krobka 30.08.05, 21:36 Hek, czy znacie miejsce gdzie można się zapisać na fajny i w miarę tani aerobik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresa50 Re: Aerobik w Tarnowie 01.09.05, 13:24 Klub "Fitness" na Nowym Swiecie i "Honorata" na Slonecznej. A poza tym aerobik w wodzie 7.00 rano na basenie na Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Aerobik w Tarnowie 02.09.05, 10:35 Oboje macie rację :-) W wodzie jest fantastycznie, ale o 7.00 rano jest tylko jedno miejsce gdzie porządny człowiek powinien być :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Aerobik w Tarnowie 02.09.05, 17:18 W wodzie to najlepiej pływać jest, a nie stać, machać rekami i nogami i marznąc. A pływanie poprawi i kondycję i sylwetkę. Jesli mam być szczera - to troche mnie śmieszy aerobik w wodzie, jak i w ogóle aerobik jako taki:). Ale oczywiście lepiej poćwiczyć tak, niż w ogóle nie ćwiczyć. Ale polecam pływanie! Intensywne 45 min. pływania to jest to! Nie mówiąc już o rowerze! A o siatkówce to już nie wspomnę!!!!:))). Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Aerobik w Tarnowie 03.09.05, 00:56 45 min. intensywnego plywania??? Bym chyba splyna na dno:(( Odpowiedz Link Zgłoś
krobka Re: Aerobik w Tarnowie 10.09.05, 14:29 Aorientujecie sie w cenach? Na Nowym Swiecie koszmarnie drogo, a potrzebuję czegoś na studencką kieszeń Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Aerobik w Tarnowie 10.09.05, 15:25 W książce telefonicznej powinno być studio tańca "Honorata". Wiem, że kiedyś tam organizowano tani aerobik. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Aerobik w Tarnowie 10.09.05, 16:37 drogi kuczmanie, miałam to szczęście, ze chodziłam do takiej szkoły gdzie nauka pływania była obowiązkowa. Tak więc w I klasie SP potrafiłam już całkiem nieźle pływać. Nie jestem pływakiem wytrawnym , nie potrafię np. pływac motylkiem niestety. Nie pływam szybko, ale przez 45 min. jestem w stanie pływać bez przerwy i lubię to naprawdę:).I zapewniam Cię, że jeśli robi się to co najmniej raz w tygodniu to dochodzi sie do pewnej wprawy i nabywa jako takiej kondycji. Odpowiedz Link Zgłoś