belgijska Re: No, kochani > jestem trzy robry do przodu 18.04.09, 22:54 ave.duce napisała: > Yes, yes, yes! :))) Gdzie??? ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: No, kochana > we WSI, of koz! ;) 19.04.09, 08:29 Bilans: 6 : 2. W punktach nie pamiętam, a zaPiS wylądował w kominku :( :p Odpowiedz Link
who.is.who Re: Humanistka?! ;-) 18.04.09, 23:20 Nie znająca się na "wyższej matematyce'? ;-) No possible! :-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Humanistka?! ;-) No ba! ;) 19.04.09, 08:41 who.is.who napisał: > Nie znająca się na "wyższej matematyce'? ;-) No possible! :-) Czytałeś Pan, Panie Ktosiu? :))) ps. we WSI pogoda - żyleta! Trochę wiaterku. Po siadanku > nad Narwię, marsz! :) :p Odpowiedz Link
who.is.who Re: Humanistka?! ;-) No ba! ;) 19.04.09, 09:41 Przypadkiem ;-) P/S. "Ciemność widzę, ciemność!" - ma być też też żyleta i bez wiaterku :-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: No ba! ;) 19.04.09, 12:13 who.is.who napisał: > > P/S. "Ciemność widzę, ciemność!" > "Więcej światła!" ;) > - ma być też też żyleta > i bez wiaterku :-) Takiemu to dobrze :) :P Odpowiedz Link
who.is.who Re: No ba! ;) 20.04.09, 01:40 Światła, ale nie słońca! ;-) E tam - dobrze :-( Odpowiedz Link
ave.duce Re: No ba! ;) 20.04.09, 22:08 who.is.who napisał: > Światła, ale nie słońca! ;-) > E tam - dobrze :-( Malkontent? ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce Off.the.record > jestem agentką? złodziejką? 19.04.09, 08:55 czy obiema na raz? ;) Zajęta przygotowaniami do wy/grywania(!) > puszczałam mimo uszu ekspoze Wielkiego Bulgota, a niesłusznie! Doniesiono mi życzliwie, że w swej łaskawości Wielki Bulgot uznał, iż kto nie popierał budowy IV RPiSpolitej z całym dobrodziejstwem kaczego inwentarza > jest albo agentem, albo złodziejem. Ja idę na całość! :) Od rana szukam zaPiSu tych wiekopomnych dywagacji - i nie mogę znaleźć! Chciałabym to dołączyć do mojej TEQi TW i sama zanieść tow. Kurtyce & hienoBronisławowi W.! POMÓŻCIE! :p Odpowiedz Link
belgijska Re: Off.the.record > jestem agentką? złodziej 19.04.09, 09:09 Poki co, usiadz wygodnie i ... napij sie kaFFki: www.youtube.com/watch?v=LA4nA4Jc0BE&feature=related ;)) Odpowiedz Link
belgijska Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 19.04.09, 09:51 Pan sie kawy napije - po tym nocnym buszowaniu odzyska Pan swiezosc moralno-umyslowa ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 19.04.09, 10:26 Merci, Madame, ale "mam nieco na odwrót" ;-) Do drugiej jeszcze trochę czasu, ale www.youtube.com/watch?v=fPYB8uuyuMQ Dobranoc! :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 20.04.09, 22:58 www.youtube.com/watch?v=OrZK4Utd1uA ;)) Dobry wieczor! :) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 20.04.09, 23:17 Skąd Pani wiedziała, że zajrzę o tak wczesnej - jak na mnie - porze? ;-) jurysdykcja.wolimierz.com/images/KotM.jpg Podobnego mam w domu ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 21.04.09, 00:32 who.is.who napisał: > Skąd Pani wiedziała, że zajrzę o tak wczesnej - jak na mnie - porze? ;-) Nie przypuszczalam - fakt, wczesnie jak na Pana ;) > jurysdykcja.wolimierz.com/images/KotM.jpg > Podobnego mam w domu ;-) Zywego??? ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 21.04.09, 00:36 Ożywionego. Wszystko zależy od tego, jak długo się przedtem "lanczowało" ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 21.04.09, 00:43 who.is.who napisał: > Ożywionego. Wszystko zależy od tego, jak długo się przedtem "lanczowało" ;-) Lanczem nakrecany? ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 21.04.09, 00:46 Kluczem do nakręcania - czyli duchem lanczowego movens/a ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 21.04.09, 00:49 who.is.who napisał: > Kluczem do nakręcania - czyli duchem lanczowego movens/a ;-) Dzieki za wyjasnienie - wie Pan, tu sie kreca rozne typy.... film moze sie urwac ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 21.04.09, 00:53 Jestem jednym z nich ;-) www.indianie.eco.pl/Image15.jpg Woda ognista ;-) Kropelkę chociaż? Po czyms takim film sie Pani na pewno nie urwie, howgh! ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 21.04.09, 00:59 who.is.who napisał: > Jestem jednym z nich ;-) Odetchnelam! Dobrze, ze nie Aborygenem, bo by mnie Pan zjadl ;) > Woda ognista ;-) Kropelkę chociaż? Po czyms takim film sie Pani na pewno nie > urwie, howgh! ;-) Jestem istota prefeministyczna i prerafaelitoFFska i swinstw prowadzacy do niechybnej zguby nawet w postaci wirtualnej nie biore! ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 21.04.09, 01:08 Aborygeni? Ci ze starożytnego Rzymu? ;-) Nie zjadłbym Pani, nawet gdybym chciał - wirtualnie to sie nie liczy! ;-) Musze zacytować: > Jestem istota prefeministyczna i prerafaelitoFFska i swinstw prowadzacy do > niechybnej zguby nawet w postaci wirtualnej nie biore! ;) Lepiej wiagre palaszowac Niz z kaczorem sie calowac. Tryb przypuszczający czy twierdzący? ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 21.04.09, 01:16 Tryb substytucyjny - co mi grozi, jaka reakcja uboczna w przypadku konsumpcji wiagry? (materialnie jestem plci zenskiej ;). W moim przypadku - Wiagra albo Kaczor .... a najlepiej, Nicea .... ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 21.04.09, 01:23 Nie jestem medykiem ani farmaceutą ;-) Farmazonem - wg niektórych "gości". Piszę farmazony? - to już Pani oceni/a ;-) Nicea. To o niebo lepiej niż Neapol! ;-) P/S. Jak droga poranna? Zakorkowana niczym butelka szampana? :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 21.04.09, 01:39 who.is.who napisał: > Nie jestem medykiem ani farmaceutą ;-) > Farmazonem - wg niektórych "gości". Piszę farmazony? - to już Pani oceni/a ;-) Wie Pan, podroze ksztalca (nie tylko mlodziez ;) - dla mnie, moze Pan opowiadac nawet farmazony z Banja Luki ;))) > Nicea. To o niebo lepiej niż Neapol! ;-) Nicea jest za "grzeczna" - wole Neapol, pompejskie, niezmiecione lupanary i Sorrento - potem Capri. Zabiera sie Pan? ;)) Na Capri poczytamy sobie Gorkiego do poduszki i popatrzymy w gwiazdy.....to bedzie REWOLUCJA ;)) > P/S. Jak droga poranna? Zakorkowana niczym butelka szampana? :-) Droga bez problemow - nawet fatygant in spe obyl sie bez NRJ - nie taki diabOl straszny jak go maluja - a kadzidla - dusza ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 21.04.09, 01:57 Tak mi sie skojarzyło ;-) - "Pan Marcin plecie androny!" "Z czego plecie?" "Ano - z łyka. Taki andron upleciony Jest podobny do koszyka. Po cichutku się wymyka, Niespodzianie psa nastraszy, Wrzuci stary gwóźdź do kaszy, Wszystkie jabłka zerwie z drzewa, Z garnków wodę powylewa, W oknach szyby powybija, Wysmaruje miodem stryja, Ciotkę weźmie na barana, Sad posypie śniegiem w lecie... Nie wierzycie?" "Proszę pana, Takie pan androny plecie!" Zabieram się! Dziękuje