inna57 Re: AaaAAAaaa! Déjà vu! 16.09.15, 11:59 No cóż, wzoruje się na swoim guru więc musi. A garniturek ma w kolorku ultramaryna, typowo wioskowy kolor. Odpowiedz Link
ave.duce Dudościema, czyli projekt ustawy o emeryturach 22.09.15, 08:29 ... Osiągnięcie wieku emerytalnego powoduje presję na wypchnięcie takiej osoby z pracy. To jest powszechne zjawisko ... Ciemny lud to kupi/ł. Odpowiedz Link
ave.duce Stara Pi$owska szkoła im. Kota-męczennika 24.09.15, 13:46 ... Prezydent prosi, aby jego osoby nie wciągać w kampanię wyborczą ... Odpowiedz Link
scoutek Re: Stara Pi$owska szkoła im. Kota-męczennika 24.09.15, 15:32 przedszkolak musi być jak ON chce i tyle! dobrze zrobiła Kopacz, że mu ustąpiła teraz będzie ważny i nadęty Odpowiedz Link
ave.duce Re: Stara Pi$owska szkoła im. Kota-męczennika 24.09.15, 15:57 Dudusiu mój malutki - rośnij duży, okrąglutki. Duduś rośnie, że aż strach, przebrał miarę no i trrrach! Odpowiedz Link
tojajurek To musiało być spotkanie 24.09.15, 20:33 Pan Prezydęt-ministrant przyjął Panią Ministrę-katechetkę przybyłą ze świętym obrazkiem w rączce. Zapewne spotkanie zainaugurowało odśpiewanie pieśni "Wszystkie nasze dzienne sprawy...". Niestety na koniec Pan Prezydęt raczył ustami rzecznika wyrazić dystyngowane obrzydzenie. Zmartwiłem się niezłomnie. Odpowiedz Link
magdolot Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 30.09.15, 12:40 Wczoraj przypadkiem wpadłam na przemówienie prezydenta Dudy na forum ONZ i zdębiałam. Tekst odpowiedni byłby raczej dla papieża. Konflikt syryjski i wszystkie ichnie konflikty sprowadzone do problemu prześladowania chrześcijan, jedynie i li. Na podstawie owego przemówienia można nabrać pewności, że wszyscy tamtejsi uchodźcy to jeno chrześcijanie i bardzo jest trudno zrozumieć jakiekolwiek obawy przed masą fundamentalistycznych muzułmanów u nas. A skąd niby mieliby się wziąć?! To jakiś totalny schiz. Świat po szczersku? Odpowiedz Link
inna57 Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 30.09.15, 12:56 Dodatkowo te 90 minut rozmowy z Obamą to też zwykła ściema. Nazwać pogaduchy przy kotlecie prywatną audiencją to trzeba mieć "szczerski" talent do plecenia bzdur. Ale azbeściarsko-góralski Greenpoint i Jackowo sikają po nogach ze szczęścia. Odpowiedz Link
trusiaa Zapamięta(j)my ten tytuł 28.10.15, 10:19 "Rodzice Prezydenta" Jeśli nawet nie będzie pierwszą czytanką, to na pewno znajdzie się na wykazie obowiązkowych lektur szkolnych: To prawdziwa historia Andrzeja Dudy – człowieka, który kilka miesięcy temu stał się fenomenem polskiej sceny politycznej. Milena Kindziuk w rozmowie z Janiną i Janem Dudami krok po kroku odkrywa przed czytelnikami początki jednej z najbardziej błyskotliwych karier politycznych po 1989 roku. "Skoro takie było zrządzenie Opatrzności, że nasz syn został wybrany prezydentem, to znaczy, że jako rodzice mamy obowiązek o nim mówić. Podobnie o naszej rodzinie. Po to, by ludzie wiedzieli, skąd wywodzi się Andrzej Duda, jakie wartości są dla niego istotne, jaki system wartości wyznaje. Polacy mają do tego prawo”. /fragment/ I obrasski są! Odpowiedz Link
scoutek Re: Zapamięta(j)my ten tytuł 28.10.15, 13:25 widzę, że powoli zmierzamy do beatyfikacji pytanie tylko kogo? rodziców, syna czy prezesa...... Odpowiedz Link
magdolot Re: Zapamięta(j)my ten tytuł 28.10.15, 14:59 Frawdę mufiąc prezydent D nadaje się głównie do beatyfikacji. Niestety na drodze stoją dwa iwenciki co zajmą chwilę czasu jego Wiernym Wyznafcom: trza go narpief umęczyć a potem rozczłonkować. Te cudowne czynności pozostawiam wyznawcom owych, dla mnie chorych, Wartości, których ja nie podzielam. Odpowiedz Link
aankaa Re: Zapamięta(j)my ten tytuł 28.10.15, 17:44 a nie bierzesz pod uwagę innej "śmierci męczeńskiej" ? wyobraź sobie, że ok. 80% ludności dość licznego kraju Cię (delikatnie mówiąc) nie lubi, nie szanuje, robi sobie z Ciebie jaja i ośmiesza czyż nie jest to śmierć za życia ? i to z jakim poświęceniem... i jeszcze niewinną rodzinę w to wciąga szacun ! niewielu ludzi wystawiłoby się na takie pośmiewisko :P Odpowiedz Link
magdolot Re: Zapamięta(j)my ten tytuł 28.10.15, 21:03 Hmmm ...umęczon pod Lemingiem Łąckim? - to nawet dobrze brzmi. - Lemingiem co miał zbyt duże poczucie humoru na niedużego człowieczka i ono potwornie przygniotło go do rozplackania włącznie? Te dwa scenariusze da się świetnie połączyć: Mamy szansę umęczyć bidnego prezydenta na coś w rodzaju lady Di [żęderowo!], co także padła ofiarą humoru sytuacyjnego. Nie nadawała się na żonę delfina [jako prezydent na prezydenta] i właśnie za to lud [smoleński] pokochał ją nieprzytomnie [i kochał tym bardziej im bardziej zue lemingi się po kątach nabijały z tej pięknej i czystej miłości] ... i dopiero ta miłość ludu spragnionego jak kania dżdżu relacji z romansu ukochanego Kopciuszka z Dudim Alfa Jedem [sic!]...naprawdę ją zabiła, na ament i fizycznie. Nie sądzę by prezydent z kimkolwiek romansował akurat w tem sensie, ale lecz może to być np. polityczny flirt z Merkel i Putinem, takie menage a trois. No, a jak ta obłąkańcza miłość ludu smoleńskiego przy wtórze śmiechu zuych lemingów już się tragicznie dokona, ludowi smoleńskiemu pozostanie już tylko rozszarpać ukochanego prezydenta [patrz: Pachnidło] i beatyfikacja gotowa. Odpowiedz Link
ave.duce I ten wątek Damy na FK - 02.12.15, 08:26 forum.gazeta.pl/forum/w,28,159465013,,Wielka_literatura_Tom_1_.html?v=2 Wydało się: jestem żydokomuną ... indeed ;) Odpowiedz Link
ave.duce Niestety, fast food miotła bunny_chow 02.12.15, 17:30 tnie - nie zawsze to, co powinna. Już nie jestem "żydokomuną", buuu... ;) Odpowiedz Link
inna57 Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 19.11.15, 20:26 Nie należy ufać ludziom którzy mają świńskie oczka. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 20.11.15, 07:19 ja sie pytam - kto tego faceta wybral???! A zwiazek Kaczynskiego z duda to jak zwiazek buraka z wiesniakiem....:D wyborcza.pl/1,75968,19210265,opamietajcie-sie-we-wlasnym-interesie.html Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 20.11.15, 08:39 Kto wie jak się czuje w tej sytuacji pani Agata. Na uroczystościach wygląda jak broszka na kostiumie Beaty S. Błyszczy, ładnie wygląda.... ;) aga Odpowiedz Link
magdolot Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 20.11.15, 01:27 Fidziałem sądaż na TVN: 61% wkurzonych łaską prezydenta, 28% zadowolonych. Pod doniesieniem o zatrudnieniu kolejnej kryminalisty w kącelarii premier straSzydło, znalazło się i doniesienie że Trynkiewicz ma zostać Rzecznikiem Praw Dziecka i prośba Masy o ułaskawienie, ponieważ chce walczyć z przestępczością zorganizowaną. Wątpię czy naród kupi nachalne robienie z Komorowskiego złodzieja - tu też już chyba przegięli. A chęć przykrycia ułaskawienia Komorowskim który kradnie meble, to dwa szybkie ciosy w autorytet prezydenta RP. One się skumulują, a fffszystkie rykoszety celują prosto w Dudę. Moim zdaniem przykrywkę wybrali sobie baaardzo źle. Miodowy miesiąc Kaczucha z narodem mógł potrwać dłużej. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr Pi$Duda 02.12.15, 09:00 Czy to jest rebus? aga Odpowiedz Link
