trusiaa 30.11.11, 08:05 Wszystkim - życzenia wszystkiego najlepszego, a Nietoperkowi prezenty ślę indywidualnie: z GaCkonii prosto oraz tradycyjnie: Siostrzyczki Trzy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: Andrzejom :) 30.11.11, 08:19 Ano, czego tylko, Andrzeje ;) Szkoda, że takie ładne mężczyźniane imię ostatnio jakby słabuje w narodzie... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Andrzejom :) 30.11.11, 08:50 Andrzejom, których znam i tym nieznanym... jeszcze > ... "Don't let it go, Never give up, It's such a wonderful life! Don't let it go, Never give up, It's such a wonderful life!" ... A dla Netoperka, на всякий случай > Licznych przylotów i lądowań na FzD, Gacku, a to > > miej zawsze przy sobie :) Odpowiedz Link
dupetek Re: Andrzejom :) 30.11.11, 14:39 Mam nadzieję, że kupiłaś u indian efajki. Od dymu tytoniowego może się Nietoperzowi radarek przytkać i co wtedy? O płuckach to nawet nie wspominam:( Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Andrzejom :) 30.11.11, 09:05 Solenizantom i gościom na "przegryzkę" do alkoholi. Potrawa patriotycznej kuchni polskiej. Galaretka z kaczki w sosie jarzębinowym! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Andrzejom :) 30.11.11, 09:13 www.youtube.com/watch?v=8Cr0m67kPeI Jeden z najfajniejszych Andrzejów... Odpowiedz Link
gat45 Re: Andrzejom :) 30.11.11, 09:15 Czy ja w ogóle mam prawo się dopisać, skoro nie opanowałam sztuki wklejania obrazków ? Taka bezbarwna jestem :( Więc niniejszym życzę wszystkiego, ale to WSZYSTKIEGO najlepszego Andrzejom, których znam i których lubię*). Niech Wam się życie tym tam kobiercem pod stopy ściele ! A fruwającym niech powietrze będzie czyste i balsamiczne ! *) zastrzeżenie, bo znam (poza forum) jednego Andrzeja, któremu zawdzięczam bardzo wiele złego i wcale nie mam ochoty wylewaną na innych serdecznością go obejmować Odpowiedz Link
ave.duce Re: Andrzejom :) 30.11.11, 09:45 gat45 napisała: > Czy ja w ogóle mam prawo się dopisać, skoro nie opanowałam sztuki wklejania obr > azków ? Taka bezbarwna jestem :( Kokietka jesteś, ot co! ;) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Andrzejom :) 30.11.11, 10:03 A to Nietoperek jest Andrzej? Nietoperzu, niech Ci nigdy nie zagaśnie! Duży rośnij! I możesz sobie zatrzymać mój biusthalter! Odpowiedz Link
gat45 malutkie aparté do Trusii 30.11.11, 10:53 Bardzo mi się podobają takie "pijane" butelki :) Odpowiedz Link
mariner4 Wszystkim Andrzejom wszystkiego najlepszego, weso- 30.11.11, 11:03 łych świąt (wszystkich) za lata 2011 - 2021 życzy M. Odpowiedz Link
sclavus Zapewne, jak widzę ;) 30.11.11, 13:59 jestem pierwszym choć nie jedynym, jak mniemam, który wam składa podziękowania najmilsze, za te wszystkie najlepszego i oby... :) Tak się składa, że jestem Andrzej od samego urodzenia i część z was, miłe Panie, o tym wie a część nie.... a teraz wszystkie, miłe Panie, wiecie.... Armagnac ufffielbiam choć na co dzień pijam łyskacza (gdzieś tu na forum jest cóś takiego, cóś dla trusi) Menu dzisiejszego obiadu obejmowało: entrée - sałatka wietnamska z rakami, doprawiona przeze mnie; plat - makaron thai z marchewką, fasolką mungo, young baby corn, concombrem i bazylią, doprawione przeze mnie a do tego krewetki w czosnku, imbirze, bazylii i red curry, na koniec sałata po naszemu ;) - wszystko to podlane było Medoc'kiem - Chateau Lassus 2006 Na stole były kwiaty, Dziad i Baba i świeczusia... Kolacja zaplanowana w jednej z nantejskich restauracji :P Jeszcze raz wszystkim miłym Paniom dziękuję za przewspaniałe życzenia i marinerowi też!!! Andrzey Odpowiedz Link
