pozarski Re: LATAWICA.TOPIELICA stawi się u Pani Belgijski 12.04.09, 12:38 Moge robic mruczando?;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: LATAWICA.TOPIELICA stawi się 12.04.09, 13:08 pozarski napisał: > Moge robic mruczando?;) Mnie się pytasz? Ja tu tylko sprzątam ;) Popatrz >>> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=93268523&a=93637556 Wzruszyłam się :) :p Odpowiedz Link
pozarski Re: LATAWICA.TOPIELICA stawi się 12.04.09, 13:53 I ja sie wzruszylem. A czy wyslalas, mila Ave, pani L.zaproszenie? Moze pomoze? Odpowiedz Link
ave.duce Re: LATAWICA.TOPIELICA stawi się 12.04.09, 14:00 pozarski napisał: > I ja sie wzruszylem. A czy wyslalas, mila Ave, pani L.zaproszenie? Moze pomoze? My się wzruszamy, a Belgijska?!... ani drgnie ;) ps. za kogo Ty mnie masz, Dimo?! Jasne, że wysłałam! Wszak jest na mojej liście, którą chowam głęboko do TeQi ;) :p Odpowiedz Link
pozarski Re: LATAWICA.TOPIELICA stawi się 12.04.09, 14:03 Myslelem,ze moze w tej ekscytacji zapomnialas o najwazniejszym. Zdarza sie. Sorki!;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: LATAWICA.TOPIELICA stawi się 12.04.09, 14:16 pozarski napisał: > Myslelem,ze moze w tej ekscytacji zapomnialas o najwazniejszym. Zdarza sie. Sor > ki!;) Rozumiem, nie ma sprawy :) Latawica pewnie jaką robotę podłapała, a może Wodnikowi podpadłszy? Znajdzie się, przecież "z góry" lepiej widać! :p Odpowiedz Link
belgijska Re: LATAWICA.TOPIELICA stawi się 12.04.09, 14:15 ave.duce napisała: > My się wzruszamy, a Belgijska?!... ani drgnie ;) Drgam! ;) Miedzy sadzeniem bratkow a gigot d'agneau ... czy mozna drzec w skupieniu? ;)) TAM, to ja nie pojde - "ale mnie zbaw ode zlego" ..... ;)) Odpowiedz Link
ave.duce Re: LATAWICA.TOPIELICA stawi się 12.04.09, 14:18 Bratki w jakich kolorach? Nie, żebym była rasistką, ale... ;))) gigot d'agneau > brzmi trochę jak "chichot" :) :p Odpowiedz Link
belgijska Re: LATAWICA.TOPIELICA stawi się 12.04.09, 14:23 ave.duce napisała: > Bratki w jakich kolorach? > Nie, żebym była rasistką, ale... ;))) Niebieskie jak wczorajsze niebo i zolte jak zonkile maja oczka i .... wszystko - "darowanemu koniowi.... (...)". ;))) Piekne! Balkonik, jak marzenie! ;))) Odpowiedz Link
ave.duce Re: LATAWICA.TOPIELICA stawi się 12.04.09, 14:49 belgijska napisała: > ave.duce napisała: > > > Bratki w jakich kolorach? > > Nie, żebym była rasistką, ale... ;))) > > Niebieskie jak wczorajsze niebo i zolte jak zonkile maja oczka i .... wszystko > - > "darowanemu koniowi.... (...)". ;))) Piekne! Balkonik, jak marzenie! ;))) > Ciesz się, że to TYLKO bratki, a nie koń! > uważaj, bo jeszcze Pan WiW gotów Ci sprezentować wierzchowca ;))) Mogę mu w tym pomóc > mam chody w stadninach :) Ech, marzenia... www.youtube.com/watch?v=inhr_pCpMiU&feature=related :p Odpowiedz Link
who.is.who Re: LATAWICA.TOPIELICA stawi się 12.04.09, 23:24 Za pomoc bedę wdzięczny :-) W zęby będzie można zajrzeć, bez obaw! ;-) www.youtube.com/watch?v=VlWpQM90hto&hl=pl Odpowiedz Link
belgijska Re: LATAWICA.TOPIELICA stawi się 13.04.09, 19:58 who.is.who napisał: > Za pomoc bedę wdzięczny :-) > W zęby będzie można zajrzeć, bez obaw! ;-) A ja obiecam, ze pod balkonem nie bedzie autok Odpowiedz Link
belgijska Re: LATAWICA.TOPIELICA stawi się 13.04.09, 19:59 belgijska napisała: > who.is.who napisał: > > > Za pomoc bedę wdzięczny :-) > > W zęby będzie można zajrzeć, bez obaw! ;-) > > A ja obiecam, ze pod balkonem nie bedzie autokaru japonskich turystow .... ;)) > Odpowiedz Link
who.is.who Re: LATAWICA.TOPIELICA stawi się 13.04.09, 22:46 :-))) Żadnych autok & żadnych autokarów - to rozumiem! ;-) Bal/koń ;-) www.youtube.com/watch?v=wsuRbAKgtF4&hl=pl Odpowiedz Link
belgijska Re: LATAWICA.TOPIELICA stawi się 13.04.09, 23:08 who.is.who napisał: Warska, od dziecka ;))) Tragique, tragique... www.youtube.com/watch?v=NIAqosL_0zE&feature=related Odpowiedz Link
who.is.who Re: LATAWICA.TOPIELICA stawi się 13.04.09, 23:21 Nie tak bardzo tragique www.youtube.com/watch?v=8srgfw7GDkM&hl=pl :-) Odpowiedz Link
topielica.latawica Melduję się na rozkaz ! 13.04.09, 13:45 Czasu mało miałam ostatnio. Czesne opłaciłam i stancji niedaleko Wszechnicy szukam. Znalazłam jeden pokoik niezły, ale bez dostępu. To szukam dalej, żeby był z dostępem, bo po co mi bez dostępu, sama Pani powie ???? Ale drożyzna straszna :(((( Odpowiedz Link
topielica.latawica Czy to prawda, że wieczorem fajerwerki 13.04.09, 13:57 tu mają być ? Bo gdzieś w przelocie słyszałam... O której ? Odpowiedz Link
topielica.latawica I takie to już moje pieskie szczęście :(((( 13.04.09, 18:51 Jak się wyrwę na chwilę, to nikogo nie ma :(((((((( Odpowiedz Link
belgijska Re: I takie to już moje pieskie szczęście :(((( 13.04.09, 19:57 topielica.latawica napisała: > Jak się wyrwę na chwilę, to nikogo nie ma :(((((((( Moje tez - poplaczemy? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czy to prawda, że wieczorem fajerwerki 14.04.09, 07:20 topielica.latawica napisała: > tu mają być ? Bo gdzieś w przelocie słyszałam... > Fajer(wer)ki są zaplanowane na >>> >>> Będzie heca (na) czterdzieści, co najmniej ;) > O której ? Około 22.00. Pasuje? ;) Proszę waltornię przynieść niezawodnie! ;) :p Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 21:19 Z dostępem do dostępu, czy z samym dostępem? ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 21:24 who.is.who napisał: > Z dostępem do dostępu, czy z samym dostępem? ;-) Z wzajemnym dostepem; z dostepem odwzajemnionym; z dostepem dwustronnym .... bilateralnym - na razie, na "chybcika" nic innego nie przychodzi mi do glowy ale jak przyloze owa do poduszki - rozne mysli maja dostep...nieprzystepne po przebudzeniu.. ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 21:45 Dostępność dostępu podstępna być może ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 21:51 who.is.who napisał: > Dostępność dostępu podstępna być może ;-) I przystepna, tez moze... :) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 21:59 Przystępny podstęp w dostępie ;-) P/S. Polana Pani została? ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 22:03 who.is.who napisał: > Przystępny podstęp w dostępie ;-) Postep stosowany 'applied' ;) > P/S. Polana Pani została? ;-) Nie - byl Pan jedynym polewOjacym ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 22:10 Zostawiam postępy podstępne i dostępne ;-) Hurra! Jedyny polewOjący - to very short story "o prawdziwym człowieku" ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 22:13 who.is.who napisał: > Zostawiam postępy podstępne i dostępne ;-) > Hurra! Jedyny polewOjący - to very short story "o prawdziwym człowieku" ;-) Pal szesc story, przejdzmy do school ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 22:23 No to skål ;-) :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 22:46 who.is.who napisał: > No to skål ;-) ZdrOOfko ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 23:07 www.youtube.com/watch?v=wp47J6WvByg&feature=related ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 23:12 Nawet uscypnac ... ;)) A co bym miala dp powiedzenia? ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 23:23 Do powiedzenia? Nic. Ale do napisania - i owszem :-) Lubi Pani uscypki? ;-) www.farmer.pl/Resources/257/oscypki.jpg Sorry - literówka ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 23:34 who.is.who napisał: > Do powiedzenia? Nic. Ale do napisania - i owszem :-) > Lubi Pani uscypki? ;-) > Sorry - literówka ;-) Fakt - duzo jest "do napisania" ... mozna by pisac i pisac.... ;) Lubie! A Pan? O oscypki bilam sie jak o Pierwsza Komunie Swieta - oscypki byly, podobno, "niehigieniczne" ;)) Wie Pan, takie lapsusy ...;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 23:40 Przepadam wprost ;-) W ogóle za serami. Powinienem mieszkać w Krainie BluePleśniowców ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 23:45 who.is.who napisał: > Przepadam wprost ;-) > W ogóle za serami. > Powinienem mieszkać w Krainie BluePleśniowców ;-) Do Blue, koniecznie: www.bienmanger.com/images/genre/2811-0w300h300_Royal_Coing_Bio.jpg Nie? Moze nie... Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 23:52 Co Pani powie na uzupelnienie www.101win.pl/data/gfx/pictures/large/0/6/1150225160_1.jpg ? :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 13.04.09, 23:59 who.is.who napisał: > Co Pani powie na uzupelnienie In vino veritas .... ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 14.04.09, 00:05 Pani też?! Cóż za zbieg okoliczności ;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=89075&w=93984984&a=94004013 :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 14.04.09, 00:09 who.is.who napisał: > Pani też?! Cóż za zbieg okoliczności ;-) Nie, tym razem nie byl to zbieg okolicznosci - powinnam byla zacytowac za Panem - mnie, inaczej uczono.... ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 14.04.09, 00:25 Hmm, tak... inaczej ;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=89075&w=93928446&a=94008822 Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) 14.04.09, 00:39 who.is.who napisał: > Hmm, tak... inaczej ;-) Przeciez mowie, ze to ta sama szkola, na izust'! : takiktosik.wordpress.com/2007/09/04/julian-tuwim-wszystko/ ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 00:51 Lubię z blachy twego kubka Pić herbatę gorzką, pani – Lubię głaskać twego szczura, Gdy się do mych nóg przyczołga – Albo gadam z pogrzebaczem, Albo łajam karbidówkę: Ordynarna to jest dama, Nie zdobiąca twego dworu. A wszak piękne masz niechlujstwo Z astronomią złych pająków, Z ciemną kaźnią twej piwnicy, Kędy boczki mrą na hakach. O feudalna moja pani, Chwalę sobie twe domostwo Wieczny lennik na twych włosach, Trwały wasal twego żebra... Stanisław Grochowiak A to ta sama? ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 01:06 who.is.who napisał: > A to ta sama? ;-) Ta sama! Mam kontynuowac? ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 01:11 To zależy od Pani, Madame Belgijska ;-) P/S. "Zwiedzałem" wczoraj forum DDD. Chyba źle trafiłem ;) Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 01:27 who.is.who napisał: > To zależy od Pani, Madame Belgijska ;-) Strofa saficka nie wypada a poetek "w stylu" niewiele... ;) > P/S. "Zwiedzałem" wczoraj forum DDD. Chyba źle trafiłem ;) Dyrektywa brzmi: nie obgadywac ;)) Czytam - prawde mowiac lubie "afisz" secesyjny i mlodopolski, w ostatecznosci moze byc plakat z 'non-violence affichée' ale de gustibus.... ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 01:37 Sorry, sorry, sorry - może mi zostanie wybaczone to "niezgodne z dyrektywą" ;-) Krótko: Wędrujemy cygańskim obozem Nocujemy w gwieździstej grozie Dzisiaj pod Wielkim Wozem Jutro na Wielkim Wozie M. P-J. P/S. Muszę, niestety, popracować nieco. Jutro wracam do poprzedniej strefy czasowej, ale to dopiero JUTRO. Zapraszam na śniadanie we dworze :-) Może Pani Gat45 będzie równie gościnna, co wczoraj? :-) Bonne nuit, Madame Belgijska :-( Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 01:45 who.is.who napisał: > Sorry, sorry, sorry - może mi zostanie wybaczone to "niezgodne z dyrektywą" ;-) Jak nie, to "imiennie"! ;) > Krótko: Krotko i "grzecznie" Wielki wóz z Małym Wozem Jadą po Mlecznej Drodze Który dziś nas będzie wiózł Mały Wóz czy Wielki Wóz .....(...)? Oto jest pytanie? :) > Bonne nuit, Madame Belgijska :-( Bonne nuit - ja i tak musze poczekac do 2.00 - taki time-table .... Dobranoc Panu.:) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 01:54 belgijska napisała: > > Krotko i "grzecznie" > > > Wielki wóz z Małym Wozem > Jadą po Mlecznej Drodze > Który dziś nas będzie wiózł > Mały Wóz czy Wielki Wóz .....(...)? > > Oto jest pytanie? :) Wybrałbym mały. > > > Bonne nuit, Madame Belgijska :-( > > Bonne nuit - ja i tak musze poczekac do 2.00 - taki time-table .... > Pal sześć ten kwadrans! Szkoda, że nie wiedziałem wcześniej :-( > Dobranoc Panu.:) > Cóż, jeszcze raz: bonne nuit, Madame ;-( Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 02:01 Który dziś NaS będzie wiózł? ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 02:08 Wszystko jedno, byle okrezna droga i w Teatrze Ogromnym ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 03:59 images41.fotosik.pl/99/5adb7b2a99bd64bdmed.jpg :-))) Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 08:44 (...) znów wstają - wracają ogromne, olbrzymie, żyjące - przytomne. (...) Dzien dobry ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 09:22 One przytomne, ja - nie za bardzo :-) Good morning, Sunshine! > www.youtube.com/watch?v=tIdIqbv7SPo&feature=related Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 09:28 :-((( Nie tamten link miał teraz być, a TEN - www.youtube.com/watch?v=Vc8aH-qyf8E&feature=related ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 09:45 Ten poprzedni, mniej protest ale zupelnie 'do sluchania' :) Nie wierzy Pan? Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 10:00 Wierzę, choć jestem ateistą :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 16:08 who.is.who napisał: > Wierzę, choć jestem ateistą :-) Nie szkodzi, nobody is perfect: www.youtube.com/watch?v=hSSnHCD6y4I&feature=related :) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 18:14 Zwłaszcza ja ;-) Kompas sie przyda, bo trace orientację w gąszczu cyferek ;-) L/5, 8554, 777. Zajme sie numerologią. Tylko JEDNĄ date powinienem znać :-) www.youtube.com/watch?v=aU-mDxQBerI&feature=related Odpowiedz Link
belgijska Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 14.04.09, 20:17 who.is.who napisał: > Kompas sie przyda, bo trace orientację w gąszczu cyferek ;-) > L/5, 8554, 777. > Zajme sie numerologią. image-photos.linternaute.com/image_photo/550/papillons-bleuets-puylaurens-france-1083654221-1072175.jpg Salut, l' Artiste.... > Tylko JEDNĄ date powinienem znać :-) Niech zgadne! - Rewolucji? ;) Social security ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Melduję się na rozkaz ! Wreszcie! ;-) Do Pani 16.04.09, 01:57 Dzień dobry! :-) www.youtube.com/watch?v=mMHVncVMEzU Dobranoc! :-) P/S. Której? ;-) Odpowiedz Link
topielica.latawica Nie ma tu dla mnie miejsca, biednej topielicy :((( 14.04.09, 15:22 Nikt mnie nie kocha, nikt na mnie nie czeka :((((((( buuuuuuuu :((( Do dworu nawet jeszcze zajrzeć nie śmiałam, pałętałam się trochę po ogrodzie i sadzawkę obejrzałam sobie. Do salonów przez okno tylko zaglądałam, ale nikt mnie nie zauważa. Ja tam zwyczajna, że ludzie latawicą pomiatają, ale żeby Pani Belgijska, co to taka dobra dla mnie kiedyś była z puzonem ? I Pan Who-is-Who także ? Trudno, Latawico, zaciśnij zęby i cierp w milczeniu. Wsiadaj na miotłę i fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
ave.duce Też cos! A to, to ZIOBRO?! ;) 14.04.09, 15:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=89075&w=93969114&a=94010282 Zaaranżowane, zabukowane, zaakontowane i teraz Latawica Panna Topielica > fruuu... i pluskkk... ?! :) :p Odpowiedz Link
ave.duce Natomiast co do wymienionych > 14.04.09, 15:29 żadnego wpływu nie mam, ale wrażenie w wicewersji odniosłam ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce LATAWICO.TOPIELICO ?! Gdzieś Ty, niebogo?! ;) 22.04.09, 22:58 Puzon odnalezion! Koniuszy przypadkiem go znalazł w krzakach i do stajni zabrał! Ale już do dworu przyniósł i puzon wyczyszczony pięknie czeka na właścicielkę. Prosiemy! :p Odpowiedz Link
who.is.who Re: LATAWICO.TOPIELICO ?! Gdzieś Ty, niebogo?! ;) 23.04.09, 00:20 Wołanie na puszczy :-( Odpowiedz Link
ave.duce Re: LATAWICO.TOPIELICO ?! Gdzieś Ty, niebogo?! ;) 23.04.09, 08:52 who.is.who napisał: > Wołanie na puszczy :-( No, jak już i Pańskie, Panie Ktosiu, wołania nic nie dają, to zaczynam sie naprawdę niepokoić. :p Odpowiedz Link