mercy2 18.08.10, 19:08 Pani Doktor, zuważyłam u mojego 6letniego synka na stopie kurzajkę, czy są sposoby na pozbycie się jej bez wypalania/wymrażania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaalbrecht Re: kurzajka 21.08.10, 21:38 są dostepne w aptece bez recepty różne specyfiki warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula-d Re: kurzajka 22.09.10, 22:06 Witam Ja u swojej 8-letniej corki stosowałam kilka srodków, a ostatecznie skuteczny okazał sie zwykły olej rycynowy. Wystarczyło dwa razy posmarowac. Odpowiedz Link Zgłoś
aerekcel Re: kurzajka 17.04.15, 11:02 Wątek trochę stary ale może ktoś odpowie. Moja córka zaraziła się kurzajkami prawdopodobnie w szkole. Ja nigdy kurzajek nie miałam. Jak się skutecznie tego pozbyć? Czytałam o laserowym usuwaniu, znajoma korzystała z usług www.klinikaurody.org.pl/ u jest zadwolona. Pytanie czy taki zabieg można wykonywać u dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
nauboczu Re: kurzajka 17.04.15, 12:58 Mojej córce pomógł Verrumal plus maść ochronna wokół kurzajki. To lek na receptę musisz iść do lekarza. Miała jedną na stopie. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: kurzajka 19.04.15, 10:11 ja leczyłam kurzajkę córce vericaustem. lek żrący, na receptę. leczenie trwało ze 4 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Re: kurzajka 20.04.15, 11:40 Ja synkowi traktowałam kurzaję brodacidem. Trochę to trwało, ale udało się. Odpowiedz Link Zgłoś