za propozycję, choc za Gorkim nie przepadam, ale co tam - nie on jest najwazniejszy :-) Miłe złego początki - Nicea blisko Monte Carlo. Capri dość nudne. Neapol - całkiem do rzeczy, gdyby nie to widmo z porzekadła(?):-( P/S. Życzę Pani spokojnej nocy. Zajrzę rano wg your time. Może znowu sie uda? :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 21.04.09, 02:20 Dobranoc - ja tez sie zabieram. Koncza sie "Vierundzwanzig Stunden aus dem Leben einer Frau " ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Off.the.record > mogę po/d/słuchać? ;-) 21.04.09, 09:44 Będą następne! :-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Off.the.record > jestem agentką? złodziejką? 20.04.09, 19:55 Puszczałam, puszczałam, ale nie puściłam > ... Przekonywał, że za PiS było dużo lepiej. -Wszyscy Polacy poza złodziejami i agentami mogli się czuć dobrze i pewnie - mówił Kaczyński ... wyborcza.pl/1,97619,6516264,Funkcja_jezyczka_celem_PiS.html :p Odpowiedz Link
who.is.who Re: Off.the.record > jestem agentem? złodziejem? 20.04.09, 23:40 Dołączę się ;-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: No, kochani > mam dwie wiadomości 19.04.09, 12:52 (dla siebie) dobrą i złą. Ale najpierw rada: nie czytajcie zaległej prasy! Ja, korzystając z chwilowego spokoju ("ogary" poszły w las...), wzięłam się za makulaturę. No i masz! Wiadomość dobra: Mój znajomy osiołek Franciszek fantastycznie wyszedł na fot. z ks. Wojtkiem D. w czasie uroczystej Niedzieli Palmowej na Bielanach. Już nie muszę w najbliższym czasie tam jechać i sprawdzać, czy się nim dobrze opiekują. Wiadomość zła: "Jeżeli zobaczycie grających w karty, to nie wierzcie, że są to chrześcijanie. To są wysłannicy diabła, którzy celebrują swe święta. Winniście nieustannie modlić się. Ten, kto będzie grał w karty, będzie przeklęty..." AD 1492 Savonarola rzekł. ŁOmatko! :) :p Odpowiedz Link
belgijska Re: No, kochani > mam dwie wiadomości 19.04.09, 14:12 Kto gra w karty, ten chodzi obdarty ;) Odpowiedz Link
gat45 Re: No, kochani > mam dwie wiadomości 19.04.09, 14:22 belgijska napisała: > > Kto gra w karty, ten chodzi obdarty ;) > > ... i garederobiana ma przy takim roboty huk. Nie to co przy mnie - kart nie znoszę i chyba nawet nie bardzo rozróżniam. I dlatego jestem jak spod igły (hi, hi, hi!) tu chciałam wkleić "spod igiełki kwiaty rosną...", alem nie znalazła. Więc niejako zastępczo : www.youtube.com/watch?v=CTQUWjrml-U Odpowiedz Link
belgijska Re: No, kochani > mam dwie wiadomości 19.04.09, 14:42 gat45 napisała: > ... i garederobiana ma przy takim roboty huk. Nie to co przy mnie - > kart nie znoszę i chyba nawet nie bardzo rozróżniam. I dlatego > jestem jak spod igły (hi, hi, hi!) Uwazaj, bo diabel moze wyskoczyc... diabel jak z pudeleczka ;) I z widlami.... ;) www.youtube.com/watch?v=eFrToeLx7rA&feature=related > tu chciałam wkleić "spod igiełki kwiaty rosną...", alem nie > znalazła. Więc niejako zastępczo : > > > www.youtube.com/watch?v=CTQUWjrml-U Dziekuje - lza okular zalewa....:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: No ! ;) 19.04.09, 20:41 Żeby tylko! > ... Przeklęty będzie ojciec, który gra w karty w obecności syna, przeklęta matka, która gra w obecności córki. Przeklęte będzie twoje zboże, twoje szczątki, przeklęty owoc żywota twojego i twojej ziemi, trzody twoich wołów i owiec ... Jednakowoż po głębszej analizie doszłam do wniosku, że mnie to nie dotyczy ;) :p Odpowiedz Link