ave.duce 25.08.09, 21:40 tymczasem... policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,6963314,Nie_daj_sie_okrasc_pani_Joli.html Pani Jolu! Nie ze mną takie numery! :) Nie wygląda Pani, Pani Jolu, na kozła ofiarnego ;) :p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
insula.incognita Re: Pani Jolu! Ja tu gadu, gadu, a Pani 25.08.09, 22:16 Nieee, no jak na kozła? Ma przecie taki filozoficzny grecki profil. Ale brwi to se pani Jola mogła zrobić i jaki fryz bardziej kobiecy by się przydał, powieki podnieść opadające, o, nos wyprostować.... :-D Zreszta... to wszystko by uszło od biedy, byleby nie kradła ;) www.youtube.com/watch?v=VsgYNpWSAMM Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pani Jolu! Ja tu gadu, gadu, a Pani 25.08.09, 22:41 (...) Siedząc blisko krzesła zajmowanego przez ofiarę, przewieszała na oparciu swojego krzesła odzież i kierowała się bokiem w stronę oparcia tego krzesła, na którym siedziała ofiara zajęta konsumpcją. Wykorzystując zaabsorbowanie klienta spożywaniem posiłku czy rozmową (...) Kogo oni tam zatrudniają? PiSmaków piszących wolszczyzną? ;) :p Odpowiedz Link
insula.incognita Re: Pani Jolu! Ja tu gadu, gadu, a Pani 25.08.09, 23:05 ave.duce napisała: > > Kogo oni tam zatrudniają? PiSmaków piszących wolszczyzną? ;) > Nie wiem. Mogę Cię tylko zapewnić, że ja tam nie pracuję. ps. Nigdy nie spotkalaś POlaków piszących wolszczyzną? Albo innych upraków, pslaków, sdplaków etc? psps. wolszczyzna czasami bywa czarująca, n'est-ce pas? ;) pspsps. O, Taki Bush, na ten przykład, junior -był mistrzem w swojej wolszczyźnie. Jelcyn tyż. Przynajmniej ślad pozostał. ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Pani Jolu! Ja tu gadu, gadu, a Pani 25.08.09, 23:19 Mnie to nie bawi, sorry. Zwłaszcza w wykonaniu "dziennikarzy" i osób "publicznych" :( :p Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Ave??! 26.08.09, 11:31 To Ty z Kozieł jesteś na: " Pani Jolu"?? No ładnie, mnie ten zaszczyt nie kopnął:( Odpowiedz Link
ave.duce Ciebie nie kopnął, bo się znamy nie od dziś :) 26.08.09, 11:45 Dla mnie to zaszczyt, że mówisz mi per "ty" ;) Ale jeśli koniecznie chcesz, to od dziś będziesz "Panią Jolą, Izą1 w dodatku" > decyzja należy do Ciebie ;) ps. Kozłówka niedaleko? ;) :p Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Już dawno wybrałam :) 26.08.09, 12:05 Tak se tylko piszę, bo tytuł wONtka mnie zobowiązał :)) Kozłówka??, Eech, przepiękne wspomnienia z młodości, na zajęcia praktyczne tam jeździłam, co to się działo, miła Ave, co to się działo:)) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Już dawno wybrałam :) 26.08.09, 12:07 Mam nadzieję, że się kiedyś dowiem :) ps. prześpisz się z Leninem, to od razu będzie Ci się lepiej opowiadać :))) :p Odpowiedz Link
ave.duce Pani Jolu! 28.08.09, 14:37 Tamten wątek miłosno-zazdrosny chyba przeklęłaś Pani Jolu i w dodatku _Izo1! :))) ps. się narobiło, ale się jakoś odkręci, sądzisz Pani the same? ;) :p Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: W kwestii formalnej 28.08.09, 15:17 Dolną kreskę, już dawno mi zeżarło:) A tak w szczegółach masz rację, zaraz założę nowy wątek, i wy(T)łuszczę. Wszem i wobec?? Mogem?? Z racji wieku, cóś mi sieM należy(jako postkomusza, pytam}??? Odpowiedz Link
ave.duce No masz! DawaJJJJJJJJJJJJ !!! ;) 28.08.09, 15:33 Kreski zeżartej nie zauważyłam? A to gapa ze mnie ;) :p Odpowiedz Link