Dodaj do ulubionych

a co sądzicie

19.04.07, 12:10
o związku wdowca z wdową?
Obserwuj wątek
    • hope13 Re: a co sądzicie 19.04.07, 12:31
      Dlaczego nie? Chciaż wydaje mi się, że wśród ludzi w naszym wieku (30-40) jest
      zdecydowanie więcej wdów niż wdowców. Więc trudno będzie wdowie znaleźć wdowca.
      Pewnie to nie na temat, ale z mojego doświadczenia wynika, że wdowy, a
      szczególnie takie jak ja czyli bezdzietne, mają "największe powodzenie" u
      żonatych.
      • tomaszl35 Re: a co sądzicie 19.04.07, 12:34
        nie wiem co odpisać ale to pewnie jest dla ciebie bardzo przykre
        • hope13 Re: a co sądzicie 19.04.07, 12:47
          Ja wcześniej nie przypuszczałam, że tylu mężczyzn szuka romansu (proszę nie
          bierz tego do siebie). Wielu z nich znałam wcześniej, byli moimi znjomymi
          prywatnie lub służbowo. Nie spodziewałam się po nich takich propozycji.
          • blue_ice1 Re: a co sądzicie 25.04.07, 16:31
            doswiadczylam takiego zwiazku- choc bardzo krotko:((
            Bylo zupelnie inaczej niz poczatki znajomosci z pierwszym mezem ale tez
            niesamowicie pelne ciepla, wiecej zrozumienia i ...tego czegos, czego nawet nie
            umiem nazwac- intensywniejsze poczucie przynaleznosci do siebie.....
            • blue_ice1 Re: a co sądzicie - P.S. 25.04.07, 16:32
              Prosze, patrz- watek *mama wdowa* ....
    • magdatysz Re: a co sądzicie 08.05.07, 21:56
      wydaje mi się że jest on tak samo możliwy jak każdy inny związek i z podobnymi
      skutkami. Bo wszystko zależy od ludzi a nie od stanu cywilnego. Może tylko gdy
      taka dwójka zdecyduje się zawrzeć ślub kościelny innego, bardziej głębszego
      znaczenia nabierają słowa "i nie opszczę cię aż do śmierci...." Bo wiemy co to
      znaczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka