m.maska 15.03.11, 12:40 Agfo, Krzysiu ex fabula...dawno Was nie było...ale gdybyście... przez przypadek ... tutaj zbłądzili...przyjmijcie dzisiaj ode mnie najlepsze Imieninowe Życzenia... I jeszcze o jednym Krzysiu pamiętam... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza_anna Re: Krzysztofom, Krzysiom, Krzyśkom i Krzysiaczko 15.03.11, 16:43 Serdecznie pozdrawiam wszystkich Krzyśków i niezapomnianego wieczoru Wam życzę Odpowiedz Link
waszabasiakochana Re: Krzysztofom, Krzysiom, Krzyśkom i Krzysiaczko 15.03.11, 18:16 Dawno tutaj nie bylam, a dzisiaj jak widze macie swieto. To i ja chcialabym wszystkim Krzysztofom tym ktorych znam i tym ktorych nie znam zlozyc zyczenia. Sto lat!!!! Odpowiedz Link
m.maska W imieniu AL... 15.03.11, 19:44 AL niestety nie ma dostępu do internetu, ale telefonicznie prosiła mnie o przekazanie Życzeń Krzysiowi ex fabula i Krzysiowi-Agfie... czynię to z prawdziwą przyjemnością Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: W imieniu AL... 16.03.11, 14:19 nie znam ani jednego ani drugiego ale moge sie do zyczen przylaczyc.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: W imieniu AL... 20.03.11, 20:48 Właśnie takie niezapominajkowe niezapominajki dla Krzysiów chciałam Odpowiedz Link