to.ja.kas 10.10.09, 22:03 www.youtube.com/watch?v=w2G6chkjqa4 mocne, na smutno ale piekne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Youtubne znaleziska 10.10.09, 22:48 No i smutno sie zrobilo A to to.ja.kas juz widzialas? Zdjecia zrobila nasza kolezanka ptak Benu... www.youtube.com/user/maska0207#p/u/0/l-WMOr0C3aQ Odpowiedz Link
hardy1 Re: Youtubne znaleziska 11.10.09, 16:18 Masko, to.ja.kas. - Pięjkna piosenka. Najbardziej lubię jednak wykonanie Joe Dassin - L`Ete Indien... www.youtube.com/watch?v=BT_ZQdY0h8o&NR=1 Odpowiedz Link
to.ja.kas Aznavour - La Boheme 11.10.09, 16:32 Hardy, uwielbiam Dassina. Mam chyba WSZYSTKO co nagrał. Jeśli tak...zostańmy w klimacie: www.youtube.com/watch?v=nZvehG_Lgls Odpowiedz Link
hardy1 Re: Aznavour - La Boheme 11.10.09, 18:17 No nie! Skąd Wy Panie wiecie co ja lubię słuchać?! Dla w Was w podzięce Odpowiedz Link
hardy1 Re: Aznavour - La Boheme 11.10.09, 18:28 A teraz sobie sobie słucham trzech tenorów...Nessun Dorna...przez "to" kiedyś zostaliśmy pod pawilonem na wczasach tylko z koleżanką...wszystko "inne" uciekło z leżakami daaalekoooo...przyjdzie czas to i to powspominam na Przyzbie... www.youtube.com/watch?v=MDtcidMR_6I&feature=related-- Hardy Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Aznavour - La Boheme 11.10.09, 18:45 A Ty skad wiesz czego ja słucham? Masz jakis podgląd na monitory osób tu piszacych? Odpowiedz Link
hardy1 Re: Aznavour - La Boheme 11.10.09, 19:18 Hę? ten tego...też? Dzisiaj zrobiłem sobie wieczór "trzech tenorów"....siedzę i słucham w Termach...pięęęękneeeee.... Odpowiedz Link
to.ja.kas Maria Callas - Casta Diva 11.10.09, 19:24 www.youtube.com/watch?v=MBW5a77wINQ trochę kobiecego głosu...i to jakiego głosu Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: Youtubne znaleziska 11.10.09, 17:37 Buuu! jakie smutne te landrynki... Dlatego ja lubię rodziny wielopokoleniowe. a oprócz tego nie zgadzam się z tą piosenką (utworem), choć wiem, że w wielu przypadkach.... no cóż ... jest prawdziwa. Znam sporo takich przypadków. Ale i tak się nie zgadzam. Ku8rczę to jest wredne co teraz powiem, ale również znam wiele takich przypadków, kiedy dobrze wychowane dzieci.... troszczą się o swoich rodziców, którzy naprawdę wiele z siebie jeszcze potrafią dać... a biorą... naprawdę niewiele! Najgorzej jest... kiedy dzieci do Anglii lub innych obcych krajów wyjadą... wtedy naprawdę jest kiepsko... Wiem, że ta piosenka ...porusza problem... Ale ja to bym klął w takiej sytuacji... a tu... widzę taką... jakby akceptację opisanej sytuacji... Aż mnie to ... wnerwiło! A coo tam! wysyłam... choć zapewne okaże się..., że jestem zupełnie niekumaty w rozumieniu poważnych utworów muzycznych... i mam wiedzę przedszkolaka w sprawach sztuki! Odpowiedz Link
m.maska UFO 11.10.09, 18:52 KKKKosmito specjalnie do Twojego ucha dla wszystkich Kosmitow: UFO - Pink Lady p.s. mam jeszcze cos na oku, ale nie ma tego na you tube - musze sama zrobic dla naszych MARSJAN maska Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: UFO 11.10.09, 19:12 HA! No właśnie...Słuchając o ufo... to gęba mi się cieszy... Słuchając tenorów... ogarnia mnie zwątpienie... Wątpię w teorię ewolucji... Bo czy to możliwe..., że przodkiem Pavarottiego... jest małpa??? )))))-- Odpowiedz Link
