lubona 11.07.04, 18:43 Nie wiem, czy zauważyliście. Dzisiaj w TV2 o 20 będzie koncert z piosenkami Jonasza Kofty. Będę na pewno oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Jonasz Kofta 11.07.04, 21:17 Obejrzałem. Miło się posłuchało tych w większości znajomych utworów. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Jonasz Kofta 11.07.04, 21:46 Wykonawcy też znajomi, przynajmniej niektórzy. Podobało mi się, ale nic dziwnego - Kofta. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Jonasz Kofta 11.07.04, 21:57 Fajna była piosenka do melodii Poloneza "Pożegnanie ojczyzny" Michała Ogińskiego zaśpiewana przez Wiktora Zborowskiego. Poza tym "Mury Jerycha" w wykonaniu Roberta Janowskiego, "Do łezki, łezka" - Magdaleny Cieleckiej, oraz piosenka końcowa - tytuł uciekł mi z głowy. Prowadzenie Artura Andrusa też niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Jonasz Kofta 11.07.04, 22:26 Zgadzam się. Podobało mi się to samo. Zborowski, jak zawsze wspaniały, Celińska w Stop klatce również. Andrusa też lubie i zazwyczaj jego prowadzenie też. Odpowiedz Link Zgłoś