qwerty.tarnow 13.01.05, 21:54 Wątek na wpisywanie cytatów z filmów, które Was serdecznie rozbawiły, wzruszyły lub w ogóle warte są zapamiętania. W temacie wpisu proszę podawać tytuł filmu - będzie łatwiej kojarzyć. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Mafia 13.01.05, 21:57 Film obejrzany przed chwilą w TVP 2. Komedia. Pada pytanie do jednej z bohaterek: - Kim jest Twój ojciec? - Lancetnikiem. - Takim bezkręgowcem??? - Nie, lancetem wycinał ludziom znamiona ze skóry. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Cytaty z filmów 13.01.05, 22:30 Zasadniczo pobierznie to bym musial wkleic tutaj wszystkie dialogi z Misia :) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Cytaty z filmów 14.01.05, 08:26 W "Seksmisji" bardzo podoba mi się "chodź,zwiedzimy sobie pięterko..." Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Cytaty z filmów 14.01.05, 08:28 a dla mnie "Czy zastałem Jolkę?" - z tego samego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Cytaty z filmów 14.01.05, 13:34 "nie ze mna takie numery, Brunner..." czy jakos tak to bylo;) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Cytaty z filmów 14.01.05, 13:38 "Nobody's perfect" z "Pół żartem pół serio" Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Cytaty z filmów 14.01.05, 13:54 z Seksmisji jest jeszcze niesmiertelny txt :Nasi tu byli...;) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Cytaty z filmów 14.01.05, 14:33 Wróciłem właśnie z naszej kochanej stolicy.Atoba nie spotkałem,ale też nie byłem wcale na meczu Legii.Pogoda pod psem.Szaro,brzydko,smętnie.W zwiazku z tym przydałby sie jakiś filmowy cytacik,ale nic mi do głowy nie przychodzi..: (Tylko dziecięce pytanie - cy tata cyta cytaty Tacyta? Może Was to rozśmieszy?.. Odpowiedz Link Zgłoś