Dodaj do ulubionych

Zmiany skórne

10.01.17, 15:13
Witam serdecznie mam 3 letnia córkę od pewnego czasu ma ona dziwne zmiany skórne zaczynaja się one od małego bąbelki z wodą po czym zamieniają się w duże czerwone plamy skora na tych pałamach jest sucha . Prubowalam użyć kremów dla skóry atopowej lecz bez skutku moge rowniez przeslac zdjecia te zmiany najczesciej wystepuja w okolicach odbytu na zgieciu kolana ,udzie a tera takze pojawily sie na twarzy .Proszę o Pomoc ponieważ mieszkam w Uk nie mam możliwości aby dostać się do polskiego lekarza .Z góry dziękuję .
Obserwuj wątek
    • sabi29.1 Re: Zmiany skórne 10.01.17, 23:23
      sabi29.1 napisał(a):

> Witam serdecznie mam 3 letnia córkę od pewnego czasu ma ona dziwne zmiany skórn
      > e zaczynaja się one od małego bąbelki z wodą po czym zamieniają się w duże czer
      > wone plamy skora na tych pałamach jest sucha . Prubowalam użyć kremów dla skór
      > y atopowej lecz bez skutku moge rowniez przeslac zdjecia te zmiany najczesciej
      > wystepuja w okolicach odbytu na zgieciu kolana ,udzie a tera takze pojawily sie
      > na twarzy .Proszę o Pomoc ponieważ mieszkam w Uk nie mam możliwości aby dostać
      > się do polskiego lekarza .Z góry dziękuję .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka