qwerty.tarnow 16.02.04, 16:03 Poczytajcie tutaj o hostessach i tym jak one widzą świat wokół siebie: wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=4882261 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubona Re: Zarabianie twarzą 16.02.04, 21:59 Przeczytałam i mam mieszane uczucia. Zastanawiam się, czy one ten świat tak widzą, czy on taki po prostu jest? A sama praca? Myślę, że jak praca i czasem mi ich po ludzku żal. Nie chciałabym tak pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zarabianie twarzą 16.02.04, 22:08 Ten świat chyba rzeczywiście taki jest. A najlepiej - myślę - potrafią go ocenić osoby z zewnątrz, jakimi są te dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Zarabianie twarzą 16.02.04, 22:15 qwerty.tarnow napisał: > Ten świat chyba rzeczywiście taki jest. A najlepiej - myślę - potrafią go > ocenić osoby z zewnątrz, jakimi są te dziewczyny. A ja cieszę się, że nie muszę go oglądać właśnie z tamtej strony.Przyznam się, że po obejrzeniu go, bałabym się, że szystkie wartości, jakie jeszcze pozostały w moim życiu, runęłyby w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zarabianie twarzą 16.02.04, 22:32 To już chyba staje się klasyką, że gdzie im większe pieniądze, tam tym gorsze obyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
japonia1 PRACA 18.04.04, 12:07 Przedstawiciel na Polskę N.Y. International Modeling Agency oferuje pracę pod patronatem tejże agencji w najlepszych japońskich klubach w Tokio. Jeśli masz poczucie rytmu i zacięcie tancerskie to ta oferta jest właśnie dla ciebie. W zależności od preferowanego typu prac możesz być kelnerką, animatorką spotkań, hostessą, albo tancerką topless. Jeśli jeszcze masz jakieś wątpliwości to zajrzyj na : www.danceinjapan.com. Nie obawiaj się, wszelkie formalności zostaną załatwione w Polsce, bez żadnego odbierania paszportu itd. To nie ma nic wspólnego z prostytucją!!!Nie pobieramy 20% od wyplaty jak intercern!!! Pytania i oferty należy wysyłać pod adres: japonia@poczta.onet.pl. Jeśli masz pytania to skontaktuj się z numerem 0694524813 oraz odwiedź stronę: www.republika.pl/danceinjapan Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: PRACA 18.04.04, 21:15 Jestem młody(a), piękny(a), urodziwy(a). Zgłaszam się! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: PRACA 18.04.04, 22:08 Tańczyć - nie. A topless wcale nie jest atrakcyjny. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: PRACA 18.04.04, 22:30 Tamte kluby dla gentlemenów, właśnie z topless. Ciekawe Qwerty, nie jesteś gentlemenem? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: PRACA 18.04.04, 22:34 Chyba, że byłby to klub dla gentlemenek.To może i owszem? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: PRACA 18.04.04, 22:37 Japońskie gentelmenki to się jakoś inaczej nazywają - "riksze" albo w ogóle coś z końcówką "-sze". ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: PRACA 18.04.04, 22:39 No fajnie. Gejsze, bo riksze to te rowerki z siedzeniem hi, hi, hi. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: PRACA 18.04.04, 22:42 No ale rowery, pedały, kolorowe skarpetki i te sprawy. Wszystko się ładnie zazębia. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: PRACA 18.04.04, 22:48 Hi, hi, jeżeli na to tak popatrzymy...To i gejsze kolorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: PRACA 18.04.04, 22:51 Kolorowe jak umalowane. Tak jak pokazują w filmach: takie białe tapety jak u mimów. Ochyda! Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: PRACA 18.04.04, 22:55 No nic. Gejszą nie będę, na rurę już też za późno (niestety), nici z Japonią.Chyba pójdę spać, a jutro do pracy, bez taktów muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: PRACA 18.04.04, 22:57 Dobranoc. I - może nie kolorowych - ale spokojnych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: PRACA 18.04.04, 23:00 Bo Ty się chyba nie znasz na orientalnej urodzie Qwerty. Zapomniałam powiedzieć dobranoc. Nie jestem gejszą, więc muszę wstać o 6. Miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: PRACA 18.04.04, 23:03 Naturalny kolor to naturalny. A makijaż na mima to dno. Odpowiedz Link Zgłoś