ave.duce Re: Zapewne, jak widzę ;) 30.11.11, 14:33 No to zdr00Fko! Jeszcze raz > najlepszego! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Zapewne, jak widzę ;) 30.11.11, 14:34 ps. w której restauracji, jeżeli można spytać i otrzymać odpowiedź? ;) Odpowiedz Link
sclavus Re: Zapewne, jak widzę ;) 30.11.11, 15:14 Plqny były takie, żeby pojechać do La Cigalle, ale... Po takim obiedzie, plany się nieco zawęziły i prawdopodobnie a raczej na pewno, będzie to Puccini w centrum handlowym Paridis - blisko, łatwo się zaparkować no i alkomatów po drodze nie będzie ;):) Odpowiedz Link
scoutek Re: Zapewne, jak widzę ;) 30.11.11, 14:54 sclavus napisał: > Tak się składa, że jestem Andrzej od samego urodzenia i część z was, miłe Panie > , o tym wie a część nie.... należałam do tych drugich, ale wzruszyłam się, bo jak wiesz drogi A. jestem Twoją fanką pozdrawiam serdecznie imieninowo raz kolejny:)))) Odpowiedz Link
sclavus Re: Zapewne, jak widzę ;) 30.11.11, 15:11 ;) Byłaś w oberży i nie wiedziałaś? Zadziwiłaś mię scoutku miły :) Odpowiedz Link
scoutek Re: Zapewne, jak widzę ;) 30.11.11, 18:49 sclavus napisał: > ;) > Byłaś w oberży i nie wiedziałaś? > Zadziwiłaś mię scoutku miły :) przez chwilkę byłam tylko... i nie wiem dlaczego już nie jestem... coś się porobiło, albo afazja jakaś.... ale teraz wiem i dobrze mi z tym:) Odpowiedz Link
scoutek Re: Zapewne, jak widzę ;) 30.11.11, 18:54 znaczy dobrze mi z tym, że wiem, żeś Jędruś;))) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Zapewne, jak widzę ;) 30.11.11, 17:15 Oświecona podwójnie: raz, żeś Andrzej, Sclavusie (bo nie miałam o tym trusiowego pojęcia), dwa, że żadnej świadomości co Ci radość sprawić może nie miałam też (dopóki się whisky nie wylała), spieszę z darem i najlepszymi życzeniami :) PS. Tu Three Monkeys, ówdzie Three Nuns - znaczy, że Andrzej kak Boh - trojcu lubit ;) Odpowiedz Link
sclavus Re: Zapewne, jak widzę ;) 30.11.11, 17:33 Dzięki trusiu :):):) A poszukałaś to cóś dla trusi??? :P Odpowiedz Link
sclavus ci pomogę ;) 30.11.11, 17:40 trza podnieść letko góry i suivre dobrą radę :) forum.gazeta.pl/forum/w,89075,130573255,130573657,A_tu_.html Odpowiedz Link
damakier1 Re: Zapewne, jak widzę ;) 30.11.11, 19:34 Ach, Sclavusie Andrzejowy - dzień cały myślałam, co by Ci też wspaniałego w dołączeniu do mych życzeń serdecznych, jak samo serce i szczerych, jak szczere złoto w laurkę wkleić, ale jak zobaczyłam cud wyczyn Joli.Izy, to odwagę całą utraciłam i już Ci tylko z kątka szepczę: Najlepszego, najlepszego, najlepsze..., naj... !!! Odpowiedz Link
sclavus Re: Zapewne, jak widzę ;) 30.11.11, 22:05 Żembył ogólnie już podziękował wszystkim miłym Paniom, za te andrzejkowe życzenia, ale ... Te, które są tak osobiście składane, z kącika i serca samego, są szczególnie miłe i za nie szczególnie serdeczne podziękowania składam wdzięcznie :) Dziękuję ci zatem, damo, z serca samego i z kącika mojego własnego :) :) :) Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Zapewne, jak widzę ;) 06.12.11, 01:19 och, Sclavusku, żem wcale nie przypuszcznęła i nie doczytała, iżeś i Ty jednym z mych Jędrków ulubionych. zatem, jako Nietoperzowi wyszczególnionemu spośród Andrzejów, ja i Tobie w szczególności wielkich szczęśliwości, zdrowotności, miłych ludzi Ciebie wokół i we w ogóle dóbr samych życzę i buziaczkuję imieninowo. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Andrzejom :) 30.11.11, 14:00 i ja życzę Nietoperzowi Drogiemu dni wszystkich wprost omotanych szczęściami, radościami, miłościami i we w ogóle. uściski serdeczne Odpowiedz Link
