 09:21 15 grudnia roku pamiętnego, bocian przyniósł Ave do domu zacnego. Żoliborz pokraśniał od tego zdarzenia, bo nikogo więcej tak słynnego nie ma. Długo się uczyła, życie poznawała, a to wszystko po to by nam forum dała. Na Forum ze Dworum teraz macheruje, my Ją wszyscy lubim, a boją się luje. Póki przez Mazowsze Narew cicho płynie, niech wszystko co najlepsze darzy się dziewczynie! Aż do końca Świata niech nam Ave żyje, inaczej głoszących Dupetek pobije! Na tym muszę kończyć tę króciutką śpiewkę, żeby toast wypić nalewam nalewkę. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO AVCIU!! Dupetek Odpowiedz Link
ave.duce Re: 15 grudnia roku pamiętnego 15.12.10, 13:57 Dupeteczku :) Po prostu padłam z wrażenia i moffę mi odjęło. Jak powstanę i odzyskam > omówię szerzej :) Na razie przeżywam. Odpowiedz Link
dupetek Re: Siem ockłaś maleńka? 17.12.10, 19:15 Już myślałem umyślnego z solami trzeźwiącymi posłać:) ave.duce napisała: >Dupeteczku :) Po prostu padłam z wrażenia i moffę mi odjęło.< Odpowiedz Link
dupetek Re: Siem ockłaś maleńka? 17.12.10, 19:48 Palpitacji serca przez Ciebie dostaję:( Odpowiedz Link
ave.duce Spokojnie, Dupeteczku > złego diabli nie biorą ;) 17.12.10, 20:13 A to dla Ciebie, na unormowanie rytmu serca > Odpowiedz Link
dupetek Re: Spokojnie, Dupeteczku > złego diabli nie 18.12.10, 02:53 Co to ja pedofil żeby się dziećmi uspokajać?:( Odpowiedz Link
ave.duce Re: Spokojnie, Dupeteczku > złego diabli nie 18.12.10, 08:15 Każdy jest czyimś dzieckiem. Od narodzin po śmierć. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Jutro :) 15.12.10, 10:51 Witaj, Gwiazdo Zaranna :D Sto laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!! żyj nam KochaNna i żeby Cię nic nie trapiło: wungiel był we wiosce perNamętnie, ścieżki pod stopą same się prostowały, a nawierzchnie asfaltowe w mig odśnieżały i solą posypywały, żeby Ci się kurzyło z papierosa jeno, a z pieca na parkiety - nic a nic, żeby polityków i ich popleczników nielubianych kolka sparła i słuch o nich zaginął, żeby Ci było dobrze i wesoło O! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Jutro :) 15.12.10, 10:52 c.d. Pociechy z żywiny futerkowej Tru (to You) :) (tu następują uściski i całusy z dubeltówki) Odpowiedz Link
damakier1 I ode mnie! I ode mnie! 15.12.10, 10:54 I ode mnie, droga Ave, Zechciej przyjąć wierszyk ten: Niech Twe życie piękne będzie Niczym najpiękniejszy sen Niech szczęśliwa Twoja droga Biegnie prosto i bez końca I niech zawsze ją oświetla Najjaśniejszy promyk słońca Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Przypomnijmy jak to było 15.12.10, 17:50 Ja się urodziłem w kwietniu, z blond włosami na głowie i z pełnym garniturem mlecznego uzębienia. Się nie wymiguj! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Przypomnijmy jak to było 17.12.10, 20:48 ?! No nie! To piękna fot., która przedstawia ... ps. "OZDOBA KAŻDEGO HOLU I SALONU" ;) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Przypomnijmy jak to było 17.12.10, 20:51 Miałem takie... Kłamało! Stanowczo odradzam. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Przypomnijmy jak to było 17.12.10, 21:05 Byłeś ... TW ... Królewna Śnieżka? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Przypomnijmy jak to było 17.12.10, 21:20 Ależ skąd ten pomysł. Pośród wielu bajek jakie popełnili na tym świecie bajkopisarze i politycy ja grałem tylko któtki epizod w "Dziewczynce z zapałkami" Odpowiedz Link
ave.duce Re: Przypomnijmy jak to było 17.12.10, 21:54 Pałka, zapałka – dwa kije, Kto się nie schowa, ten kryje! Blond główka? Odpowiedz Link
ave.duce Re: I ode mnie! I ode mnie! 15.12.10, 14:04 Damo, oby karta Ci zawsze szła jak burza i same szlemy w b.a. (ew. w piki... kiedy w bardziej bojowym nastroju będziesz) przynosiła. Bardzo dziękuję za utwór poetycki i przebiśniegi białe niczym gryka. Odpowiedz Link
inna57 Dzisiaj ? 15.12.10, 14:34 Niech będzie mi wybaczone, ale jako osoba nie obchodząca ..... Życzę udanej imprezki Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dzisiaj ? 15.12.10, 16:12 Jak na "nieobchodzącą" wiesz, co i jak :) Dziękuję :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jutro jest zisiaj, yes! :) 15.12.10, 16:14 Ale się tego nadreptało :) 100 lat = 1 wiek. Da się wytrzymać. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Jutro jest zisiaj, yes! :) 15.12.10, 17:52 ....sto lat to jeden kwintal. Przepraszam, że Cię poprawiam ->już zamykam dzioba. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Jutro jest zisiaj, yes! :) 17.12.10, 19:49 Czy ja prosiłem o wsparcie siłom? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Jutro jest zisiaj, yes! :) 17.12.10, 21:21 Czy to właściwa strona? Czy to się przystoi? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Jutro :) 15.12.10, 15:45 nadnarwiańskie zwierza dziś rozgadały się - nie Miś i Zdziś, święcą swoje urodziny, więc przybierzmy cudne miny, bieżmy pędem k naszej Ave - owa nam zgotuje strawę. się najedzmy całkiem sporo tą grudniową, miłą porą. zakrzyknijmy : Ave.duce, do serc ludzkich trzymaj klucze, i o nas nie zapominaj też czy to kotek czy też jeż. bądź nam zawsze tak radosna jak radosną Twoja SOSNA. i jak z mlecza biały puch lekki będzie niech Twój duch. Odpowiedz Link
ave.duce "dziś" :) 15.12.10, 16:33 Jako znany leń, piszę zwykle krótko, dziękując za wiersz, piję zdr00Fko wódką! Zdr00Fko WSIech:) Odpowiedz Link
chenowith Re: "dziś" :) 15.12.10, 19:19 takich ust, to ja całować nie będę. za to szlachetnym i zimnym, choć wcale nie wawelskim Zdrowie i Buńczuczność Twoją wznosimy z Twoją prawie-abonamentką Fa - chrapie. Odpowiedz Link
ave.duce Re: "dziś" :) 15.12.10, 23:45 I o to chozzi. Pić, pić, pić! To gwarancja, że będą się trzymać z daleka ;) Wielkie dzięki fszystkim czem. ps. "prawie" czyni różnicę. Pozdrawiam obie Szanowne Panie i śpiącą/chrapiącą tyż. Odpowiedz Link
chenowith "wczoraj" :) 16.12.10, 08:07 ave.duce napisała: > fszystkim czem. Czech i Lech, i ten trzeci, co Lecha ubił. Najlepszego Nieustająco! (denaturat w trzech smakach; w białym podkreślono dyskretną w pozostałych nutę wanilii) Odpowiedz Link
maniasza Wczoraj, jutro , pojutrze... 16.12.10, 23:13 Ave, Duce! Ave! www.youtube.com/watch?v=ttZjvfj_P0E :) Najserdeczniejsze, najcieplejsze!!! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wczoraj, jutro , pojutrze... 17.12.10, 09:52 :) WSIa Żoliborz nad Narwią pozdrawia C.K. Kraków :) Odpowiedz Link