ploniekocica Re: Ex.mila - amatorka sportów z tenisem na czele 07.05.11, 10:31 toż samo chciałam, ale szukałam snookera najpierw Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ex.mila - amatorka sportów z tenisem na czele 07.05.11, 10:34 Wiem, ale ni ma :( Odpowiedz Link
ex.mila :-) thx 07.05.11, 10:47 ave.duce napisała: > Wiem, ale ni ma :( forum.gazeta.pl/forum/w,1041,124894038,124902829,Brawo_Julia_nt.html Nie da się chyba zrobić snookerowego trolla, trolle mają za krótkie rączki do trzymania długaśnych kijów. A jak już takiego znajdziecie zadedykujcie go dolorze (nie dolorowi) dolorze13:-) Odpowiedz Link
ex.mila zapomniałam jak się wkleja obrazki 07.05.11, 10:54 wkleję zatem sam adres img.photobucket.com/albums/v515/TheDingbat/troll-dolls.jpg byłby komplet snookerowych trolli, gdyby zamiast pomarańczowej i fioletowej czuprynki trolle miały czarną, brązową i niebieską. Ale i tak jest nieźle;_) Odpowiedz Link
trusiaa Re: [img]adres obrazka[/img] :) 07.05.11, 11:03 Czyje to pociechy, gdyż nie nadanżam? Odpowiedz Link
gat45 to jakaś orgia ! 07.05.11, 11:06 one som wszystkie gołe !!! A mnie tam nie ma, bo ja mam włosy w trzech smakach ! Odpowiedz Link
ploniekocica Re: to jakaś orgia ! 07.05.11, 11:14 kurde no! W jakich trzech smakach?! Nie doceniasz aluzyjności i symboliki swojego portretu?!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ex.mila Re: [img]adres obrazka[/img] :) 07.05.11, 11:08 trusiaa napisała: > Czyje to pociechy, gdyż nie nadanżam? Michaeli tABB RZECZ JASNA! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pytanie do ogółu rodzaju męskiego. 09.05.11, 12:44 Czy aby na pewno tak wygląda dziwica? Chciałbym sobie utrwalić ten obraz w pamięci, a ponieważ nie mam pewności czy nie bedzie wizja wypaczona zwracam się do was o pomoc. Któryś z was musiał przeceiż kiedyś spotkać. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Pytanie do ogółu rodzaju męskiego. 09.05.11, 12:47 Oj, oj, Wielgusie, Ty jako bądź co bądź osoba duchowna, powinieneś wiedzieć najlepiej jaka jest różnica pomiędzy dziewicą a dziewicą konsystorską. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pytanie do ogółu rodzaju męskiego. 09.05.11, 13:03 Zgodnie z twierdzeniem Sokratesa powiem tak... mogę podejrzewać. Ale! Nic nie wiem na pewno, gdyż albowiem wiem, że nic nie wiem.. Odpowiedz Link
gat45 Re: Pytanie do ogółu rodzaju męskiego. 09.05.11, 12:58 Na obrazku widnieje Pierwsza Komunistka. Wydaje mi się, że - zważywszy na wiek, w jakim serwuje się ten sakrament panienkom - możesz rozsądnie przyjąć, że one są. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pytanie do ogółu rodzaju męskiego. 09.05.11, 13:04 Wiek mam odczytać ze stroju, czy z tych licznych zmarszczek na pyszczku? Mam podstawy przyjąć domniemanie, iż może to być spóźniona, acz pierwsza komunia. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Pytanie do ogółu rodzaju męskiego. 09.05.11, 13:16 Oj, oj, oj i jeszcze raz oj, Wielgusie. Tak jak istnieje rozdziewiczenie czyli defloracja wykonywana przede wszystkim za pomocą płci przeciwnej, tak również istnieje udziewiczenie czyli infloracja, którą można wykonać współcześnie chirurgicznie, ale znacznie prościej zlecić to Watykanowi. W ten to sposób powstają dziewice z odzysku, które mogą być jak wiadomo w wieku różnym. Oba sposoby na inflorację są zdecydowanie bardziej kosztowne niż defloracja w warunkach domowych. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pytanie do ogółu rodzaju męskiego. 09.05.11, 14:03 No, co - oj! Przecież osoba mojego stanu na prawo nie znać się na sprawach ziemskich, by nie rzecz przyziemnych. Z Twojego postu wynika wprost, że istnieje wtórny rynek dziewic. Napędzany fanaberiami i przywiązaniem do muzułmańskiej tradycji. Słowo 'infloracja', z mojego męskiego punktu widzenia, jest synonimem wtórnych kłopotów, ale mogę się oczywiście mylić. Co do kosztów choc z wiadomych powodów nie wiem ile taki zabieg może kosztować bedę polemizował...;P Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Pytanie do ogółu rodzaju męskiego. 09.05.11, 14:10 Boya nie czytał? A przecież nic sie nie zmieniło od tamtej pory rozwodykoscielne.com/index.php?file=kop3.php Nawet podobno więcej sie rozwodów konsystorskich udziela współcześnie www.rp.pl/artykul/139167.html Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pytanie do ogółu rodzaju męskiego. 09.05.11, 15:08 Oj przeczytam później, bo obecnie obowiązek mnie zaczyna poganiać. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pytanie do ogółu rodzaju męskiego. 09.05.11, 13:35 Dobrze, że nie ostatnia. Komunia. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pytanie do ogółu rodzaju męskiego. 09.05.11, 13:57 "Ta ostatnia niedziela"... To smutna piosenka opowiadająca o właśnie takim wydarzeniu. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pytanie do ogółu rodzaju męskiego. 09.05.11, 14:10 po dwóch w jednym to mi włosy wypadły. Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Leniwa lady 08.05.11, 20:58 dzięki - leniwa trafiona, zatopiona;) tylko nie róż a czerwień to moja barwa w lenistwie Odpowiedz Link
scoutek Re: Leniwa lady 09.05.11, 10:20 ave.duce napisała: > Nobody's perfect :) Nobody to moje drugie imię :P Odpowiedz Link
wanda43 Re: Wanda, co jak wiadomo 07.05.11, 20:42 o niech cie nie znam! :D Dzis sobie polozylam farbe na łeb i kolorek mam cappuccino, a nie wiewiorkowy :D Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Wanda, co jak wiadomo 07.05.11, 20:48 ależ, Wando, liczy się, żeś nie chciała za męża tego tam... i ubranaś przednio. moje włosy też nie szafirowe, ino blond. ale ważne, że konewkę dali i donicy kawał z kwiatem. Odpowiedz Link
wanda43 Re: Wanda, co jak wiadomo 07.05.11, 21:05 obśmialam sie jak norka i chyba sobie w sygnaturke wstawie. O ile mi sie uda :) Odpowiedz Link
ex.mila A Miecio? 07.05.11, 11:19 Fizycznie go nie ma, ale jego duch unosi się nad tym trollowiskiem nieustannie:-) Odpowiedz Link
gat45 żadnych śmichów-chichów z Pana Miecia, proszę 07.05.11, 11:25 Jak nie szanujecie Poety, to uszanujcie przynajmniej moje uczucia :((( Odpowiedz Link
ploniekocica Re: żadnych śmichów-chichów z Pana Miecia, proszę 07.05.11, 11:30 A anioł to nie szacunek? Liryka, liryka, tkliwa dynamika, angelologia i dal? Odpowiedz Link
ex.mila Przewrażliwiona jesteś Gat 07.05.11, 11:32 gat45 napisała: > Jak nie szanujecie Poety, to uszanujcie przynajmniej moje uczucia :((( pzreca my się wszystkie we Panu Mieciu dyskretnie podkochujemy. Naprawdę uwazasz, ze powinno go zabraknać? Odpowiedz Link
gat45 Re: Przewrażliwiona jesteś Gat 07.05.11, 11:37 Ależ skąd, nie powinno Go zabraknąć ! Go przez duże gie ! I kochajcie Go - im nas więcej, tym lepiej. Ja Go nie chronię zazdrośnie, On jest Dobrem Ludzkości. Ja tylko uważam, zeby oddawane Mu hołdy odznaczały się odpowiednią czcią i powagą. O ! Odpowiedz Link
ex.mila Re: Przewrażliwiona jesteś Gat 07.05.11, 11:42 > Ja tylko uważam, zeby oddawane Mu hołdy odznaczały się odpowiednią czcią i powa > gą. > > O ! Jak anielskie są za niskie (te hołdy) to zostają tylko boskie:-) Odpowiedz Link
wiewiorzasta Re: Wiewiórzasta 12.05.11, 21:06 Jestem śliczniejsza :-( PS. A te wONteczki, co to wiesz, to se właśnie czytam. I się wzruszam. I się zastanawiam, czy godnam odpowiedzieć, bo cUś się nie czuję :-/ Odpowiedz Link
lumpior Re: Lumpior 03.06.11, 08:06 W pełni akceptuje,podoba mi sie zajebiscie,no i chyba jest w nim cos ze mnie,brawo.Dzieki. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Olga wiadomo gdzie 07.05.11, 11:38 hihihi teraz to się sama wytnij forum.gazeta.pl/forum/w,89075,124950419,124950480,Olga.html Odpowiedz Link
ave.duce DOBREGO nigdy za wiele ;) 07.05.11, 11:54 Forum ze Dworum/Freedom @ nie chce mi się @ Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: DOBREGO nigdy za wiele ;) 07.05.11, 14:35 oczywiście, że mnie nie za wiele i wycinanie alter ego mojego byłoby niestosownością. Odpowiedz Link
kanciasta Re: Świetni jesteście! 07.05.11, 14:13 To prawda: świetni jesteście! :-) Dawno się tak dobrze nie bawiłam :-) (Mimo choróbska trzymającego mnie w łóżku przy takiej pięknej zaokiennej pogodzie... Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Maniasza - ponadnarodowa, ponadrasowa poliglotka, 07.05.11, 15:11 która się sygnaturkuje : "Ja jestem afropolką, lesbijką i żydówką. A na jutro wykupiłam bilety do loży masońskiej." (by Szymon Majewski Show). Odpowiedz Link
maniasza Re: Maniasza - ponadnarodowa, ponadrasowa poliglo 09.05.11, 10:31 Dzięki , Kochana Olgo. Już byłam zapomniałam o tej sygnaturce... Powracam :) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie a Loczki ? 07.05.11, 18:37 a Loczków w ogóle nie ma. o Miętowych już nie wspomnę. Odpowiedz Link
ka.mu Re: Ka.mu Malarka 08.09.11, 22:23 Ho, ho! Hoo-hooo-HO!!! (Swobodna trawestacja z Dupetka, któremu odp. na sicher) A nikt mi nie powiedział, że Olga już w lipcu taki honor mi uczyniła :-) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Ka.mu Malarka 08.09.11, 22:32 ka.mu napisała: > Ho, ho! Hoo-hooo-HO!!! > > (Swobodna trawestacja z Dupetka, któremu odp. na sicher) > A nikt mi nie powiedział, że Olga już w lipcu taki honor mi uczyniła :-) Ka.mu, hohohohHOwanie coś widok Ci przesłoniło i nie zobaczyłaś dobrze, że do Matecznika Trolli dołączyłaś w maju. się nie mogę nadziwić, iżeś dotąd nie znała tej prawdy okrutnej, że razem z nami jesteś w zgrai trollowej czy Ci pasi czy nie. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Adzie? 07.05.11, 19:26 replique napisał: > kocica co płonie?? > (rozumiem, że nie wstydem ;)) TU Odpowiedz Link