qwerty.tarnow 04.09.04, 19:25 Podesłałeś nam dziecko na wychowanie, a skąd wiesz co odbierzesz po takiej opiece? :-P Jakie będą rezultaty? Czy na pewno pozytywne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
targaroth Re: Caro, uważaj. ;-P 04.09.04, 19:28 az tak chcecie mnie zdemoralizowac ?? :PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Caro, uważaj. ;-P 04.09.04, 19:30 Przecież Internet to "źródło wszelkiego zła" jak głoszą niektóre media, więc nigdy nie wiadomo... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Caro, uważaj. ;-P 04.09.04, 19:37 qwerty.tarnow napisał: > Podesłałeś nam dziecko na wychowanie, a skąd wiesz co odbierzesz po takiej > opiece? :-P Jakie będą rezultaty? Czy na pewno pozytywne? Ja Was znam na tyle,że nie mam obaw.:)Ale popatrz, jak toto rozrabia!Na szczęście zaraz zabieram go do domu.Potem bedzie Wam dokuczał tylko z kafejki, a tam dostęp może być utrudniony!hehehehehehe;((( Z przyjemnością posiedziałbym tu jeszcze z Wami, ale - w domu też trzeba trochę pomieszkać;aniołek pewnie stęskniony,trzyma na ogniu ( w brandrurze)jakieś żarełko...Tym bardziej,że jutro też mnie czeka dalsze liczenie:(((Mam nadzieję,że szybciej mi wszystko pójdzie i będę mógł choć poczytać,jeśli mie popisać. Odpowiedz Link Zgłoś
targaroth Re: Caro, uważaj. ;-P 04.09.04, 19:40 a ja mam nadzieje ze jutro tez pomoge przy pracy tacie i bede tak jak dzis troszke dlugo przy komputerze z netem ale to sie zobaczy tylko teraz cicho!! Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Caro, uważaj. ;-P 05.09.04, 10:17 caro333 napisał: > qwerty.tarnow napisał: > > > Podesłałeś nam dziecko na wychowanie, a skąd wiesz co odbierzesz po takie > j > > opiece? :-P Jakie będą rezultaty? Czy na pewno pozytywne? > Ja Was znam na tyle,że nie mam obaw.:)Ale popatrz, jak toto rozrabia!Na > szczęście zaraz zabieram go do domu.Potem bedzie Wam dokuczał tylko z kafejki, > a tam dostęp może być utrudniony!hehehehehehe;((( > Z przyjemnością posiedziałbym tu jeszcze z Wami, ale - w domu też trzeba trochę > > pomieszkać;aniołek pewnie stęskniony,trzyma na ogniu ( w brandrurze)jakieś > żarełko...Tym bardziej,że jutro też mnie czeka dalsze liczenie:(((Mam > nadzieję,że szybciej mi wszystko pójdzie i będę mógł choć poczytać,jeśli mie > popisać. Wiesz co caro, coś mi się przypomniało jak tak piszesz o Aniołku. Jest taka przepiekna piosenka MYslovitz " Good day my Angel", juz tu kiedyś o niej pisałam. Gdybys tak puścił Aniołkowi, byłaby zachwycona ( tak myślę). Junior pomoże Ci znaleźć. Ja mogę podpowiedzieć, ze znajduje sie między innymi na dwupłytowym albumie Myslovitz z największymi przebojami. Jest pięęęęęęęęęekkkkkkkkkkkknnnnnnnnnaaaaaaaa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
targaroth Re: Caro, uważaj. ;-P 08.09.04, 15:12 hej lemuriza musze ci powiedziec ze znasz sie na muzyce ( a z reszta jak wiekszosc z tad :P) myslovitz mam 6 plyt a ta piosenka jest chyba na "sun machine" :P ale jeszcze jej nie sluchalem bo dopiero co sobie przegralem od kumpla i nie mam na nic czasu. tylko szkola i szkola ... ah... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Caro, uważaj. ;-P 08.09.04, 15:25 Ja nie mam wszystkich płyt Myslovitz, ja mam ją na płycie z najlepszymi piosenkami. Puść Tacie koniecznie. A ma Twój kolega taką ostatnią płytkę ?( to była seria limitowana) trzy piosenki, w tym jedna to była wersja francuskiej piosenki - nie znam tytułu. Zamówiłam kiedyś ją,ale mi odpisali,że już nie ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Caro, uważaj. ;-P 08.09.04, 17:18 To sie teraz tak porobiło,że ja będę tylko czytał,a moje maleństwo zaleje postami to forum.Nie mam siły na wszystkie watki odpowiadać.Ciężki tydzień w pracy...Nie wiem,czy znam Izo te piosenkę;junior miją pewnie zaserwuje.Znam takązaczynającą się od "nie poddaj się..."W ciężkich czasach,kiedy zaczynali ją grać,mówiliśmy sobie- Do hymnu!...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Caro, uważaj. ;-P 08.09.04, 18:29 na pewno jej nie znasz, ona nie jest znana, i w języku angielskim. ale jest piękna, aż dreszcz człowieka przechodzi. Koniecznie zmuś juniora żeby Ci ją odtworzył. Odpowiedz Link Zgłoś
targaroth Re: Caro, uważaj. ;-P 11.09.04, 13:22 moj kolega nie ma tych plyt ostatnich a jak przesluchalem troszke tej piosenki to nie jest zabardzo inspirujaca i pocieszajaca..mozna powiedziec ze nawet nudna... ale to moje zdanie. a moze spodoba mi sie jak jeszcze raz przeslucham dokladnie... ja wole RADIOHEAD.!!!!to jest muzyka!! Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Caro, uważaj. ;-P 11.09.04, 16:49 Zgadzam się. Płyty "The bends" mogę słuchac na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Caro, uważaj. ;-P 11.09.04, 13:30 Właśnie uzyskałem zapewnienie,że w domu da mi posłuchać, choć sam się wypowiada dość chłodno,co widać obok.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Caro, uważaj. ;-P 11.09.04, 19:39 Junior ja nie powiedziałam , ze jest pocieszająca. Napisałam, ze jest piękna, wsłuchaj sie w nią dokladnie. Ile w niej uczucia, miłości, żaru. I to zyczenie: Good day my Angel, wykrzyczane, wyszeptane. Ech, Junior chyba za młody jeszcze jesteś by to pojąć:) Odpowiedz Link Zgłoś