1gomez 30.04.05, 01:19 dlaczego juz tu nie wpadaja ludzie na ulamek sekundy.nie chce sie czy sie boja idioty.zrobmy tak jak bylo wpadnij nie pisz moze ktos moze ktos cos napisal.nie dajcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: CO TU SIE STALO 30.04.05, 20:01 Jesteśmy. Tylko i my mamy weekend, nieprawdaż? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: CO TU SIE STALO 01.05.05, 01:55 No wiec jak przystalo, pierwszego maja ide obchodzic na corocznym (32) May Day Blast organizowanym przez Salsedo Press, 3139 W> Chicago Ave., w Chicago! Graja Ghanatta i Sonnes de Mexico, fajne kapele. Zero polityki, duzo piwa i meksykanskich przysmakow i tlum fajnych ludzi. Czesc dochodu idzie na dzial dzieciecy szpitala Cesar Augusto Pinell w Somoto, Nikaragua. Rok temu plakat wygladal tak: republika.pl/kuczman/images/MAYDAY2004.jpg a Dansika kapela tak: republika.pl/kuczman/images/mayday2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: CO TU SIE STALO 01.05.05, 17:00 Fajne. Podoba mi się, kiedy ludzie przyjemnie spędzają czas i myślą przy tym o innych :)) Wiadomo na co idą pieniądze zebrane podczas imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: CO TU SIE STALO 01.05.05, 19:56 Bylo swietnie:D Sonnes de Mexico- nawet polki grali:P A jedyna zenska czlonkini zespolu... jakie ruchy... Jak odwiklam ftp problemy na republice, beda zdjecia- mam i wideo, tym sluze na cd przez snail mail zainteresowanym:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: CO TU SIE STALO 01.05.05, 20:00 Czyli było gorrrrąco... :-D No to fajnie że się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: CO TU SIE STALO 01.05.05, 22:05 oj, jaaaakiii miałam weekend!!! Mówię Wam. Najpierw Grand Prix we Wrocławiu. Dziś spotkanie z przyjaciółmi ( również z internetowego forum ) w Krakowie. A na deser mecz żużla w Tarnowie. I nic to, ze poszłam spać o 3.00 rano ( powrót z Wrocławia), a wstałam o 6.00 żeby jechac do K-owa. Nic to - warto było:). Jutro Wam opowiem, bo mi się chce spać aktualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: CO TU SIE STALO 02.05.05, 08:51 Wstałam:). Nie wiem czy ktoś z Was był kiedykowliek na żuzlowym Grand Prix, bo boje sie ze ciezko będzie mi opisać tę atmosferę. No cóż jesli człowiek znajdzie się w miejscu gdzie są sami najlepsi żużlowcy swiata, jeśli kibice w większości ubrani są w narodowe barwy, jeśli ma sie okazję spotkac kibiców z krajów dalekich jak np. Australii to działa jakaś magia... Niestety Tomek Gollob nie spisał się najlepiej, ale za to zawody wygrał taki trochę nasz Tony Rickardsson:). We wspaniałym zresztą stylu. A na koniec zgasły jupitery na stadionie, z głosników popłynęła muzyka Vangelisa i nna niebie rozbłysnęły sztuczne ognie, ale takie jakich chyba nigdy nie widziałam w zyciu!!!! Czasem warto wydać duzo pieniedzy żeby zobaczyć coś co utkwi w pamieci raz na zawsze ( bilet kosztował jedyne:) 100 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: CO TU SIE STALO 02.05.05, 10:27 Vangelisa? Ten najsłynniejszy motyw z filmu "1492. Conquest to paradise" o Krzysztofie Kolumbie? Odpowiedz Link Zgłoś