hardy1 Re: UFO 11.10.09, 19:25 Kosmito - wypluj to słowo! Nie pochodzimy od małp! Mieliśmy tylko wspólnego przodka...a to co co innego! To mała ale jakościowo znacząca różnica! I przestań wątpić! To tylko dla nas ogroooomny plus! Jak wielką drogę...od tego przodka...już przeszliśmy w ewolucji...to potwierdzenie Darwina! Tenorzy też potwierdzają! Masko, Kosmito...dzisiaj słucham tylko trzech tenorów...tylko słuchać... Odpowiedz Link
m.maska Notre Dame De Paris 11.10.09, 19:39 A ja polecam.... w wykonaniu: Quasimodo - Garou, Frollo - Daniel Lavoie i Phoebus - Patrick Fiori Belle Odpowiedz Link
guerrilla1 Re: Notre Dame De Paris 12.10.09, 23:53 www.youtube.com/watch?v=soXFm1WL5Sg guerrilla Odpowiedz Link
guerrilla1 Re: Kołysanka 13.10.09, 16:14 www.youtube.com/watch?v=3WWwuA6twKI „Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie, lecz patrzeć w tym samym kierunku…” Odpowiedz Link
guerrilla1 Re: Tatarzyn - Benu 14.10.09, 07:31 www.youtube.com/watch?v=Y7S8p-UFKIk&feature=related „Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie, lecz patrzeć w tym samym kierunku…” guerrilla Odpowiedz Link
k.karen Re: Tatarzyn - Benu 14.10.09, 15:27 ULISSESIE....może przypadkiem zajrzysz tu ? Kupiłam nową płytkę.To TAPE FIVE Swingfood Mood ( edition 2) Bardzo ciekawe, "sympatyczne" nowe aranżacje; połączenie retro, swing, bosa novy i jazzu. Może i Tobie się spodoba ? Oczywiście zapraszam wszystkich do wysłuchania. TAPE FIVE Quero te a sambar - jako jedna z 21 utworów na płycie. www.youtube.com/watch?vixCAFwPgyA Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Tatarzyn - Benu 14.10.09, 18:20 Zaglądam, Karen.. Dziękuje... A to "moja", bardzo bliska mi "piosenka" Genesis.. forum.gazeta.pl/forum/03,92813,101399722.html?t=1&a=101571100&rep=1 Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Tatarzyn - Benu 14.10.09, 18:27 Sorry to nie to TYLKO TO www.youtube.com/watch?v=3W-uOQ41n8U Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Tatarzyn - Benu 14.10.09, 18:46 I jeszcze coś: www.youtube.com/watch?v=c5nVizoi_1Y Odpowiedz Link
k.karen Re: Tatarzyn - Benu 14.10.09, 19:05 Dziękuję, piękne No, no, to i Genesis nasze ulubione ? Nieee...Ty Ulissesie i ja lubimy, po prostu, Dobrą Muzykę. Nie wiem czy wolę Collinsa bardziej jako perkusistę czy wokalistę. Jedno jest pewne, że wywindował Genesis na szczyt. Dziękuję za Davis'a i Coltrain'a i rewanżję się moim ulubionym Collinsem - Another day in Paradise. www.youtube.com/watch?v=DfZqXLnBYb4 Pozdrawiam i miłego wieczoru Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Tatarzyn - Benu 14.10.09, 19:14 Wielbiciele Petera Gabriela, mieliby Ci za złe uwagę o Collinsie... Odpowiedz Link
k.karen Re: Tatarzyn - Benu 14.10.09, 19:38 Wielbiciele Gabriela ( ja też go lubię) muszą się pogodzić z faktami: Wystarczy poczytać ile nagród "wzięło" Genesis i Collins po 1975r., już po odejściu Gabriela. Jeszcze raz pozdrawiam i uciekam już do swoich zajęć, niestety bardziej przyziemnych jak słuchanie muzyki. Dziękuję ))))) Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Tatarzyn - Benu 14.10.09, 19:13 A co myślicie o tym?? www.youtube.com/watch?v=mnRvOoK9nDQ Odpowiedz Link
guerrilla1 Re: Tatarzyn - Benu 14.10.09, 23:10 Spiewacie cudownieJa Wam podrzucę PINK FLOYD, super zespół. Pozdrawiam cieplutko, posłucham jeszcze, ot chwila melomana. www.youtube.com/watch?v=xb-Nacm-pKc&feature=related Dobranoc „Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie, lecz patrzeć w tym samym kierunku…"" guerrilla Odpowiedz Link
sumitra Kwiary dla Elizy - ( Do Elizy -Beethoven ) 15.10.09, 13:48 Klik! w Kwiaty i słuchaj Odpowiedz Link
guerrilla1 Re: Kwiary dla Elizy - ( Do Elizy -Beethoven ) 15.10.09, 16:37 www.youtube.com/watch?v=UDSN0Fv8bKo&feature=related guerrilla Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kwiary dla Elizy - ( Do Elizy -Beethoven ) 15.10.09, 18:54 Moje ulubione kawałki www.youtube.com/watch?v=s9pm7rxm1gA&feature=related ttp://www.youtube.com/watch?v=edGDt5izxIg www.youtube.com/watch?v=FSO3DEcyxPI&feature=fvw www.youtube.com/watch?v=ZtPF9M3nIHs&feature=related ......to na razie, inaczej się rozkleję Odpowiedz Link
m.maska Rondo Veneziano Gondole 16.10.09, 00:22 Rondo Veneziano Gondole A ja Wam polecam moja ulubiona muzyke... i to nie dlatego, ze ja maska - tylko dlatego maska, ze lubie Rondo Veneziano - tchnie spokojem, cieplem i optymizmem.. Odpowiedz Link
guerrilla1 Re: Rondo Veneziano Gondole 16.10.09, 09:38 Piękna, nastrojowa i wyciszająca...Bajkę do tego... Wsłuchać się i usłyszeć bicie serca. www.youtube.com/watch?v=5LAEUIECF-Q&feature=related „Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie, lecz patrzeć w tym samym kierunku…” guerrilla Odpowiedz Link
guerrilla1 Re: Rondo Veneziano Gondole 16.10.09, 23:07 www.youtube.com/watch?v=ptou7WXJPWk&feature=related guerrilla Odpowiedz Link
guerrilla1 Re: Pożegnanie lata 21.10.09, 12:42 www.youtube.com/watch?v=nzGfJbGNYug-- Co poeta miał na myśli ? guerrilla Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Youtubne znaleziska 21.10.09, 22:14 www.youtube.com/watch?v=86v05kSTZ3Y ...a ja jak TEGO słucham, to mam nastrój....taki nastrój... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Youtubne znaleziska 22.10.09, 22:58 ....i następne... www.youtube.com/watch?v=4Ud_wGMXRnQ Odpowiedz Link
guerrilla1 Re: Youtubne znaleziska 23.10.09, 00:26 www.youtube.com/watch?v=Nr_-XOcqpp0&feature=related guerrilla Odpowiedz Link
guerrilla1 Re: Youtubne znaleziska 23.10.09, 09:49 www.youtube.com/watch?v=oaXqA5Zn-K8&feature=related-- guerrilla Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Youtubne znaleziska 23.10.09, 11:45 A t na dobry początek ... www.youtube.com/watch?v=IXdNnw99-Ic Odpowiedz Link
guerrilla1 Re: Youtubne znaleziska 25.10.09, 16:38 -- www.youtube.com/watch?v=nA0y1T7ddLw&feature=related „Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie, lecz patrzeć w tym samym kierunku…” guerrilla Odpowiedz Link
guerrilla1 Re: Youtubne znaleziska 27.10.09, 15:21 Piękna... www.youtube.com/watch?v=QWhPLUeZR0k&feature=related guerrilla „Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie, lecz patrzeć w tym samym kierunku…” Odpowiedz Link
guerrilla1 Re: Youtubne znaleziska 30.10.09, 21:14 Tekst linka guerrilla „Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie, lecz patrzeć w tym samym kierunku…” Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: Youtubne znaleziska 01.11.09, 21:20 Ja też coś znalazłem Hmm......Miauuu miauuuu miauuuuTekst linka Odpowiedz Link
guerrilla1 Re: Youtubne znaleziska 04.11.09, 10:23 "Warto mieć marzenia...Muzycznie Optymistycznie- Hit na Jesień 2009" Tekst linka guerrilla Odpowiedz Link
guerrilla1 Re: Youtubne znaleziska 05.11.09, 21:00 Tekst linka guerrilla „Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie, lecz patrzeć w tym samym kierunku…” Odpowiedz Link