dupetek Niegasnąca gwiazdka pomyślności Andrzejom :) 30.11.11, 14:33 Sto lat, sto lat... A kto nie wypije... Co wypijem to dla nas... Wszystkiego NAJ....... Sclavusie i Nietoperzu! Odpowiedz Link
sclavus Re: Niegasnąca gwiazdka pomyślności Andrzejom :) 30.11.11, 15:20 Tsenks jo-u :P Tak się składa, że ave tym razem nie zgadła (ale tylko dlatego, że brakło na półce) i tarazą... trzy małpeczki, czyli: Shoulders Monkey.... :P Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Andrzejom :) 30.11.11, 20:19 I ODEmnie też wszystkiego dobrego dla tych Andrzejów. Odpowiedz Link
sclavus Re: Andrzejom :) 30.11.11, 22:07 Nooooo.... Jeśli on Andrzej, to ja przechodzę na moje drugie... :( Odpowiedz Link
dupetek Re: Andrzejom :) 01.12.11, 12:04 Nie rób tego Sclavusie, lepiej z podniesionym czołem dawaj dowód godności imienia. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Andrzejom :) 05.12.11, 23:34 Imiennikom - powodzenia! Za prezenty i życzenia dziękuję, za spóźnienie przepraszam. Kłaniam się wszystkim do samej ziemi :-) Odpowiedz Link
magdolot Re: Andrzejom :) 06.12.11, 01:03 Bijonc się w piersi rzęsitemi oblane łzami, składam spóźnione, ale bardzo serdeczne i nad wyraz błagalne życzenia. Jędruś, ran Twoich całować niegodnam, ale mi całkiem z rzeszota wypadło, żeś Ty Jędruś jest! To pewnie ten Niemiec, co mi fszystko chowa... Nietoperku, enchentee. Trunek przedni załączam i trzy ślepe myszy, którym skrzydełka urosną w upojeniu. Jędruś pali, to wiem, fięc fszystko nareszcie się zgadza! Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Andrzejom :) 06.12.11, 06:54 O, Magdolocie! Moje nieistniejące rany niegodne abyś je całowała! Wypalimy i okay => po sprawie :-) Odpowiedz Link
magdolot Re: Andrzejom :) 06.12.11, 21:50 O tym, żeś nosicielem owego pięknego imienia jest, zwyczajnie nie wiedziałam i cieszy mnie, że Tfoje rany nie istnieją! Pyk! Niemniej jednak o tym, że Sclavi jest WIEM od ładnych paru lat... i okropnie się fstydzę. Pyk! Fajeczka mi najprawdzifszego Indianina w moim życiu przypomniała, com go widziała na Pau-Wau, czy jak się to pisze. Piękny facet był, prawdziwy aż do bólu [bo tam sporo było dederonowych Indian z frędzlami od firanek], nawet antyczną skórzaną walizkę miał, spiętą paskiem od spodni, prawdziwą dumę indiańską miał też i prawdziwą szlachetność. No, żywcem Winnetou. Pyk! Na widok fajeczek mi stanął pod powiekami... Odpowiedz Link
sclavus Re: Andrzejom :) 06.12.11, 22:32 Nie fstyć się Magdolocie... - ja to wyrozumiale rozumiem... pyk! Odpowiedz Link
damakier1 Re: Andrzejom :) 06.12.11, 23:10 Ojejku, toć ja też nic a nic nie wiedziałam, że Nietoperz mój ulubiony, oprócz tego, że jeszcze Mysząślepąfruwającą, to dodatkowo jest Andrzejem! Nietoperku - i ode mnie przyjmij! I co mi tam, wepchnę sie do Was i tyż se zapalę - pyk! ekhm..! EKHM!! EKHM!!! - o rany, to już 18 lat, jak nie palę! Odpowiedz Link