m.maska 04.08.10, 14:29 Na tym watku proponuje umieszczanie skrotow, powszechnie uzywanych na Podworku - potem umieszcze w otwarciu linka - bo niedlugo sie pogubimy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska WWO 04.08.10, 14:43 WWO - Witam Wszystkich Obecnych wlasnie wymyslilam, z wrodzonego u mnie lenistwa Odpowiedz Link
hardy1 Re: NG 04.08.10, 15:22 ...dla niegramotnych dalej -NG określa naszych potomków...to oni przecież noszą nasze geny Odpowiedz Link
al-szamanka Re: PODWÓRKOWE SKRÓTY 04.08.10, 19:26 Tak, to są nasze Podwórkowe skróty...i bardzo je lubię Odpowiedz Link
al-szamanka Re: PODWÓRKOWE SKRÓTY 04.08.10, 20:00 MM - Mili Moi....bo lubię tak do Was się zwracać Odpowiedz Link
hardy1 ZiZ 05.08.10, 08:46 No i dzisiaj nowy skrót się utworzył, oznaczający dwa skowronki na Podwórku - ZiZ, znaczy Zuzka i Zorro Odpowiedz Link
ptakbenu9 Re: ZiZ 05.08.10, 12:46 WWO! w takim razie. CzDiCh!- Czołem Dziewczyny i Chłopacy! Zajentyk po uszy. stop. a na dodatek dziś zmitrężyłam tyle czasu na czytanie..., że będę musiała coś wymyślić, jak tu się z czterech godzin wytłumaczyć. stop Kochani! Pozdrawiam serdecznie i słonecznie! DN Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: ZiZ 05.08.10, 15:56 Ptaszku-jak miło Cię zobaczyć W takim wypadku o skrótach nie ma mowy -radość wyrazić należy pełnymi słowami Spróbuj poważnie porozmawiać z tymi zajęciami - w końcu kto dla kogo? z całą pewnością zajęcia dla Ciebie nie Ty dla zajęć. Dziupla była pusta.... Jak sprawuje się Teoś? Odpowiedz Link
hardy1 Re: ZiZ 06.08.10, 09:04 Dopiero teraz zobaczyłem że Benu była wczoraj! I już odleciała...tylko łopot skrzydeł nad Podwórkiem słyszalny był... Może używajmy tylko kilka starych podstawowych skrótów? Bo sami się pogubimy (gdzie mój słowniczek skrótów podwórkowych?! )...nie powiem już o przypadkowych gościach...przestraszyć możemy Odpowiedz Link
m.maska WKWNW 26.10.10, 00:38 WKWNW - Wyraz Którego Wymawiać Nie Wolno(za Krzysiem ex fabula) Odpowiedz Link
m.maska KM 11.11.10, 13:22 KM - w zaleznosci od pory dnia, pogody, pory roku i z roznych innych powodow Kochający Mąż albo Kolega Mąż Odpowiedz Link