Dodaj do ulubionych

DOBRY FOTOGRAF,KAMERZYSTA,DJ NA WESELE

14.12.04, 13:45
Prosze o wskazanie dobrego, sprawdzonego fotografa, kamerzyste i Dj-a na
przyjecie weselne. Musze dodać, że termin mnie juz ściga a ja jeszcze nic nie
mam zalatwione. Pomocy!!:)
Bardzo dziekuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: DOBRY FOTOGRAF,KAMERZYSTA,DJ NA WESELE 14.12.04, 14:44
      O proszę! Najpierw ten temat. Teraz dalsze... ;-)
      I jaki był w końcu wybór lokalu, jeśli można zapytać?
      Zaś co do fotografa i kamerzysty: jest wielu. Kolega np. z ogłoszenia wziął
      pierwszego. Zrobił mu film znakomicie! Ma teraz i na VHS i na DVD. Obie
      rewelacyjne.
      Zaś osobiście mogę polecić (tzn. nie z własnego doświadczenia, tylko na
      podstawie widzianych efektów pracy) kamerzystę z Dąbrówki Tuchowskiej.
      Fotografa też znam, ale nie wiem czy on by się decydował gdzieś na wyjazdowe
      sesje (on bardziej tylko miejscowo robi). Ewentualnie jeśli chcesz szczegóły to
      przez naila pytaj.
      Zaś co do muzyki: DJ? Nie zespół? Z taśmy to zawsze tak jakoś dziko jest... W
      każdym razie mi w ogóle nie podchodzi...
      • kasianowakowska Re: DOBRY FOTOGRAF,KAMERZYSTA,DJ NA WESELE 15.12.04, 15:12
        Oczywiscie, że można. Wybraliśmy zameczek w Janowicach. Może nie w samym
        Tarnowie ale sceneria nas urzekła. A jeżeli chodzi o fotografa i kamerzystę to
        prosze czy mogłbys przeslać mi jakieś namiary. Mój mail:
        kasianowakowska@gazeta.pl.
        Bardzo dziękuję za pamieć. Pozdrawiam.
        • qwerty.tarnow Re: DOBRY FOTOGRAF,KAMERZYSTA,DJ NA WESELE 15.12.04, 15:40
          Wysłałem, ale nie wiem czy doszło, bo mi nie zapisało w katalogu "Wysłane".
          • qwerty.tarnow Re: DOBRY FOTOGRAF,KAMERZYSTA,DJ NA WESELE 15.12.04, 15:54
            No, wreszcie mi potwierdziło, że wysłane.
            • lemuriza Re: DOBRY FOTOGRAF,KAMERZYSTA,DJ NA WESELE 15.12.04, 21:41
              droga kasiunowakowska,
              nie znam nikogo kogo szukasz:).
              U mnie na slubie nie było: ani fotografa, ani kamerzysty ani dj-a.
              zdjecia, zwykłe najzwyklejsze robił kolega, filmu żadnego nie mamy, przyjęcie
              było skromne i sami sobie puszczaliśmy płyty:).
              a mimo tego od 9 lat jesteśmy ze sobą bardzo szcześliwi, więc może nie ma co
              tak bardzo dbać o tę oprawę?
              nie wiem, nie to, że krytkuję, ale czasem patrzę jak ludzie skupiają się na
              oprawie, a zapominają o sobie.
              np. chodzą na solarium przed slubem i tym podobne brednie.
              ja wiem, ze każdy chce wygladać w tym dniu wyjatkowo, ale bez przesady:).
              a najlepsze zdjęcia są te naturalne z zaskoczenia.
              Jak patrzę na takie ustawiane przez fotografa z jakimś kiczowatym tłem , ech,
              szkoda pieniędzy.
              aaaa... i obowiązkowo podwiązka panny młodej musi być uwieczniona na zdjęciu,
              taki trend:).koszmarek.
              nie daj się zwariować Kasiu.
              Zyczę szcześcia na całe zycie, duzo miłości i jak najmniej burz zyciowych:)
              • qwerty.tarnow Re: DOBRY FOTOGRAF,KAMERZYSTA,DJ NA WESELE 15.12.04, 21:48
                Ja mogę od siebie dodać: uważajcie na tego co będzie jakimś organizatorem
                zabawy (drużba, wodzierej, szef orkiestry, wokalista zespołu, DJ) by mu zbyt
                głupie pomysły nie strzelały do głowy podczas przyjęcia. By głupich przyśpiewek
                nie intonował, głupich zabaw nie proponował. I w ogóle by obciachu nie robił.
                Lepiej wszystko wcześniej z nim uzgodnić.
                • kasianowakowska Re: DOBRY FOTOGRAF,KAMERZYSTA,DJ NA WESELE 16.12.04, 10:46
                  Dziękuje "qwetry" doszło:)
                  To ja sie upieram przy dj-u a moja druga polowa woli jakas fajna orkiestre.I
                  tak sie zastanawiam czy do takiego miejsca jak Janowice rzeczywiscie nie pasuje
                  bardziej orkiestra?No zobaczymy....
                  • lemuriza Re: DOBRY FOTOGRAF,KAMERZYSTA,DJ NA WESELE 16.12.04, 11:13
                    Twoja druga połowa ma rację.
                    Zdecydowanie do takiego miejsca pasuje orkiestra.
                    Byle tylko nie taka dancingowo-remizowa.
                    Znam jednego chłopaka co własnie gra w takiej fajnej orkiestrze ,a raczej
                    zespole.
                    Z tymże nie wiem jak tam u niego z terminami...
                    Na pewno to gwarancja jakości, ze muzyka będzie niezła.
                    • kasianowakowska Re: DOBRY FOTOGRAF,KAMERZYSTA,DJ NA WESELE 16.12.04, 12:28
                      Duża część gości to młodzi ludzie, dlatego tak jak wspomnialas "lemuriza" nie
                      chcemy aby orkistra grała kawałki remizow-dancingowe(dobrze to ujęłaś:)))
                      A czy mogę prosic o jakies namiarki na tego kolegę, kt. gra w zespole please...
                      • lemuriza Re: DOBRY FOTOGRAF,KAMERZYSTA,DJ NA WESELE 16.12.04, 12:56
                        zdobędę telefon i Ci wyślę na pocztę.
                      • qwerty.tarnow Re: DOBRY FOTOGRAF,KAMERZYSTA,DJ NA WESELE 16.12.04, 15:50
                        kasianowakowska napisała:

