ania_sor 08.09.08, 14:49 Zuza ma 17 miesiecy od 3 dni ma katar nie goraczkuje podaje otriwin zyrtek ikropie olejek olbas schodzi jej to nizej CZy moge podac pyrosal???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: Pyrosal na katar??? 08.09.08, 19:40 a po co dajesz zyrtec???Pyrosal jest syropem na przeziebienie,wiec spokojnie mozesz jej podawac. Odpowiedz Link Zgłoś
dmgr Re: Pyrosal na katar??? 08.09.08, 19:50 U nas aktualnie podobnie, katar, brak gorączki, podałam Pyrosal od wczoraj jest chyba trochę lepiej. A ten Zyrtec to tak już z przepisu lekarza zawsze podajesz przy katarze? Dziecko ma alergię? Bo mój jest alergikiem ale skórnym ma AZS i ogólnie wrażliwą skórę, raz przy chorobie też kazano nam dawac Zyrtec ale później go nie podawałam. Czy Ty dajesz zawsze przy katarze? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pyrosal na katar??? 09.09.08, 12:24 mozesz, ale on ma dzialanie napotne i slabe przeciwgoraczkowe, na katar to srednio pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_sor Re: Pyrosal na katar??? 10.09.08, 11:10 Zuza tez ma AZS a zyrtek zawsze podaje przy katarku z przepisu lekarza wydaje mi sie ze pomaga i ze troche dziala na ta skóre Smarki zrobiły sie zielone jedni muwia ze dobrze a drudzy ze nie Jak to jest z tym kolorem wydzieliny???? Odpowiedz Link Zgłoś