blind_as_a_bat 10.03.11, 06:19 Z góry dziękuję za słowa otuchy :-) P/S. Panowie, trzymajmy się dzielnie! Nasz czas jeszcze się nie skończył. Nasza męka nie pójdzie na marne! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: 40 ich było, Miłe Panie :-) 10.03.11, 08:10 I Ali Baba. Co to była za baba! Łączę wyrazy dla jej męczenników 40 i ich następców. Odpowiedz Link
panidemonka Re: 40 ich było, Miłe Panie :-) 10.03.11, 08:28 Ali Baba też była kobietą! W związku z powyższym dziś mamy niby Dzień Mężczyzn chociaż wychodzi na to, że kolejny Dzień Kobiet. Wszystkiego najlepszego Panowie orza Babo Ali :) P.s. Kwiatków nie wklejam, bo u mnie śnieg sypie i kwiecie przysypał. Odpowiedz Link
tojajurek Trzeba zacząć od początku :-) 10.03.11, 10:17 Ostatnie odkrycia dowodzą, że nawet Pan Bóg była kobietą i nazywała się Pani Boska. W konsekwencji - co jest oczywiste - stworzyła panią Adę na obraz i podobieństwo swoje. Następnie, żeby się nie nudziła i zajęła czymś innym poza wpierniczaniem jabłek, we śnie wyjęła jej żebro i - po sklonowaniu Ady - stworzyła mężczyznę, wszczepiając klonowi to żebro między nogami. Mężczyznę nazwała Jew, nad wyraz słusznie, bo wszyscy oni byli Jewreje. Potem oczywiście klasztorni kopiści wszystko poprzekręcali i mamy to, co mamy. Aliści nie bez powodu główny ziemski przedstawiciel tej firmy chodzi w kiecce. Odpowiedz Link
panidemonka Re: Trzeba zacząć od początku :-) 10.03.11, 10:34 Co poniektórzy, mniej rozgarnięci i ogarnięci dychotomią przedstawiciele owej firmy pod kiecką ukrywają spodnie. Takie czasy, że wszystkim we łbach się mąci. Możliwe, że bardzo kiepskie wino w czasie odprawiania mszy popijają, oraz że w kadzidle palą wcale nie mirrę. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Trzeba zacząć od początku :-) 10.03.11, 10:54 tojajurek napisał: > Ostatnie odkrycia dowodzą, że nawet Pan Bóg była kobietą i nazywała się Pani Bo > ska. Oj, wiem, to była żona pana Toli Boskiego, na nenufary ją wziął! Odpowiedz Link
trusiaa Re: 40 ich było, Miłe Panie :-) 10.03.11, 09:33 Prezent dla zapracowanych i niecierpliwych spieszę donieść. Są chętni, bo ilość egzemplarzy ograniczona? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: 40 ich było, Miłe Panie :-) 10.03.11, 10:10 JA! Ja! Ja... Byłem pierwszy. Dziękuję i pozdrawiam osobników swojego gatunku, z niskim ukłonem w kierunku piękniejszej części tego świata. Odpowiedz Link
ave.duce No też coś! Ja tu stałam, tylko 10.03.11, 16:42 na chwilkę odeszłam po papierosy dla brata w wojsku. JA! Ja! Ja... Byłam pierwsza. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Panowie!!!!! 10.03.11, 10:56 Zyczenia dla nas napływają z różnych stron świata: nortus.pinger.pl/m/5377998 Odpowiedz Link
ave.duce Męczennikom > Evil Woman 10.03.11, 13:11 wersja lajt > ELO wersja hard > Black Sabbath Z najlepszymi życzeniami, do których dołącza się dzisiejsza jubilatka, niejaka Sharon Stone... Odpowiedz Link
trusiaa Re: Męczennikom > Evil Woman 10.03.11, 14:06 szaron śmaron grrrrrr.... ekhe ekhe - jakiś nieżyt gardła mam czy coś? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Męczennikom > Evil Woman 10.03.11, 16:24 Może to jakaś marchewka nie dała się pogryźć tym jednym zębem czasu, który Ci pozostał po dyspucie z TW nt. ironii? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Męczennikom > Evil Woman 10.03.11, 23:43 Oj, bo jakieś twarde do zgryzienia marchewki ostatnio robią. Kamień na kamieniu* na kamieniu kamień a na tym kamieniu jeszcze jeden kamień oj dana oj dana oj dana oj dana oj dana oj dana oj dadadadana __________________ *) Frytkowym skrytożercom mówimy nasze stanowcze NIE Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Męczennikom > Evil Woman 10.03.11, 23:51 Oh, Trusia nie lubi kamieni. Dlaczego? ;-) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Męczennikom > Evil Woman 10.03.11, 23:55 Kamienie podstępne są jak mało które - idzie sobie spokojnie taki geolog... nagle: fik! I znik. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Męczennikom > Evil Woman 11.03.11, 08:43 Co Ty, Tru, piramidę Hopsa budujesz? ;) Odpowiedz Link
mala200333 Re: 40 ich było, Miłe Panie :-) 10.03.11, 15:26 Jakie marne? Jaka znowuz meka? Wspanialego Swietowania Dzis! Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: 40 ich było, Miłe Panie :-) 11.03.11, 00:06 Vanitas vanitatum et omnia vanitas ,,,,,,,,,,,,,,, Memento homo, quia |pulvis es et in pulverem reverteris ,,, Odpowiedz Link