> nie chcemy aby orkistra grała kawałki remizow-dancingowe

Większość obecnych zespołów nie gra już tylko i wyłącznie tych starych
                        kawałków. Teraz idą z duchem czasu. Wręcz obowiązkiem jest mieć w repertuarze
                        hity ostatnich lat. Tak że przy poszukiwaniach nie powinno być tak źle. A! I
                        zawsze w razie czego umawiając się możecie zastrzec sobie jakie kawałki mają
                        zagrać, jakie nie; jaka częstotliwość szybkich w stosunku do wolnych; co ile
                        przerwa i jaka długa; kiedy początek (zaraz po obiedzie czy dopiero jak już
                        będzie głucha noc?) a kiedy koniec grania (tuż po północy by zdążyć jeszcze na
                        bal w jakimś lokalu czy do ostatniego weselnika?); jak się mają ubrać (a to
                        ważne jest); czy mogą pić alkohol, czy nie, itp. Dobrze jest wcześniej wszystko
                        dokładnie ustalić, żeby potem problemów nie było. ALe powinno się udać. Czego
                        serdecznie życzę. :-)
                  • qwerty.tarnow Re: DOBRY FOTOGRAF,KAMERZYSTA,DJ NA WESELE 16.12.04, 15:42
                    kasianowakowska napisała:

> tak sie zastanawiam czy do takiego miejsca jak Janowice rzeczywiscie nie
                    > pasuje bardziej orkiestra?

Zdecydowanie orkiestra!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka