zatroskany70 Uwiedzenie 25.02.12, 15:11 Od kiedy to pobożność może być rozumna? A jeśli chodzi o duchownych, którzy chcieliby przestać być obłudnikami to musieliby wystąpić ze swoich kościołów i opowiedzieć gawiedzi o wielkim przekręcie jakim jest religia. A swoją drogą to jestem wielce szczęśliwy, że KK jest te 600 lat do przodu przed islamem i mogę już otarcie pisać i mówić o swoich poglądach. Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznicazpomidorami Każde kazanie ksiądz musi zatwierdzić w GWnie 25.02.12, 16:52 Inaczej nie wolno mu nic powiedzieć .Ja bym chcial ,żeby GW opublikowała świętą ksiegę judaizmu TALMUD .Zobaczycie jaka to księga nienawiści do innych .TO zaczątek faszyzmu . Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Re: Każde kazanie ksiądz musi zatwierdzić w GWnie 26.02.12, 04:44 Gw ma takich swoich księży. Wiekszosc z nich to TW. Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Uwiedzenie 25.02.12, 18:52 Nie ma szeregowych księży, każdy z nich to oficer. Szeregowe są natomiast owieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
nsz-towiec UBiedzenie TW.. 27.02.12, 01:17 Ten mnich to wygląda na agenta Michnika . Odpowiedz Link Zgłoś