ave.duce Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr Pi$Duda 02.12.15, 17:31 O! Bardzo możliwe, że jest - nie zwróciłam uwagi ;) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 02.12.15, 07:57 "Magnificencjo, Ojcze Rektorze Założycielu, Magnificencji Ojcze Rektorze, Eminencjo, Najprzewielebniejszy Księże Kardynale, Ekscelencje Księża Biskupi, Czcigodni Kapłani i Osoby Życia Konsekrowanego, Szanowni Wykładowcy, Drodzy Studenci, Panie i Panowie” - list prezydenta Andrzej Dudy do społeczności akademickiej WSKSiM wysłany na VIII Międzynarodowy Kongres Katolicy i sztuka Odpowiedz Link
lasviol Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 05.12.15, 21:08 Black label to jednak podła whisky. Single malt (Lagavulin 25, ewentualnie Takisker) to jest to! Przykro, ze nasz Prezydent Tysiąclecia raczył się czymś tak plebejskim Odpowiedz Link
ave.duce P/rezydent Du...cośtam, cośtam - znowu łże 18.02.16, 13:11 "pierwsza po 1989 r. ustawa, która realnie pomoże rodzinom w wychowywaniu dzieci." Odpowiedz Link
ave.duce Hopaj-siup ciemny ludzie, tym razem - frankowy... 22.02.16, 17:57 ... Obserwując prace nad prezydencką ustawą i jej dalsze losy można postawić tezę, że dokument ma więcej wspólnego z public relations niż stanowieniem prawa. ... Odpowiedz Link
ave.duce "K***a, jaki wstyd" 08.07.16, 20:30 "Stoi Duda z tym swoim inteligentnym wyrazem twarzy i słucha, jak Obama przypomina mu o znaczeniu Konstytucji 3 maja, o trudnej polskiej historii, o Solidarności i polskiej drodze do wolności, z której nie warto zawracać. I trudno powstrzymać to uczucie: ku..., jaki wstyd" - Sławomir Sierakowski Rzadko się z nim zgadzam, ale tym razem nie mogę się nie zgodzić. Odpowiedz Link
ave.duce Uzupełnienie: 08.07.16, 20:36 forum.gazeta.pl/forum/w,28,161955447,161955447,K_a_jaki_wstyd.html Odpowiedz Link
trusiaa Cud-miód nie prezydent, 11.07.16, 08:54 a prezes tego nie zauważa? Kaczyński: Dziękuję autorowi sukcesu szczytu NATO ? Antoniemu Macierewiczowi (...) Przepraszam, przejęzyczenie. (Szczyt NATO) jest to wielki sukces prezydenta Dudy. Prezydent w tym uczestniczył, był o wszystkim informowany, także jego współpracownicy w tym uczestniczyli, w szczególności Krzysztof Szczerski. Zapomnienie z mojej strony. To też wielki sukces prezydenta Dudy - podkreślał Odpowiedz Link
scoutek Re: Cud-miód nie prezydent, 11.07.16, 10:57 pisałam to już gdzieś, ale nie szkodzi PAD to niech przemyśli głębiej to co padre nagadał i czyta nie tylko padre z ust bo to jak go dzisiaj padre potraktował, pomijając go w podziękowaniach, to: a/ albo uważa go za wycieraczkę, b/ albo przekaz brzmiał: PAD to nic, że gadałeś z Obamą, niech ci się nie zdaje, że coś znaczysz, masz słuchać MNIE c/ jedno i drugie Odpowiedz Link
ave.duce Re: Cud-miód nie prezydent, 11.07.16, 12:58 m.natemat.pl/bb0a9615025ab10b3d0ee3a316719a94,640,0,0,0.jpg Odpowiedz Link
magdolot Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 02.08.16, 13:20 Pan prezydent Duda z okazji podpisania przecudnej urody ustawy o TK otrzymał od Magdolota zasłużony tytuł - Prezydent Jednego Polaka. Rekordzista. Tyle. Odpowiedz Link
scoutek Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 02.08.16, 14:32 i rozumiem, że nie należy tego rozumieć, że Magdolot jest tym Jednym Polakiem? Żart, wiem o którego Ci chodzi to tak jak w komunie: Najważniejsze jest dobro człowieka. Sama tego człowieka widziałam w tv Odpowiedz Link
ave.duce Prostactwo narodowe 04.08.16, 19:47 ... W przypadku prezentów wręczanych w imieniu prezydenta (...) Prezent od prezydenta powinien wręczać reprezentant Kancelarii Prezydenta, wyższy urzędnik kancelaryjny. Prezydent nie jest osobą prywatną ... ps. jak dobrze, że nie czuję się "narodem". Odpowiedz Link
99venus Re: Dzisiaj tu, jutro tam 23.11.16, 08:49 Ja myślę,że akurat jubileusz SE jest godny obecności Maliniaka.Kiedyś by mnie dziwiła obecność na takiej imprezie jego zony ale dzisiaj już nie.Prostactwo parafialne. Odpowiedz Link
scoutek Re: Dzisiaj tu, jutro tam 23.11.16, 10:12 i tak byłaś grzeczna, ominęłaś fotkę z lekko przysłoniętą pupą Dody i z PAD-a z tortem i okropną miną... zlitowałaś się po prostu Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dzisiaj tu, jutro tam 23.11.16, 10:36 To zdjęcie masz na myśli? Po prostu cudnie, a wydawało się, że gorzej już się nie da. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dzisiaj tu, jutro tam 23.11.16, 11:14 Duda: Szelest papieru przy porannej kawie to wciąż dla wielu odbiorców przyjemne doznanie, z którym niełatwo się rozstać i którego nie da się zastąpić zimnym dotykiem ekranu smartfona. Takie doznania? Przy lekturze superaka? Doda: Jest głową naszego państwa, należy mu się szacunek i kto, jak nie on, miałby dostać pierwszy kawałek. Ludzie, błagam, niech mnie ktoś obudzi, natychmiast! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dzisiaj tu, jutro tam 23.11.16, 16:49 SE - lektura dla pierwszego sortu i jego ciemnego ludu ;) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dzisiaj tu, jutro tam 23.11.16, 17:44 ave.duce napisała: > SE - lektura dla pierwszego sortu i jego ciemnego ludu ;) Nie byle jaka lektura! Kamerdyner starannie prasuje świeżo dostarczoną prasę, a tymczasem... Cysorz z łóżka wstaje letko, Siada sobie w złoty zycbad, Złotą goli się żyletką I świeżutki, ogolony, Rześko czując się i zdrowo Wkłada ciepłe kalesony I koszulkę flanelową. A tu przyjemności same Oraz niespodzianek wiele: Przynoszą mu Super Express, W sieci, Fakt i Uważam Rze, Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dzisiaj tu, jutro tam 23.11.16, 18:48 A potem (dzięki SE) cysarzowa się pojawia pod postacią Matki Króla Polski i ..."szalalalala, zabawa trfa". Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dzisiaj tu, jutro tam 24.11.16, 08:18 Przecież to Ogórek Magdalena jak malowana (tylko czemu z zezem rozbieżnym?) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dzisiaj tu, jutro tam 25.11.16, 09:09 To jest niemożliwością: Doda ubrana? Odpowiedz Link
scoutek Re: Dzisiaj tu, jutro tam 23.11.16, 11:19 no, to zdjęcie powinno mieć tytuł: dwie du.y Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dzisiaj tu, jutro tam 23.11.16, 11:36 Znalazłam taki: Państwo polskie odzyskuje godność. Odpowiedz Link
scoutek Re: No! 25.11.16, 12:32 dziś przeczytałam, że Duda ma się tak do prezydenta jak Doda do Marilyn Monroe Odpowiedz Link
ave.duce Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. - łączenie 31.01.17, 12:28 "Natomiast chcę powiedzieć jedno - jako prezydent RP, mając mandat polskiego narodu, chciałbym być kimś, kto łączy, a nie dzieli. Chcę szukać płaszczyzn porozumienia, tego, co wspólne. To ważna rola prezydenta, by podtrzymywać wspólnotę narodową." 15 maja 2015 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ "Wiem, że wprowadzane przez rząd PiS reformy napotykają na ostry sprzeciw dotychczasowych elit. Ale chcę powiedzieć wyraźnie, nie zatrzymamy się, nie zatrzyma nas żaden jazgot. A jeśli ktoś będzie próbował nas zatrzymać, to liczę na was, zgromadzonych w żagańskim pałacu i wszystkich mieszkańców Polski. Liczę, że gdy będzie potrzeba wyjdziecie na ulicę i wyrazicie swój pogląd. Zbierzecie się i przyjdziecie pokazać wasze poparcie. Zgromadzeni odpowiedzieli mu głośnym: "Przyjedziemy!", a zaraz potem zawołali: ,"Damy radę!" 30 stycznia 2017 Odpowiedz Link
99venus Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. - łączeni 31.01.17, 14:09 Pan Andrzej był wczoraj w Żaganiu.Moją uwagę zwrócił fakt,że ten rzekomy zwierzchnik sił zbrojnych przebywając wśród swoich żołnierzy był odgrodzony od nich szpalerem żandarmów i ochroniarzy,którzy stali zwróceni twarzami do szeregów wojskowych a placami do p.Andrzeja. Na odważnego to mi ten lokajczyk nigdy nie wyglądał ale żeby aż tak się bać?? Od Antoniego udzielił mu się strach? Odpowiedz Link
magdolot Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. - łączeni 01.02.17, 04:04 Popatrzcie, przegapiłam! Dziś się zastanawiałam kim jest niejaki "Jazgot" o którym się mówi w necie. Aż trafiłam na mema i mi się wyjaśniło, że to nasz pan prezydent oblepiony wytryskiem swego krasomówstwa! Wyleciało mu wróblem i wołem powraca... Odpowiedz Link
trusiaa Naczelny medaloman RP 25.03.17, 13:12 nie stygnie w odznaczaniu: niedawno pośmiertnie uhonorował Złotym Krzyżem Zasługi katolicką wolontariuszkę Helenę Kmieć - za działalność charytatywną i społeczną, ostatnio zaś, Brązowym Krzyżem Zasługi, odznaczył Dominika Górnego - autora licznych wywiadów i artykułów dot. kultury oraz popularnonaukowych, uznanego poetę młodego pokolenia (autora i wykonawcę "najbardziej kiczowatej piosenki polskiego internetu" pt. Chrzest Polski 966). O Wojciechu Młynarskim pamiętali inni - w marcu tego roku francuska minister kultury i środków przekazu odznaczyła polskiego artystę Orderem Sztuki i Literatury za wkład i zaangażowanie na rzecz kultury francuskiej... Odpowiedz Link
trusiaa Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 01.04.17, 14:49 Jest zadowolony. No to uff, kamień z serca. Już się martwiłam, że nie będzie, a on jest. Zuch! A tak mi się przypomniało: Będzie pan zadowolony.(od 02:04) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 01.04.17, 21:38 "To była dobra rozmowa" jest zarezerwowane przez Becię ;) Odpowiedz Link
ave.duce ps. 03.04.17, 23:16 ... zgodnie z zasadami konstytucyjnymi w okresie pokoju prezydent Rzeczypospolitej wykonuje swoją funkcję zwierzchnika sił zbrojnych za pośrednictwem ministra obrony narodowej. Chciałbym, żeby w tym zakresie Konstytucja RP była w pełni przestrzegana ... "Inny zakres" mu wisi, hopaj, siup! Odpowiedz Link
trusiaa Re: ps. 04.04.17, 08:30 Doprawdy nie rozumię ironii gryzącej - prawdę powiedział? Tak. Marzy o tym, żeby w tym (jedynie?) zakresie Konstytucja była w pełni przestrzegana. Co to oznacza dla suchacza? Niezłomny (jak raczył był się tytułować w czasach, gdy małżonka jego pierwszy i ostatni raz głośno się wypowiedziała - panie prezesie, ja się pana nie boję) oficjalnie ogłosił, że Antoniemu to on może skoczyć (szczegóły Pan Majster wyjaśnił kiedyś Jasiowi) i wcale się do tego nie pali, bo zna swoje miejsce w szeregu, a najważniejsze w życiu to robić to co się lubi i znaleźć kogoś kto nam jeszcze za to zapłaci. Co rzekłszy, udał się na narty do zimnych krajów. Odpowiedz Link
trusiaa Re: ps. 04.04.17, 19:23 Generalskim? - Przecież...ona... Jaki tartak do cholery?! Odpowiedz Link
ave.duce Re: ps. 04.04.17, 22:41 Kto wie... W szczególności, że albowiem "klient w krawacie jest mniej awanturujący się" Odpowiedz Link
ave.duce Re: ps. 05.04.17, 12:04 Ja tutaj jestem kierownikiem tej szatni! Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi? -------- Odpowiedz Link
ave.duce Re: ps. 05.04.17, 22:31 Dwie kawy i dwie wuzetki ... Kawa i wuzetka są obowiązkowe dla każdego. Bijemy się o "Złotą patelnię". Odpowiedz Link
trusiaa Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 05.04.17, 19:59 I co się porobiło? PBS zawłaszczyła zadowoleństwo. Co się prezydentowi ostało? :( Odpowiedz Link
ave.duce Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 05.04.17, 22:28 Za to Becia szaleje: List od Premiera regularnie w Twojej skrzynce Bądź na bieżąco! Chiba się zapiszę ;) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 06.04.17, 21:11 Yhm - zapisz się. I będziesz dostawała reguralnie tekst następujący: Przez osiem ostatnich lat Polki i Polacy byli ignorowani przez rząd Platformy, który nie wsłuchiwał się... (Zamiennie z: Polcy i Polaki). I jeszcze: 500 plus. To program wprowadzony po to, by Polakom lepiej się żyło, żeby polskie rodziny miały godne życie i po to, by w Polsce rodziło się więcej dzieci. Chyba, że wyśle Ci odbiornik - broszkę i przez nią będzie Ci całodobowo sączyła nosowo te swoje mantry wprost do uszka. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 08.04.17, 20:19 Dziś dotarłem do listu Prezydenta Dudy do szefa MON. Licząc się z konsekwencjami publikuję: by Szymon Majewski Odpowiedz Link
trusiaa Charakter pisma prawdę ci powie 09.10.17, 17:58 Podpis zależy od nastroju? Charakter pisma też zdradza co nieco: Odpowiedz Link
trusiaa Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 05.12.17, 15:32 - Odrzućmy wpajany nam od lat fałszywy wstyd dotyczący narodowej tożsamości - powiedział Andrzej Duda. Niech mówi za siebie - tatuś wpędził go w kompleksy? Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 05.12.17, 20:58 Ja się wstydzę - że Polacy wybrali takiego prezydenta. Nikt mi tego nie wpajał i to nie jest fałszywy, tylko najszczerszy wstyd. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 05.12.17, 22:09 Coraz bardziej odrażający załgany typek. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 06.12.17, 09:23 Wpajania apropos: Manie, czy znasz kogokolwiek, komu rodzice/nauczyciele/znajomi/waadza "wpajali od lat wstyd z bycia Polakiem"? Jesteś Polakiem - ale obciach! Wstydziłbyś się, wiesz? Wyobrażasz to sobie? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Cud-miód nie prezydent, czyli dr D. 16.02.18, 13:08 Docenił matki szesnaściorga i trzynaściorga dzieci. Dziękuję za wielki trud wychowania dzieci w duchu patriotycznym, w duchu służby. Yyyy... służby? Byłabym wdzięczna za rozwinięcie myśli. Dalej było jeszcze weselej. - Dzięki wam istnieje Polska. Do gratulacji dołączyła się Rafalska (minister): - Są różne życiowe zakręty i wy na tych zakrętach zawsze musiałyście stać i nadawać bieg. Uroczystość wdzięcznie podsumowała Prezes Związku Dużych Rodzin Joanna Krupska: - Jesteśmy gatunkiem ginącym. Odpowiedz Link